Görüyorumki ıkv de ardı ardına veda hutbeleri yazılıyor ve veda edenler bence en dogru olan seyı yapıyorlar.Sanırım eskilerden kimsede kalmamıs duydugum kadarıyla oyunun ıyıce cılkını cıkarmıs cok bilmiş gm arkadaslarımız herseyı paraya pula dokmusler hıc dusundumuler acaba bu oyunu oynayanların yüzde doksanının cocuklardan olustugunu ve baba elıne baktıklarını.Para gelsınde nasıl gelırse gelsın mantıgıyla daha fazlada tutunamazlar.Bu oyunu oynayan tum ıkv severlere tek soyleyecegım kendınızı fazla kaptırmadan bır an once gercek hayatla yuzlesın cunku bu oyun ınsanda ne hafıza nede sosyal hayat bırakıyor bu oyuna verdıgım 3 yıldan fazla sureye sımdı cok acıyorum ve ıyıkı bırakmısım.İnşallah bırakmak ısteyıpte bırakamayan arkadaslar bır an once bırakıp dıs dunyaya tekrar gerı donerler cunku gercek hayat cok zor sımdıden bazı gerceklerı gorup gelecegınıze yatırımlar yapmanız sart.Neyse lafı fazla uzatmadan herkese selam özellikle ıkv nın eskilerı sızlere kucak dolusu sevgıler gonderıyorum Allaha emanet olun kendınıze ıyı bakın.
Bir zamanlar Kanunname/Kanunxajax/Kanunnamee/Azazel vardı karakterlerımı hatıra saklıyorum maden dolu kasalarıyla:D
S.A CEMAAT-İ MÜSLİMİN ESKİ KUKLACI NERDE?
Re: S.A CEMAAT-İ MÜSLİMİN ESKİ KUKLACI NERDE?
Seni hatrlyrm :mrgreen: :mrgreen:
Thexdeli
Thexazrail
Gözlerin gözlerimin gözledigi gözleri gözleseydi gözlerinle gözlerim göz göze gelirdi.
Thexazrail
Gözlerin gözlerimin gözledigi gözleri gözleseydi gözlerinle gözlerim göz göze gelirdi.
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
We aleyküm selam ferit abi
eski kuklacı mı o kim
ben göremiyom
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
Kuklacını seçilmişini dio o her sunucunun en eski kuklacısıdırLASTDRAGON yazdı:We aleyküm selam ferit abieski kuklacı mı o kim
ben göremiyom
- siyahbereli
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Allah Aşkına Biri Şu Herifi Banlasın :evil: :twisted:TOLGARDA yazdı:Kuklacını seçilmişini dio o her sunucunun en eski kuklacısıdırLASTDRAGON yazdı:We aleyküm selam ferit abieski kuklacı mı o kim
ben göremiyom
ve kuklacınınprensi oda eskiden beri kuklacıdır
Finalshine / SaNSüR ...
FiNaLShİNe [Bıçak Sırtı Kılıç (^)] [Hidra Çift Bıçak ]]
SiYaHBeReLi [Kıyamet Asa (^)] [Transformatör Asa]
DaMSıZADaM [Mevlana Asa (^)] [Hidroflorik Asa] [Ruh Döven Asa]
SiYaHBeReLi [Kıyamet Asa (^)] [Transformatör Asa]
DaMSıZADaM [Mevlana Asa (^)] [Hidroflorik Asa] [Ruh Döven Asa]
Allah Aşkına Biri Şu Herifi Banlasın :evil: :twisted:siyahbereli yazdı:TOLGARDA yazdı:Kuklacını seçilmişini dio o her sunucunun en eski kuklacısıdırLASTDRAGON yazdı:We aleyküm selam ferit abieski kuklacı mı o kim
ben göremiyom
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Thexdeli
Thexazrail
Thexazrail
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
TOLGARDO denen arkadaş gereksiz yere flod ve post kastıgından dolayı gerekli cezayı alacak emin olabilirsiniz
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
Şuan sinrilydim çünkü düne sinirliydim çünkü ondan öncede sinirliydim çünküsiyahbereli yazdı:Allah Aşkına Biri Şu Herifi Banlasın :evil: :twisted:TOLGARDA yazdı:Kuklacını seçilmişini dio o her sunucunun en eski kuklacısıdırLASTDRAGON yazdı:We aleyküm selam ferit abieski kuklacı mı o kim
ben göremiyom
Finalshine / SaNSüR ...
Tanıdığım 1 çocuk SÜPERCAN(DİNGİL
Ben neyim burda kaç mesaj var 1ini görmedin mi eskiye dairKanunname yazdı:Görüyorumki ıkv de ardı ardına veda hutbeleri yazılıyor ve veda edenler bence en dogru olan seyı yapıyorlar.Sanırım eskilerden kimsede kalmamıs
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
TOLGARDA yazdı: Kuklacını seçilmişini dio o her sunucunun en eski kuklacısıdırve kuklacınınprensi oda eskiden beri kuklacıdır
Bi sktrgt başka yerde post kas be ufaklık ashab bozuyorsun
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!