İtiraz dediniz itiraz ettik ?
- nefretsiz92
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
İtiraz dediniz itiraz ettik ?
Durup dururken oyuna girmediğim halde susturuldum...foruma konu açtım , itiraz et dediniz hem forum üzerinden hemde mail yolu ile itiraz ettim cevap gelmedi ??? Ya şunun mantıklı açıklamasını yapın süresiz bloklayın hesabımı...Ben oyuna girmediğim halde nasıl olurda bu karakter sabah saat 10,30da (öğlen saat 2 ye kadar uyuyodum...) oyuna girer birine küfür eder de ceza yer ??? Nolursunuz mantıklı bi açıklama yapın...Bende şu oyunu bırakırım...Bu kadarıda fazla ama...
>>> ||İSTANBUL KIYAMET VAKTİ|| <<<

Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...

Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...
- nefretsiz92
- İskele Babası
Re: İtiraz dediniz itiraz ettik ?
Yönetici GM DEV yokmu , cevap verin biriniz , yeter ama sabır sabır bi yere kadar 3 gün eşek dedik diye susturulduk 2 günde durup dururken oyuna girmediğim halde susturuldum... ne bu yaa ???? itirazda ettik ne cevap var ne bişey , cezam bittikten sonramı bilgilendirme yapıcaksınız? Cezam bitincemi mail gelicek ?

Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...

Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Hocam uyurken girip küfür etmişsindir belki kalkınca da hatırlamıyosundur
Kardeş bakıyorum her saat başı konu açıyorsun.
Adamların işi olabilir o yüzden bakamamışlardır yada hala üzerinde çalışıyorlardır.
Sen gönlünü ferah tut zamanın akışına bırak.Herşey düzelir.
Adamların işi olabilir o yüzden bakamamışlardır yada hala üzerinde çalışıyorlardır.
Sen gönlünü ferah tut zamanın akışına bırak.Herşey düzelir.
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
- nefretsiz92
- İskele Babası
uyurken girme ihtimalimi bende düşündüm düşük bi olasılık...
üzerinde çalışıo olabilirlerde , bnm cezam yarın biticek ben ne anladım bu işten...adamların bi şey yaptığı yokki iki yerden de itiraz ettim...ne cevap ne biişey...

Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...

Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Oyunda ceza sistemi degiştirildi. Küfür etmemiş olsan ceza alma ihtimalin yok... Küfür edilir biriside şikayet ederse susturulursun... Rüyanda Etmiş olma ihtimalin uyumadan önce etmiş olma ihtimalin tarih saatte yanılıyor olma ihtimalin etmemiş lma ihtimalinden cok daha yüksek...
Lastsamurai / Eminönü
- nefretsiz92
- İskele Babası
bak güzel kardeşim...adamın birine eşek dedim die susturulmuştum..cezam o gece kalktı...kontrol etmek için girdim...girdiğim karakterde şifacıydı...girdiğimde söylediğim 3 cümle var "Sa cemal abi" "iyi abi sen nasılsn , evet açıldı" "iyi geceler abi"...ve oyundan çıktım...ertesi gün öğlen saat 2de kalktım..mailime baktım ve benim büyücü karakterim saat 10:33 te susturulmuş...Arasında eğer bi bağlantı çözebildiysen söyle...söylemiş olduğum 3 cümlete küfür argo veya hakaret içeren bi kelime varsa söyleyin bende bileyim...bnm karakterim durup dururken susturuldu...ben oyuna girmeden susturuldu...cezam bitti ama bana hala bi cevap gelmedi ??? Ne biçim iş bu ??? Bumudur İKV yönetimi ??? Tarih saatte yanılma gibi bi ihtimal yok zaten , eşek dediğim için 3 gün susturulmuş olmam demek bnm 3 gün boyunca hiç bişey yapmamış olmam demektir zaten ??? Eee nerde GM'ler DEV'ler adminler , nerde bu yönetim , bana neden cevap gelmedi hala ???

Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...

Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Belkide şifreni bilen biri vardı ? evinde kardeşin yiğenin vs varsa sen uyurken girmiş olabilir ?
Merhaba
size bu linkte viewtopic.php?f=46&t=7069&p=66996#p66996
gereken cevabı vermiştim . Forum üzerinden bu tarz konulara cevap verilmemektedir. Lütfen benzer konular açmayınız.