MeGaxWeRKeRD Ve Megaxchemy'nin MeGax'le Alakası Kalmamıştır.

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MeGaxWeRKeRD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

MeGaxWeRKeRD Ve Megaxchemy'nin MeGax'le Alakası Kalmamıştır.

Mesaj gönderen MeGaxWeRKeRD »

Arkadaşlar..
MeGaxWeRKeRD , Megaxchemy , MeGaxLyKİa , MeGaxAKSuS'un MeGaxTeaM İle Hiçbir Alakası Kalmamıştır. İyi Formlar...
Resim
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: MeGaxWeRKeRD Ve Megaxchemy'nin MeGax'le Alakası Kalmamıştır.

Mesaj gönderen Genius »

Hayırlı olsun Ali'm ve ineğim :)) Hakkınızda inşallah en hayırlısı olur :)
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
Lucia
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Lucia »

Hayırlı olsun. Çıkma sebebinizi haklı buldum ancak daha iyi bir çözüm bulabilirdik. Hayatınızda başarılar dilerim.
Üzgünüm fakat şu anda aramayı kullanamazsınız. Birkaç dakika içinde tekrar deneyiniz.
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Lucia yazdı:Hayırlı olsun. Çıkma sebebinizi haklı buldum ancak daha iyi bir çözüm bulabilirdik. Hayatınızda başarılar dilerim.
Burada çıkma sebebinizi haklı buldum demişsin.Neyini haklı buldun anlayabilmiş değilim.Çocukça bahaneler üreterek , zaten çıkmak için bahane arayan birileri varmış aramızda onlarda çıktı.İnsan gibi ilk önce benimle bu konuyu konuşmayı deneselerdi bu konu bu noktaya gelmezdi fakat her zamanki gibi bazıları kaçmayı seçti.

Ali bana oyunda dediklerinden sonra sana hakkımı helal etmeyeceğimi söylemiştim buradan da yineliyorum.Seni gerçekten yanlış tanımışım.İki kuruş item için benimle tartışmaya giricek kadar düşük biriymişsin.Bundan sonra ne yapıyosanız yapın , yeterki bu loncaya bulaşmayın.

İnsanları tanımadan , bilmeden konuşup duruyorsunuz.Sizin dedikoducu kadınlardan ne farkınız kalıyor çok merak ediyorum.Bu lonca 2 kişi çıktı diye ne batar ne de çıkar...Çok büyük marifetmiş gibi birde konu açıyorsunuz ya sizede Helal olsun ...

Keyifli forumlar.
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
MeGaxWeRKeRD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Kadir sana 2 çift lafım var .Eğer sen bu loncayı kalkındırmak istiyorsan önce uzun zamandır loncada barınmış uzun soluklu arkadaşlara sahip çık.Örnek verecek olursak Megaxmustafa arkadaşımız belki senden de eski bir oyuncu fakat sen onlardan selamını bile kaçırıyorsun .Nerde bir kız görsen aklın başından gidiyor.Alayınaxyage loncaya döneli 1 hafta anca oldu fakat gittin ona ecel ürettin .Onun da Koray ile kavga etme sebebini anladım zaten .Dakika başı beni grup bölgelerine götürmüyorsunuz diye mızmızlanıyor .Onun 26 yaşında olduğunu söylüyorsunuz .Benim gözümde veletten farkı yok .Bu konuda Megaxzümra ablayı örnek göstereyim .Kendisi 28 yaşında ve beni bi yere götürmüyorsunuz diye bi şey diyor mu ? Efendi efendi oyununu oynuyor.Son olarak 2 3 günlük Megaxmiranda yı lonca başkan yardımcısı yapmışsın .2 senelik Mürsel varken gidip yardımcın olarak 2 günlük bir kızı göreve atıyorsun .Sana oyundaki kız arkadaşlarınla eğlenceler dilemek isterim . Bu konuşmanın altına Musa (Megaxchemy) imzamı atıyorum .Loncada kaldığım uzun müddet süresince kimseyle kavgam olmadı fakat senin bu tutumların beni öfkeye boğuyor .Mürsele yapılan haksızlık tak etti .Ve birçok eski Megax üyelerine danışılmadan kafana göre iş yapman !
Resim
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Şimdi öncelikle herşeyi açıklığa kavuşturalım bakalım ...

Nerde kız görsem aklım başımdan fırlıyor demek ... Benim şuanki durmumu bilmeyeniniz varmı loncada ? MeGaxCimCiime ve beni ? Galiba siz bilmiyorsunuz.Herneyse benim başım bağlıyken zaten kimseye ne yan gözle bakarım ne de farklı birşey düşünürüm.

Gitti Ecel üretti demişsin bana .. Yusuf ( MeGaxIıSiMoNıI )'a bir sor bakalım kim üretmiş onun EceL'ini.En çok kim yardım etmiş üretmesi için.Evet kendisi 26 yaşında ve çok yakın ve değer verdiğim birisi.Bu yüzden kendisine değer verdiğim için elimden ne geliyorsa sonuna kadar da yaparım.He üyee yaptığım gibi.

Mustafa'yı açmışsınız yine.Şimdi bu Mustafa'nın 9 aydır oyuan girmediğini bilmeyininiz varmı ? O arada o adamın çarına ben girip itemmi düşürecektim bunuda bi düşünün.Heee bu aralar geldi diyor Ali beyimiz.Adamın bize selam verdiğimi var ? Kaç kere oyuan gördüğümü bile bilmiyorum.Arkadaş lsitemde eklide değil ki zaten birçok arkater ekli değil.Bunun nedenide listenin yetmemesi herkes biliyor.

Miranda konusuna gelirsek.Kendisi 1 yıl önce loncaya girdi fakat üniversitede okduğundan ara verdi ve karakterini sildi.Şimdi tekrar açtı ve bana loncaya toplama konusunda yardımcı olabileceğini söyledi.MürseL'e burda ne haksızlık yaptık ben çözemedim ? Lonca Başkan Yardımcılığındna mı attık ne yaptık ? MürseL bu loncada ADAM GİBİ ADAM olan insanlardan.

Çocukça nedenleri bana karşı kullanma sakın kalkmayın altından kalkamaz , altında kalırsınız.İki item uğruna isim değiştirip arz olur Migrat ve Sığınakta full yaptığınız üstünüzle gözül rahatlığıyla Çemberlitaş'ınıza girersiniz.Sizin loncadan çıkma nedeninizde bu değil mi ? Erkek gibi söylesenize ...

Belki dedim Musa aklı başındadır.Adam gibi oturup konuşuruz ama sende Ali'den farksızmışsın.Bundan sonra bol bol item düşürüp sunucunun en iyisi olabilirsiniz ama ADAM olamazsınız bunu bilin...
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
Kaspiyan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Kaspiyan »

Ali kardeşim beni çok iyi tanırsın keşke bu kararı almadam biraz olsun konuşsaydık...
Belki anlaşırdınız bir yerde...
Ama böyle hiçbir şey söylemeden çekip gitmeniz ve klandan ayrılmanız bence doğru değil.
Çünkü: Biz her şeye rağmen bir aileyiz...
Yani keşke sorunları konuşsak...
Belki bir yerde anlaşırdık.
Böyle yaparakta hiçbir şey elinize geçmez...
Hiç kimse gelecek hakkında fikri yoktur...
Sadece kendini gelecek hakkında hayeller kurarak avutur..
Kızkulesi
İkinci Bayan Maresel

MutLuLuk ♥.
Kullanıcı avatarı
MeGaxWeRKeRD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Bizim İtem Peşinde Olduğumuzu Kim Söyledi Aynı Lafı Papağan Gibi Talha Ve Ramazan İçinde Söyledin. Biz Hiçbir Zaman İtem Peşinde Değilim.Hiçbir Zamanda Olmadım. Senin Gibi Kendini Düşünen Bencillerle Aynı Klanda Olcağıma Arz Olurum Daha İyi.Talha Konusundada Bişey Dicem Sen Talha'ya Diyorsun Ki Çemberliye Girebilmek İçin Arz'a Geçti. Ulan Senin Yüzünden Adam Oyununu Oyniyamadı. Milleti Zahmet Edipte Bi GB sine Götürmedim. Hep Lonca Dışı Adamlarla Gittin. Loncadakinlerin Hepside Talha'ya Yüklendi. Adamda Loncadan Çıktı . Sonra Diyor Adam Çemberli İçin Arz oldu Loncaan Çıktı. Aynı Lafı Papağan Gibi Bana Söylüyor... BeN ALİ
Resim
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen MeGaStaR »

Sevgili Kardeşim Öncelikle Bİr Hatanı Düzelterek Bazı Şeyleri Açıklığa Kavuşturmak İstiyorum...
Loncaya Aldığımız Arkadaşımız Bizimle 1 Seneyi Geçkin Bir Zamandır Oyundaydı . Sonra Eğitimi İçin Aramızdan Gitmişti, Ben de Tanıyorum ve Bizimle Loncamızla Olan Samimiyetliğini de Biliyorum . .

Kadir Arkadaşımızın Bazı Özel Sebeplerinden Dolayı ve İş Hayatından Dolayı Oyuna KISITLI Girmekteydi. Oyunu Çemberliden Şundan Bundan Düşen İtemler Yerine Kız Arkadaşıyla Vakit Geçirmek , Kafa Dağıtmak İçin Kullanmaktaydı. Çünkü Hem İşleri Başından Aşkındı Hem de Çok Sıkıntılı Günler Geçirdi Fakat Hiçbirini Sizlere Yansıtmak İstemedi...

Onun Dışında Hep Sizlerle Olmaya Çalıştık Ben Oyuna 2 Haftalık Geldiğimde Bu 2 Haftayı Dolu Dolu Geçirdim Sizlerle Sonra Ne Oldu Kişisel Sebeplerimden Dolayı Veda Ettim Sizlere. . Kadir de Bunun Gibi Bİr Sebepten DOlayı Oyuna Az Girmekteydi ve Kız Arkadaşıyla Vakit Geçirmek İçin Giriyordu. Sonuçta O Lonca Başkanı Diye İnsanüstü Biri DeğiL O da Bir İnsan.. Sizin NasıL Çemberli İtem falan Filan Takıntılarınız Varsa Onlardan Zevk Alıyorsanız Kadir de Yoğun İş Hayatı ve Kişisel Sebeplerinden DOlayı Sıkıntılarını Bir Kenara Bırakmak İçin Sadece Eğlenmek İçin Gİriyordu... Fark Ettiyseniz Onun Üstü Ne Tam ne de Tama Yakın . . Bırakın Sİzle Girmeyi Kendisi Bile Adam Gibi Giremiyordu...

Sağda Solda Konu Açıp Aşağılama Konusu Yapmak Yerine Saygı Sınırını Aşmak Yerine Daha Medeni Bir Şekilde Özelden Konuşup Az da Olsa Adamı Anlasaydınız Hiç Gerilim Tartışma Olmazdı . .

Ben Dostumu Kaç Yıldır Tanırım ve Bilirim . Asla Böyle Birşey Yapmaz , Yapamaz da ! Tüm Bunları Sağduyuyla Düşünüp Doğru Düşünen Biizmle Kalır , İki Üç İtemi Bahane Edip Çıkmak İsteyenler de yoL Alır , Kalitemizi Arttırır . .

Hiç Yakıştıramadım .

İyi Forumlar
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Kullanıcı avatarı
MeGaxWeRKeRD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ben o kadiri Gayet İyi Tanıdım Sen Merak Etme ...
Biz Artık Musa ,Alper Ve Ben Aranızda Yokuz. Ne Haliniz Varsa Görün. İnşallah Yollarımız Kesişmez !!!
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön