Kanunsuzxxmurat Hırsızdır..!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
hawersx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Kanunsuzxxmurat Hırsızdır..!

Mesaj gönderen hawersx »

Resim

Resim

Bu adam tam bir hırsızdır..!
Karyolyz ve Hawers isimli karakterlerime bu yönde bir iftira atarsa inanmayın ltfn..

Resim

Bu fotoda"da bana yansıtılan ceketi 750bn"den satmaya çalıştı tabi ben yermiyim..? yemem.! almadım bölge kanalına Karyolyz hırsızdır diye yazdı ve engelledi..! karaktersiz bu arkadaşı saygıyla anıyorum..
Dağlarda kartala meydan oku, Kanatlarını gizleyemez. Akreple bile uğraşabilirsin, Zehri görünmese de, iğnesi görünür. Ama bir yılanla savaşma, Çünkü yılan kuytuda bekler göremezsin. Zehri ağzındadır, sokmadan bilemezsin..!
Atakanx
İskele Babası
İskele Babası

Re: Kanunsuzxxmurat Hırsızdır..!

Mesaj gönderen Atakanx »

Bu Adamın ne kadar #@!? olduğunu sende anladın ama geç anladın bunun ne mal oğlu anlamadan önce büyücümle yardı metmiştim nankörluk yapıp zihin tutunca kesmıştı Bunun Reelde Arkı varmıdır bilmem Annesi Heralde kuççuken camıye bırakmış bu sefili hırsızlık yaparak zengın olcağını sanıyor sende bi ceket için ağlama forumda sevınıyordur şimdi
Kullanıcı avatarı
hawersx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Kanunsuzxxmurat Hırsızdır..!

Mesaj gönderen hawersx »

yok kardeşm bn ceket için fln ağlıycak biri değlm adam iftira ediyor..! hırsızlık diz boyu cidden reelde merak ediyorumm kenidisini?
Dağlarda kartala meydan oku, Kanatlarını gizleyemez. Akreple bile uğraşabilirsin, Zehri görünmese de, iğnesi görünür. Ama bir yılanla savaşma, Çünkü yılan kuytuda bekler göremezsin. Zehri ağzındadır, sokmadan bilemezsin..!

“Genel Sohbet” sayfasına dön