Güzel bir o kadar da zor geçen 5 seneye yakındır oynadığım istanbul kıyamet vaktini bırakmış bulunmaktayım. Aslında buraya bişeyler yazmayacaktım ancak soran oluyormuş sırf sevdiklerimizi bilgilendirmek adına açtım. Evlilik hazırlıkları, askerlik ve işimden dolayı bir süredir zaten giremiyordum. Bundan sonra da giremeyeceğim gibi duruyor ancak her zaman bir açık kapı bırakırım.
Uzun serüvenimizde çok güzel kardeşlerim oldu dostlarım oldu. Zaten onlar kendilerini çok iyi biliyorlar. Uzun lafın kısası Selametle Kalın. Hepiniz Allah-ü Teala'ya emanetsiniz.
Kızılşaman ile başladık, Sonkızılşaman ile devam ettik, Realxkızılşaman olduk, Hunxkızılşaman olduk Ancak olduğumuz yerde bıraktık SONxKIZILŞaMaN. Hepiniz bir biririnize emanetsiniz.
Selametle Kalın
- Theoneibo
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DEVA
Selametle Kalın
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
- Vampyroteuthis
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Nemesis
Re: Selametle Kalın
Kendine iyi bak İbrahim abim bu oyunda tanıdıgım en babacan insanlardan birisin inşaallah güzel bir eşin güzel bir ailen yuvan olur Allaha emanet ol abim.

- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
İyi dileklerde bulunduğun için teşekkürler , reel hayatının hayırlı olması ve hep mutlu kalman dileğiyle..
ISTANBULFATİHİ
ISTANBULFATİHİ
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Emmim telefon vs. zaten var hep görüşürüz sorun değil
Hayırlısı olsun kendine dikkat et dönsen de dönmesen de hep yanındayım unutma.. (Selcuk abi ne dedi bu karara merak ediyorum
)
Hayırlısı olsun kendine dikkat et dönsen de dönmesen de hep yanındayım unutma.. (Selcuk abi ne dedi bu karara merak ediyorum
- uAMaRiHuaNa
- İskele Babası
Abi kendine iyi bak oyunda senin gibi insan zor bulunur oyunada arada girebilirsen muhabbete gir abi selametle
MaRiHuaNa
Tiesto
> MusTy <
Tiesto
> MusTy <
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Azap Süvarileri
İbrahim Paşam Bırakmana çok Üzüldüm Ama Herkes Bir Gün Bırakacak Kararına Saygı Duymak Bize Düşer Reel hayatında Ve Her Konuda Başarılar Dilerim.Allah Emanetsin Allah Yar ve Yardımcın Olsun. Baki Dostlukla Esen Kal . . .
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
Nasıl istersen ibrahim abi ben gene seni ararım sorarım
kaçaman 
RebeLsxSeRCaN Yeni İsmiyle 
- Kahvesigara
- Sahaf Yardımcısı