HIZLI DESTEK NE KADAR HIZLI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

HIZLI DESTEK NE KADAR HIZLI

Mesaj gönderen Crack »

Sonra kötü konu açma diyorsunuz. Ticketlara bakan yok Forumdan ilgilenen yok bakkala mı inecem derdimi anlatma için.

Bi bakın aşağıda neler yazmışım sorunumuzu halledin lütfen en kısa zamanda.

E.Ö Sunucusunda bulunan (Sobee) 'den giriş yapan bir karaterim susturma almış buna bir itirazım yok.
Şikayet No: "1310907573"
Şikayet tarihi: "17.07.2011 15:59"

E.Ö Sunucusunda bulunan (Mynet)'ten giriş yapan bir diğer karakterimde aynı anda susturma almış. Ne bilgilendirme var Ne Ticket bilgisi var. Mynet Hesabım haksız yere "sus" almış cezanın kaldırılmasını rica ediyorum.
Resim
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Re: HIZLI DESTEK NE KADAR HIZLI

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

hayatımda ilk defa destekle işim oldu mesaj attım 24 saat sonra cevap gelmişti. Benden ayrıntı istediler. ayrıntıyı verdim 24 saat geçmeden bir mesaj daha konu incelenmiş ve durum açıklanmış. herkes şikayet ediyodu dedim sallamazlar ama gerekli konularla gayette ilgileniyolar sanırım.
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
HeliN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeliN »

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Crack »

TeknoBYraM yazdı:hayatımda ilk defa destekle işim oldu mesaj attım 24 saat sonra cevap gelmişti. Benden ayrıntı istediler. ayrıntıyı verdim 24 saat geçmeden bir mesaj daha konu incelenmiş ve durum açıklanmış. herkes şikayet ediyodu dedim sallamazlar ama gerekli konularla gayette ilgileniyolar sanırım.
İlgilenmıyorlar işte 2 gün oldu. Beklemek zorunda bırakmaları can sıkıcı. 2 Kullanıcı hesabına da " sus" atmışlar. Cezayı alan karakter ; transferle diğer hesaba geçmişti. Transfer edilen hesaba da "sus" vermişler. Bütün işler yarım kaldı anliyacağın.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön