Sonra kötü konu açma diyorsunuz. Ticketlara bakan yok Forumdan ilgilenen yok bakkala mı inecem derdimi anlatma için.
Bi bakın aşağıda neler yazmışım sorunumuzu halledin lütfen en kısa zamanda.
E.Ö Sunucusunda bulunan (Sobee) 'den giriş yapan bir karaterim susturma almış buna bir itirazım yok.
Şikayet No: "1310907573"
Şikayet tarihi: "17.07.2011 15:59"
E.Ö Sunucusunda bulunan (Mynet)'ten giriş yapan bir diğer karakterimde aynı anda susturma almış. Ne bilgilendirme var Ne Ticket bilgisi var. Mynet Hesabım haksız yere "sus" almış cezanın kaldırılmasını rica ediyorum.
HIZLI DESTEK NE KADAR HIZLI
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Re: HIZLI DESTEK NE KADAR HIZLI
hayatımda ilk defa destekle işim oldu mesaj attım 24 saat sonra cevap gelmişti. Benden ayrıntı istediler. ayrıntıyı verdim 24 saat geçmeden bir mesaj daha konu incelenmiş ve durum açıklanmış. herkes şikayet ediyodu dedim sallamazlar ama gerekli konularla gayette ilgileniyolar sanırım.
Re: HIZLI DESTEK NE KADAR HIZLI
İlgilenmıyorlar işte 2 gün oldu. Beklemek zorunda bırakmaları can sıkıcı. 2 Kullanıcı hesabına da " sus" atmışlar. Cezayı alan karakter ; transferle diğer hesaba geçmişti. Transfer edilen hesaba da "sus" vermişler. Bütün işler yarım kaldı anliyacağın.TeknoBYraM yazdı:hayatımda ilk defa destekle işim oldu mesaj attım 24 saat sonra cevap gelmişti. Benden ayrıntı istediler. ayrıntıyı verdim 24 saat geçmeden bir mesaj daha konu incelenmiş ve durum açıklanmış. herkes şikayet ediyodu dedim sallamazlar ama gerekli konularla gayette ilgileniyolar sanırım.