kholpaslar maden çekemeyince kp açlıkları ortaya çıkıyor

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

kholpaslar maden çekemeyince kp açlıkları ortaya çıkıyor

Mesaj gönderen Strongxsifa »

beyler ben strongxşifa bildiiniz gibi madeni hızlı çekerim istersenizi üserine 3 kişi yatırın yine bnmdir. kholpashalixface ve kholpashalixrave oyundaki en karaktersiz ve aç insanların başıda gelir.bugün 2si madende madeni ben çekene kadar hava hoş ark ız filan madeni çekince kıyamet koptu kestiler sonra kholpasrave face meteorda yanlarındada 2-3 kişi bende noktaxneferleyim 2miz bu 4ünü kestik madeni çekememeyi gururlarına yediremiyorlar güçleri küçük lwllere yetiyor madendeyken.meteorda bi 49 gördülermi direk depar atıyorlar

bir de dersinizki en karakterli lonca kholpaslar bu mu karakter haakret etmeyin karakterli olanlara

hepsi böyle değil ama aralarına karışmışlar

bir de kholpashali faceyle naylon yapıcaktım 1-2 kere farklı kişilerde bununla karşılaştı facenin yanına gidiyoruz yanında 5-6 adam bizi kesiyor sora görmedim prd diyor biz onları kesince yok lodoslar aç yok lodoslar şöyle demeyi bilirler
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kayı Alpleri

Re: kholpaslar maden çekemeyince kp açlıkları ortaya çıkıyor

Mesaj gönderen Strongxsifa »

EĞER ÇOK KP İSTİYORSANIZ BİR GÜN PM ATINDA LODOSLARLA BİRAZ HAYIR İŞLEYELİM(sözüm face/rave ye)
turkabi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen turkabi »

face o loncada bulunmayı haketmiyor . yakında loncayıda soyar tam bi #@!?.
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

gene saçma gereksiz bi konuda ve sen ayrılmaz ikili gene iş başında xD
ResimResim
Kullanıcı avatarı
LaHoYa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen LaHoYa »

Katılıyorum face bugün de bana 12 yaşında diyordu, 20 yaşındayım ve kendisinin gelecekte olmayı çok isteyeceği bir yerdeyim sırf laf olsun diye millete laf söylüyor. Ben gözardı edilen oyuncuların grubunu savunmak için kadimi kestirmiyorum onlar da anca benim adımı lekelemeye çalışıyorlar.
Rassaaaaaaa denen saygısız, grup liderlerini yanına çağırıyor ve değer verdiğim birini adamdan saymıyor, grup kadim sıralamasına bile giremiyor. Bu tür oyuncuları gözünüzde büyütüyorsunuz; söyledikleri her şeyi doğru görüyorsunuz. Yaşar abi dediğiniz; adam saydığınız kişi küfürleri saydırıyor, o durumda bile onun terbiyesine laf ettirmiyorsunuz (o kadar gözde büyütülmüş ki kendilerine sövse haklı diyecekler!..).

Kendim için yapmadım, o görevi de kendim için yapmıyorum. Ben bu oyunu boş zamanımda sohbet etmek için oynuyorum. Ve sanala kapılamayacak kadar sosyal biriyim. Rassaaaaaaa ahlak dersi veriyor kavgadan, ws den bahsediyor;
"gel ws yapalım, adam mısın görelim." -> bu söz onun seviyesini gayet iyi gösteriyor ws ile adamlık nasıl belli oluyor? Bu oyuncuların ne seviyede olduğu rahatça görülüyor. "İtemi olan adamdır." görüşünü benimseyen, kendini sanala kaptırmış insanlar.
Daha da söylenecek söz göremiyorum. Vip loncası da kadimi kaçırma sırasında olaya marus kaldılar özür diledim o sırada ama sert çıkış yaptılar tekrar kusura bakmasınlar...
Ayrıca Rassaaaaaaa 02.02.2010 15:46:57 tarihine kadar susturulmuştur.

Teşekkür ederim, İyi oyunlar.
Paryoşa
Resim
Paryoşa aşkı getir bana
Dudaklarımla doyurdum
Mavilere boyadım onu
Paryoşa... Paryoşa
Kullanıcı avatarı
Slyrapxottoman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Slyrapxottoman »

Daha bugun kholpashalıxrave yada face tam hatırlamıorm...kurt magara ının onunde vs den sonra adamın 4 canı kalmıs deparla kestı kactı..erkeklık mıdır bu...Kendılerı Bebek..Mıllete Yas Belırlıyorlar...
Lodos ve Arz lardan bırı vs atmıstı....
Zehır attm..Tuttummu kacamazsn bak dedı...Bnde dedım gel tut..
Yedıremedı tabı Arz'ın orda rezıl olmasını......

Resim
Resim

~~Barış~~
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

LaHoYa yazdı: Katılıyorum face bugün de bana 12 yaşında diyordu, 20 yaşındayım ve kendisinin gelecekte olmayı çok isteyeceği bir yerdeyim sırf laf olsun diye millete laf söylüyor. Ben gözardı edilen oyuncuların grubunu savunmak için kadimi kestirmiyorum onlar da anca benim adımı lekelemeye çalışıyorlar.
Rassaaaaaaa denen saygısız, grup liderlerini yanına çağırıyor ve değer verdiğim birini adamdan saymıyor, grup kadim sıralamasına bile giremiyor. Bu tür oyuncuları gözünüzde büyütüyorsunuz; söyledikleri her şeyi doğru görüyorsunuz. Yaşar abi dediğiniz; adam saydığınız kişi küfürleri saydırıyor, o durumda bile onun terbiyesine laf ettirmiyorsunuz (o kadar gözde büyütülmüş ki kendilerine sövse haklı diyecekler!..).

Kendim için yapmadım, o görevi de kendim için yapmıyorum. Ben bu oyunu boş zamanımda sohbet etmek için oynuyorum. Ve sanala kapılamayacak kadar sosyal biriyim. Rassaaaaaaa ahlak dersi veriyor kavgadan, ws den bahsediyor;
"gel ws yapalım, adam mısın görelim." -> bu söz onun seviyesini gayet iyi gösteriyor ws ile adamlık nasıl belli oluyor? Bu oyuncuların ne seviyede olduğu rahatça görülüyor. "İtemi olan adamdır." görüşünü benimseyen, kendini sanala kaptırmış insanlar.
Daha da söylenecek söz göremiyorum. Vip loncası da kadimi kaçırma sırasında olaya marus kaldılar özür diledim o sırada ama sert çıkış yaptılar tekrar kusura bakmasınlar...
Ayrıca Rassaaaaaaa 02.02.2010 15:46:57 tarihine kadar susturulmuştur.

Teşekkür ederim, İyi oyunlar.
Paryoşa
Resim

yürü be berk arkandayız xD
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Rizelimm
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Rizelimm »

Belliki kuyruk acıları olanlar karalama kampanyasına başladılar ben kinmselen maden çekme yarışına girmem bu 1 ikincisi sen 4 kişi olsan biz 2 kişi olsak sen yine bizi kesemezsin bu 2
Adam ol buda 3

Rizelimm-Kholpashalixcode-Kholpashalixrave
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen choosensxduygu »

Kholpalar Bunu Hep Yapar..Adam Olsalar Madendekı Insana Dokunmazlar İşlerını Yaparlar..Hepsi EziK Sürüsü
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

kholpasalix gerçekten güzel bir ekip ama orda olmayı hak etmiyenler var face gibi
Ottomanxölümsüz anısına

“Genel Sohbet” sayfasına dön