beyler ben strongxşifa bildiiniz gibi madeni hızlı çekerim istersenizi üserine 3 kişi yatırın yine bnmdir. kholpashalixface ve kholpashalixrave oyundaki en karaktersiz ve aç insanların başıda gelir.bugün 2si madende madeni ben çekene kadar hava hoş ark ız filan madeni çekince kıyamet koptu kestiler sonra kholpasrave face meteorda yanlarındada 2-3 kişi bende noktaxneferleyim 2miz bu 4ünü kestik madeni çekememeyi gururlarına yediremiyorlar güçleri küçük lwllere yetiyor madendeyken.meteorda bi 49 gördülermi direk depar atıyorlar
bir de dersinizki en karakterli lonca kholpaslar bu mu karakter haakret etmeyin karakterli olanlara
hepsi böyle değil ama aralarına karışmışlar
bir de kholpashali faceyle naylon yapıcaktım 1-2 kere farklı kişilerde bununla karşılaştı facenin yanına gidiyoruz yanında 5-6 adam bizi kesiyor sora görmedim prd diyor biz onları kesince yok lodoslar aç yok lodoslar şöyle demeyi bilirler
kholpaslar maden çekemeyince kp açlıkları ortaya çıkıyor
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kayı Alpleri
Re: kholpaslar maden çekemeyince kp açlıkları ortaya çıkıyor
EĞER ÇOK KP İSTİYORSANIZ BİR GÜN PM ATINDA LODOSLARLA BİRAZ HAYIR İŞLEYELİM(sözüm face/rave ye)
face o loncada bulunmayı haketmiyor . yakında loncayıda soyar tam bi #@!?.
gene saçma gereksiz bi konuda ve sen ayrılmaz ikili gene iş başında xD

Katılıyorum face bugün de bana 12 yaşında diyordu, 20 yaşındayım ve kendisinin gelecekte olmayı çok isteyeceği bir yerdeyim sırf laf olsun diye millete laf söylüyor. Ben gözardı edilen oyuncuların grubunu savunmak için kadimi kestirmiyorum onlar da anca benim adımı lekelemeye çalışıyorlar.
Rassaaaaaaa denen saygısız, grup liderlerini yanına çağırıyor ve değer verdiğim birini adamdan saymıyor, grup kadim sıralamasına bile giremiyor. Bu tür oyuncuları gözünüzde büyütüyorsunuz; söyledikleri her şeyi doğru görüyorsunuz. Yaşar abi dediğiniz; adam saydığınız kişi küfürleri saydırıyor, o durumda bile onun terbiyesine laf ettirmiyorsunuz (o kadar gözde büyütülmüş ki kendilerine sövse haklı diyecekler!..).
Kendim için yapmadım, o görevi de kendim için yapmıyorum. Ben bu oyunu boş zamanımda sohbet etmek için oynuyorum. Ve sanala kapılamayacak kadar sosyal biriyim. Rassaaaaaaa ahlak dersi veriyor kavgadan, ws den bahsediyor;
"gel ws yapalım, adam mısın görelim." -> bu söz onun seviyesini gayet iyi gösteriyor ws ile adamlık nasıl belli oluyor? Bu oyuncuların ne seviyede olduğu rahatça görülüyor. "İtemi olan adamdır." görüşünü benimseyen, kendini sanala kaptırmış insanlar.
Daha da söylenecek söz göremiyorum. Vip loncası da kadimi kaçırma sırasında olaya marus kaldılar özür diledim o sırada ama sert çıkış yaptılar tekrar kusura bakmasınlar...
Ayrıca Rassaaaaaaa 02.02.2010 15:46:57 tarihine kadar susturulmuştur.
Teşekkür ederim, İyi oyunlar.
Paryoşa
Rassaaaaaaa denen saygısız, grup liderlerini yanına çağırıyor ve değer verdiğim birini adamdan saymıyor, grup kadim sıralamasına bile giremiyor. Bu tür oyuncuları gözünüzde büyütüyorsunuz; söyledikleri her şeyi doğru görüyorsunuz. Yaşar abi dediğiniz; adam saydığınız kişi küfürleri saydırıyor, o durumda bile onun terbiyesine laf ettirmiyorsunuz (o kadar gözde büyütülmüş ki kendilerine sövse haklı diyecekler!..).
Kendim için yapmadım, o görevi de kendim için yapmıyorum. Ben bu oyunu boş zamanımda sohbet etmek için oynuyorum. Ve sanala kapılamayacak kadar sosyal biriyim. Rassaaaaaaa ahlak dersi veriyor kavgadan, ws den bahsediyor;
"gel ws yapalım, adam mısın görelim." -> bu söz onun seviyesini gayet iyi gösteriyor ws ile adamlık nasıl belli oluyor? Bu oyuncuların ne seviyede olduğu rahatça görülüyor. "İtemi olan adamdır." görüşünü benimseyen, kendini sanala kaptırmış insanlar.
Daha da söylenecek söz göremiyorum. Vip loncası da kadimi kaçırma sırasında olaya marus kaldılar özür diledim o sırada ama sert çıkış yaptılar tekrar kusura bakmasınlar...
Paryoşa

Paryoşa aşkı getir bana
Dudaklarımla doyurdum
Mavilere boyadım onu
Paryoşa... Paryoşa
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Daha bugun kholpashalıxrave yada face tam hatırlamıorm...kurt magara ının onunde vs den sonra adamın 4 canı kalmıs deparla kestı kactı..erkeklık mıdır bu...Kendılerı Bebek..Mıllete Yas Belırlıyorlar...
Lodos ve Arz lardan bırı vs atmıstı....
Zehır attm..Tuttummu kacamazsn bak dedı...Bnde dedım gel tut..
Yedıremedı tabı Arz'ın orda rezıl olmasını......

Lodos ve Arz lardan bırı vs atmıstı....
Zehır attm..Tuttummu kacamazsn bak dedı...Bnde dedım gel tut..
Yedıremedı tabı Arz'ın orda rezıl olmasını......

~~Barış~~
LaHoYa yazdı: Katılıyorum face bugün de bana 12 yaşında diyordu, 20 yaşındayım ve kendisinin gelecekte olmayı çok isteyeceği bir yerdeyim sırf laf olsun diye millete laf söylüyor. Ben gözardı edilen oyuncuların grubunu savunmak için kadimi kestirmiyorum onlar da anca benim adımı lekelemeye çalışıyorlar.
Paryoşa

yürü be berk arkandayız xD

Belliki kuyruk acıları olanlar karalama kampanyasına başladılar ben kinmselen maden çekme yarışına girmem bu 1 ikincisi sen 4 kişi olsan biz 2 kişi olsak sen yine bizi kesemezsin bu 2
Adam ol buda 3
Rizelimm-Kholpashalixcode-Kholpashalixrave
Adam ol buda 3
Rizelimm-Kholpashalixcode-Kholpashalixrave
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Kholpalar Bunu Hep Yapar..Adam Olsalar Madendekı Insana Dokunmazlar İşlerını Yaparlar..Hepsi EziK Sürüsü
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Zaman
kholpasalix gerçekten güzel bir ekip ama orda olmayı hak etmiyenler var face gibi
Ottomanxölümsüz anısına