TTNET üyeliği ücreti faturaya eklenerek plus alma
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
TTNET üyeliği ücreti faturaya eklenerek plus alma
Arkadaşlar TTNET üyeliğiyle plus paketini ADSL faturamıza eklenerek alabiliyor muyuz? Burda bunu ben ve de merak ettiğini tahmin ettiğim bir çok kişinin aydınlanacağını düşünüyorum.Teşekkürler şimdiden.

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

Re: TTNET üyeliği ücreti faturaya eklenerek plus alma
evet güzel Soru Cevapları Merak ediyorum ..

Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz ... ' / '' \
... !! KodadıX Team ..'' .. /
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
evet faturaya gelio paket alınca bn öyle yaptım ama bi aylık aldım 2 ay oldu hala bitmedi anlamadım 
-
- FareAdam Düşmanı
Merhabalar;
TTNET üyeliği ile plus almanız mevcuttur.
Yapmanız gereken www.ttnetoyun.com.tr girip. Sağ üst köşede TTNET Servislerini satın alın Tıklayıp... İKV plus paketi Satin alın diyerek alabilirsiniz
Yapmanız gereken www.ttnetoyun.com.tr girip. Sağ üst köşede TTNET Servislerini satın alın Tıklayıp... İKV plus paketi Satin alın diyerek alabilirsiniz
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Peki üyeliğim ttntemi kayıtlı olmak zorunda sık yer değişiren biriyim ve 2 adsl markası kullanıyorum farklı yerlerde biri ttnet ordan karakterimi geçirsem ttnet olmayan bi yerden giremezmiyim ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Şuan oyuna giremiyorum nedeni ise plusum yok diye. Yukarıda "olmazı mümkünmü" diye zorular zordular. Gerekli cevabı verdiler bnde vermek izterim zen yeterki para ver hertürlü pluz alırzın. Bu oyunun kuruluş amacı farklı geldi bana ama zamanla para için olduğunu anladım.Pluz üyeliğiniz yok diye yakında oyundan atarlar. Şimdide onun gibi birşey olmuş bu durum gitgide.. Almak iztezem alırım ama bana faydazı yok ttnet e faydazı vardır. Pluzzuz üyeler dışlanmaktadır oyunda. Şimdi bir GM gelip burda der "bütün üyeler gözümüzde aynıdır. Ayrıcalı yoktur diye." bende ban yemezzem onun altına .../gül diye bir cevap yazarım. Konuyu farklı yerlere taşıdım k.b yın alakazız birşey ama umarım nedemek iztetiğimide anlamışzınızdır.
Niceleri sultandı, kraldı, şahtı
Benim ile değişti talihi bahtı
Yer ile bir eylerim taç ile tahtı
Akıl almaz hünerlerim var benim.
Faturaya yanzımazına gerk yok zaten Kdv zydi geçikmezydi kota aşım ücretydi derken baya bi fatura geliyor.Bunu bizden alıyorlar zaten. Bir millet kendi milletini kendi içinde zoyuyor. Bugün bi pluz parazına çalışan kişiler vardır yarın bunuda bulamayanlar olucak. Bizi zömürdükleri yetmiyormu hergün birşey çıkarıyorlar. Bu keyif için oynanan oyunu para veripte oynamak enayilik değilde nedir. +Yakın bir zamanda bu oyun pluzu için evden ayrılan aileziyle arazı bozulan çocuk gördüm. Yalan değil yakn bir çevremde gerçeklşti annezinn cüzdanından çaldığı parayı pluz alan çocuk annezinn pzar parazını çaldı ve o anne pzara gidemedi akşam tencereye pişirecek yemek bulamadı.
Oyun perzoneli umarım ekmeğinize mani olmamışımdır.
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
SeraxsTyLe yazdı:Merhabalar;
Serdar her tarafı doldurdum yaptım fakat sonra 'paketinize uygun alabileceğiniz bir servis bulanamamıştır diyor.

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
akreprap yazdı:Faturaya yanzımazına gerk yok zaten Kdv zydi geçikmezydi kota aşım ücretydi derken baya bi fatura geliyor.Bunu bizden alıyorlar zaten. Bir millet kendi milletini kendi içinde zoyuyor. Bugün bi pluz parazına çalışan kişiler vardır yarın bunuda bulamayanlar olucak. Bizi zömürdükleri yetmiyormu hergün birşey çıkarıyorlar. Bu keyif için oynanan oyunu para veripte oynamak enayilik değilde nedir. +Yakın bir zamanda bu oyun pluzu için evden ayrılan aileziyle arazı bozulan çocuk gördüm. Yalan değil yakn bir çevremde gerçeklşti annezinn cüzdanından çaldığı parayı pluz alan çocuk annezinn pzar parazını çaldı ve o anne pzara gidemedi akşam tencereye pişirecek yemek bulamadı.
Arkadaşım sana göre plus almak enayilik olabilir, lüks olabilir,fuzuli olabilir,ama bu senin kendi fikrindir.Kimse bize zorla plus alın demiyor,tabi ki bizde plus paramızı ekmek paramızdan ayırıpta almıyoruz,11.8 Türkiye şartlarında çok para değil ama az para da değil.Dediğim gibi herkes hür iradesini kullanarak plus paket alır veya almaz.Adamın belki bu pakete verebilecek parası vardır,bunun hakkında yorum yapmanın doğru olduğunu düşünmüyorum.

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

İkinci yorumumum zonlarını okumanı tavziye ederim. Ben kimzeye enayide demek iztemedim.İlk yorumumun başlarında "oyuna giremiyorum çünkü pluzum yok" diye yazı yazdığımı hatırlıyorum. Ben kimzenin etlisine sütlüsünede karışmıyorum. Herkes kazandığı parayı istetiği gibi harcar. Oyuna giremediğim zaman "Pluz üyeler beklemeden girebilir" yazızını görünce hayal kırıklığına uğradım dezem yalan olmaz. Burda para ver öyle oyna yokza daha zonra gel demek istendiği açıkca ortada. Buna göre yanlış düşüncede bulunduğun yani Pluz almaya zorlandmadığımız düşüncen yanlış olza gerek. Ayrıca pluz almak zenn için zorun olmuyabilir paran vardır alamayabilirzin. Fakat oyuna kendini kaptıran evindeki ekmek parazını gitipte pluz alan cahil gençlerimize acıyorum. Günümüzde tek bir kişinin verdiği 10 tl büyük para değildir ama tüm oyun halkının verdiği 10 tl büyük bir paradır. Bunların yaptığı oyunu en iyi şekilde oynamak isteyenlere karşı bir sömürgeciliktir.
Ortada bir sınıf ayrımı vardır haksızlık vardır ve ben bu haksızlığı dile getirdim ve rahatladım.
Ortada bir sınıf ayrımı vardır haksızlık vardır ve ben bu haksızlığı dile getirdim ve rahatladım.