Açtığım her konu alakasız nedenlerle kilitleniyor ?
viewtopic.php?f=28&t=71569
viewtopic.php?f=28&t=71544
viewtopic.php?f=28&t=71504
viewtopic.php?f=28&t=71503
viewtopic.php?f=28&t=71562
viewtopic.php?f=28&t=71309
Yukarıdaki konular sadece vs konular , kişiyi küçük düşürücü bir durum göremedim ben ? eski forumdan beri vs sonuçları foruma atıyorum ve sunucumdakı çoğu kişi.. fakat birtek benim konularım kilitleniyor ve ben orada '' haha ezdim yendim ssenin grurunu kırdım bıdaha oyuna gırme yendım dıye oyunu bırak '' dıyerek adamın gururunuda kırmıyorum neden kilitleniyor ? :lol:
PiTBuLL kafayı benlemi bozdun ??
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
PiTBuLL kafayı benlemi bozdun ??
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: PiTBuLL kafayı benlemi bozdun ??
xD eskiden forumu ws fotoları ile doldururdk kilit yoktu şimdi benimde dikatimi çekti seninkileri kapatıyorlar:)
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: PiTBuLL kafayı benlemi bozdun ??
Merhaba;
Yapılan işlemde bir eksiklik var biz bu tarz konuları kişileri küçük düşürdüğü için direk siliyoruz sizin konularınızda silinecektir.
Oyun içerisinde yaptığınız her işlemin resimlerini forumda paylaşmayınız siz kendi alanınızda üstün olabilirsiniz lakin karşı tarafıda düşünmek zorundayız.
Lütfen bu tarz konular açmayınız.
İyi Forumlar.
Yapılan işlemde bir eksiklik var biz bu tarz konuları kişileri küçük düşürdüğü için direk siliyoruz sizin konularınızda silinecektir.
Oyun içerisinde yaptığınız her işlemin resimlerini forumda paylaşmayınız siz kendi alanınızda üstün olabilirsiniz lakin karşı tarafıda düşünmek zorundayız.
Lütfen bu tarz konular açmayınız.
İyi Forumlar.
Koray YAR