Herkese iyi günler ben mami bazılarını biliyor arz klanındayım ve meranda cok emeğim oldu ne yazıkki bundan 3 gün önceki gece çarıma girdim sabah kalkıp girdiğimde çarın şifreleri değişmiş SpannungxTHELOST ve Spannungxasy o hesaptaydı ve gitti çarlarım bilmiyorum o kadar arkadaşlarımın yardımına karsılık alamadık çarları biri çaldı büyük ihtimalle ama kitlenmişte olabilir İKV yönetimi yine her zamanki gibi bir şey yapmacayak bu benim 3.sıfırdan başlayaşım betadan beri oynuyorum ama alıstım çar önemli değil ama 3 ay gecelereden sabahlara kadar cektiğim madenlerim gitti 5 milyar para gitti bilmiyorum neyse meran sağlıcakla kalın kime kötülüğüm dokunduysa hakkını helal etsin ben ediyorum herkese helal ediyorum hakkımı.Burdan herkese teşekkür ediyorum ayrıyeten.
Sağlıcakla..
Mamiden VeDaa (SpannungxThelost,SpannungxAsy,SpannungxMerd))
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Mamiden VeDaa (SpannungxThelost,SpannungxAsy,SpannungxMerd))
Kendine iyi bak muhammet abi . Yolun açık olsun . 
IıIxBaRRoSxIıI
..Farkı Farket..Ve hazmet.. Sana zahmet !..
..Farkı Farket..Ve hazmet.. Sana zahmet !..
Geçmiş olsun hemşo ama hemen pes etme bence desteğe başvur, çarlar gerekli bilgiler verildikten sonra kurtarılıyor diye biliyorum.
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves" Confucius
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
Mynet için bir şey yapamıyolarmış bilindik ikv yönetimine yakışır bir durum iş mynet müşteri hizmetlerinde bitiyor oda yüzde 1 ihtimal bilmiyorumpunq yazdı:Geçmiş olsun hemşo ama hemen pes etme bence desteğe başvur, çarlar gerekli bilgiler verildikten sonra kurtarılıyor diye biliyorum.
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı
mami sevindim desem kızar mısn?ama sevindim.evet cok pıs koyar adama onca emek boşa gidince.para lan sonuçta, keşke satsaydım dersin şu bu.aradan 2-3 ay geçer.herşey olacagına varır dersin pek umursamazsın.1 sene sonraysa ''calandan Allah razı olsun, bu illetten kurtuldum.otantik mal haline gelmiştim iyiki de bıraktım.'' bu herkes için böyledir.herşeyin bir sonu vardır.4 seneden sonra biraz zor olacak ama senin için hayırlı olacak.git single oyun oyna kimsenın derdı tasasını cekme m..kym :lol: assasins creed revelations cıkıyodu en son kaçırma bitir
hayat güzel tadını cıkar, kendıne ıyı bak, Allah'a emanetsın
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
Buda farklı bi bakış açısı galiba haklısın bilmiyorum içindeki itemler tek biliyosunuz galiba bitirmenin vakti geldilSuSTuRunl yazdı:mami sevindim desem kızar mısn?ama sevindim.evet cok pıs koyar adama onca emek boşa gidince.para lan sonuçta, keşke satsaydım dersin şu bu.aradan 2-3 ay geçer.herşey olacagına varır dersin pek umursamazsın.1 sene sonraysa ''calandan Allah razı olsun, bu illetten kurtuldum.otantik mal haline gelmiştim iyiki de bıraktım.'' bu herkes için böyledir.herşeyin bir sonu vardır.4 seneden sonra biraz zor olacak ama senin için hayırlı olacak.git single oyun oyna kimsenın derdı tasasını cekme m..kym :lol: assasins creed revelations cıkıyodu en son kaçırma bitirhayat güzel tadını cıkar, kendıne ıyı bak, Allah'a emanetsın
Üstünde hakkım varsa köküne kadar helal olsun
Lodos iken her ne kadar iyi anlaşamasakta Arz klanına geçince senı tanıdım , arkadas oldum
Oyunu bırakmana bi o kadar sevindim ve bir o kadar da üzüldüm. Charları calan kişinin de Allah'ımız diğer dünya da cevabını verecektir . Burda haktan hukuktan kaçabilir o kişi ama ALLAH' tan anasına da saklansa babasına da saklansa ... 
Oyuna geri dönmeni isterim fakat bağlı kalma . Dışarda çok güzel bir hayat var , bir daha getiremeceğin..
Oyuna geri dönmeni isterim fakat bağlı kalma . Dışarda çok güzel bir hayat var , bir daha getiremeceğin..
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Öncelikle bu konuyu okuduktan sonra gerçekten çok üzüldüm.O kadar emek bir anda , bir şifre değişikliği ile gidiyor ya o yüzden şu oyundan soğuyorum.Muhammet'im geçmiş olsun.Kardeşim hesabın Mynet ise faks çekerek hesabını geri alabilirsin.
NOT : " Eğer Mynet üyeliğiniz çalınmışsa : 0 212 328 15 15 (Mesai Saatleri arasında arayınız. Mynet üyeliğinize Paskart veya plus vb paralı üyelik yaptıysanız alma şansınız artar.) ".Bunuda gezinirken buldum.Umarım yardımcı olur.
Aldığında üyeliğinde çarları silinmiş ise hesapta plus yüklü ise onları kurtarabilirsin.Kurtardığında da itemler yoksa şaheser ve morları alabilirsin.Fakat bu işlem gerçekten çok uzun sürüyor ve bütün zevkini öldürebiliyor.Sabrederim dersen buranın kapıları sana sonuna kadar açık biliyosun.
Bırakırım diyosanda karar senin kararın tabi.Bu yaz aylarında , dışarıda dolu dolu bir hayat varken değmeyedebilir dönmene.Kararını tam olarak verdikten sonra buradan belirt ki o na göre haberim olsun.Her zaman buralardayım biliyosun kardeşim
.
NOT : " Eğer Mynet üyeliğiniz çalınmışsa : 0 212 328 15 15 (Mesai Saatleri arasında arayınız. Mynet üyeliğinize Paskart veya plus vb paralı üyelik yaptıysanız alma şansınız artar.) ".Bunuda gezinirken buldum.Umarım yardımcı olur.
Aldığında üyeliğinde çarları silinmiş ise hesapta plus yüklü ise onları kurtarabilirsin.Kurtardığında da itemler yoksa şaheser ve morları alabilirsin.Fakat bu işlem gerçekten çok uzun sürüyor ve bütün zevkini öldürebiliyor.Sabrederim dersen buranın kapıları sana sonuna kadar açık biliyosun.
Bırakırım diyosanda karar senin kararın tabi.Bu yaz aylarında , dışarıda dolu dolu bir hayat varken değmeyedebilir dönmene.Kararını tam olarak verdikten sonra buradan belirt ki o na göre haberim olsun.Her zaman buralardayım biliyosun kardeşim
[YaLNıZSavaŞÇII]
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
Kardeşim senin adına Çok üzüLdüm ama Takma sonuçTa bir oyun bende beta'dan beri oynuyom eğer giden çarlarımın arkasında ağlasaydım gözümde yar kalmazdı belKi inanmassın ama benim şuana kadar 12 tane KaraTeRim gitti toplam para 8 milyarım gitti şuanada sadece 1 milyar var çarda ama hevesim kaLmadı oyunda...! aLLah yoLunu açık eTsin aLLah yardımcın oLsun... bu sözümü unutma
Giden giTmişTir
GiTTiği an BiTmişTir.
Ben Gideni DeiL.
Giden Beni KaYBeTmişTir..!
Bu yerLerde TaŞKaLmadı
GözLeRimde yaş KaLmadı
Ben seni çok sevdim
o aşk mazide kaldı...!(yANİ O ZEVk mazide kaldı)
Giden giTmişTir
GiTTiği an BiTmişTir.
Ben Gideni DeiL.
Giden Beni KaYBeTmişTir..!
Bu yerLerde TaŞKaLmadı
GözLeRimde yaş KaLmadı
Ben seni çok sevdim
o aşk mazide kaldı...!(yANİ O ZEVk mazide kaldı)
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
eyw sağolsun ama bilmiyorum suan burda bir şey söylemek istemiyorum talha sana skypeden söylerim umarım alırız epey ugraşlar içersindeyiz plus bitmişti içinde eğer silmisse alamıcam ama birandada seviniyorum kurtulcam ama gerçekten çok iyi dostluklar edindim hepinize ilginizden dolayı tşk ederim bir gelişme olursa söylerim.Kafamızı şu kurcalıyor 3 gün önce girdim sonra aradan 8 saatlik bi süre sonra tekrar girmeyi denedim giremedim ve oyunda benden spnra yani son 3 gündür ne thelostu nede asy oyunda gören yok beyazköşkten bir arkadaşada böyle olmus otomatikmen şifresi değişmiş fax çekerek almış