Bugün Saat 20.00 Saatlerinde Mısır Çarşısından Çıktık.Komutana vardık.Aramıza Bu Etkinliği Bozmak İsteyen Kürdistan,Sxlytks gibi arkadaşlar oldu.Ellerine ne geçti ? Hiç bir şey.Böyle Etkinlikler Her Zaman Hazin Sonla Sonuçlanıyor Bunu Anladım.Başka Sunucular Böyle Değil.
ŞEHİTLERİMİZE SAYGIMIZ BU KADARMIŞ...
Rahat Uyu Şehidim Kanın Yerde Kalmayacak,pkk denen Bu soysuzluk Elbet Bir Gün Sonlanacak..
Teröre Lanet Yürüyüşü.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Teröre Lanet Yürüyüşü.
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
CrazywildII
CrazyWild
-
- Çınaraltı Müdavimi
Re: Teröre Lanet Yürüyüşü.
Çok yazık... Bir insanın etnik kökeni ne olursa olsun Vatanına İhanet etmesi... çok acınacak haldeyiz her konuda..
Emperyalist Amerika vırt zırt dediğiniz memleketinde Dakotada 7 Milyon Almanca Konuşan insan var... New Yorkda 10 Milyon İtalyanca Konuşan İnsan var... Onlara Sorduğunuzda ben Amerika Birleşik Devletleri Vatandaşıyız diyorlar Evlerinin Bahçesine Bayrak Direği Dikerek En Büyük Amerikan Bayrağını Asmak için yarışıyorlar... Bir çoğu 2. sınıf Vatandaş muamelesi gördükleri halde Biz Federasyon kuracağız biz özerk Alman birliği kuracağız demiyorlar... Vatanına Milletine Bağlılar..
Biz ise Yüzyıllardır birlikte yaşadığımız Toprakları paylaşamıyoruz.. Vatanseverlikle Vatandaşlığı birleştirmeye çalışıyorlar... Herkez Vatandaş olur ama Herkez Vatan Sever olamaz...
Vatanınızı Sevmiyorsanız bari Vatanını Sevenlere Saygınız Olsun...
Burada o 1 lvl karakter açarak Atatürke ve Türklere küfürler eden kişilerin atalarınında kanı var... Ama o kişilerin Torunları dedelerinin kemiklerini sızlatıyor "bunun içinmi kendimizi kurşunların önüne attık diyorlar. kardeş kardeşi vursun diye mi?"
Ateş Düştüğü yeri yakar o 20 yaşında fidanların; Abiniz Kardeşiniz Sevgiliniz yada Oğlunuz olduğunu 2 dakika düşünün.. Düşünmeye bile yürek dayanmaz...
Emperyalist Amerika vırt zırt dediğiniz memleketinde Dakotada 7 Milyon Almanca Konuşan insan var... New Yorkda 10 Milyon İtalyanca Konuşan İnsan var... Onlara Sorduğunuzda ben Amerika Birleşik Devletleri Vatandaşıyız diyorlar Evlerinin Bahçesine Bayrak Direği Dikerek En Büyük Amerikan Bayrağını Asmak için yarışıyorlar... Bir çoğu 2. sınıf Vatandaş muamelesi gördükleri halde Biz Federasyon kuracağız biz özerk Alman birliği kuracağız demiyorlar... Vatanına Milletine Bağlılar..
Biz ise Yüzyıllardır birlikte yaşadığımız Toprakları paylaşamıyoruz.. Vatanseverlikle Vatandaşlığı birleştirmeye çalışıyorlar... Herkez Vatandaş olur ama Herkez Vatan Sever olamaz...
Vatanınızı Sevmiyorsanız bari Vatanını Sevenlere Saygınız Olsun...
Burada o 1 lvl karakter açarak Atatürke ve Türklere küfürler eden kişilerin atalarınında kanı var... Ama o kişilerin Torunları dedelerinin kemiklerini sızlatıyor "bunun içinmi kendimizi kurşunların önüne attık diyorlar. kardeş kardeşi vursun diye mi?"
Ateş Düştüğü yeri yakar o 20 yaşında fidanların; Abiniz Kardeşiniz Sevgiliniz yada Oğlunuz olduğunu 2 dakika düşünün.. Düşünmeye bile yürek dayanmaz...

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
of husamım of
kımsenın canı benım gıbı yanmadı
gencecık kardeşımı toprağa werdım bu yürüyüş yerıne fatıhalar okunsadı daha ıyı olurdu
yürüyüş alkış bunlar bıdattır
pekı bıdat nedır=?
bıdat efendımız s.a. v . yapmadığı şeylerdır
yanı eskıden şehıt olanın arkasından yuruyuş ve alkış yoktu
onun yerıne dualar fatıhalar okuyalım ınş
genede allah herkesden razı olsun hamd olsun rabbımıze
ondan geldık ona gıdecez
kımsenın canı benım gıbı yanmadı
gencecık kardeşımı toprağa werdım bu yürüyüş yerıne fatıhalar okunsadı daha ıyı olurdu
yürüyüş alkış bunlar bıdattır
pekı bıdat nedır=?
bıdat efendımız s.a. v . yapmadığı şeylerdır
yanı eskıden şehıt olanın arkasından yuruyuş ve alkış yoktu
onun yerıne dualar fatıhalar okuyalım ınş
genede allah herkesden razı olsun hamd olsun rabbımıze
ondan geldık ona gıdecez
kanunixxbaşkan
-
- Salgın Koruyucusu
'İzhar' kardeş seni gönülden tebrik ediyorum kardeşim çok doğru söylüyorsun
SoNKeTHU
SoNKeTHU
Bir loncanın değeri,o loncayı meydana getiren bireylerin değerleriyle ölçülür.
Kadir , fatihaları okuduk yine okuyacağız.
Önceden söylediğim gibi , biz duyarlılığımızı göstermek için bu yürüyüşü tertip ettik.
Evet bizim amacımızı saptırmaya çalışan , edepsizler çıktı ama herşeye rağmen yürüyüş yapıdı , öyle yada böyle.
Bu bir oyun da olsa biz duyarlılığımızı bu şekilde ifade ettik.
Bizde vatan borcunu ifa ettik.
Yine yapmamaız gerekirse yine yaparız.
Canımızı vermekten asla kaçınmayız.
Geçen sene yine aynı kalleş kurşunlar yine mehmetçiklerimizi şehit etti.
Ve ben gönüllü askerlik için başvuruda bulundum.
Şimdi çağırsınlar gitmeyen namerttir.
Sözün kısası , yürüyüşe katılan , duyarlılığımıza ortak olan herkeze gönülden teşekkürler.
Bizim bu organızasyonumuzu bozmaya çalıan kalleşleri de Allah'a havale ediyorum.
İyi Forumlar...
Önceden söylediğim gibi , biz duyarlılığımızı göstermek için bu yürüyüşü tertip ettik.
Evet bizim amacımızı saptırmaya çalışan , edepsizler çıktı ama herşeye rağmen yürüyüş yapıdı , öyle yada böyle.
Bu bir oyun da olsa biz duyarlılığımızı bu şekilde ifade ettik.
Bizde vatan borcunu ifa ettik.
Yine yapmamaız gerekirse yine yaparız.
Canımızı vermekten asla kaçınmayız.
Geçen sene yine aynı kalleş kurşunlar yine mehmetçiklerimizi şehit etti.
Ve ben gönüllü askerlik için başvuruda bulundum.
Şimdi çağırsınlar gitmeyen namerttir.
Sözün kısası , yürüyüşe katılan , duyarlılığımıza ortak olan herkeze gönülden teşekkürler.
Bizim bu organızasyonumuzu bozmaya çalıan kalleşleri de Allah'a havale ediyorum.
İyi Forumlar...