DaDaWa İçeri :)

İKV ile ilgili hazırlamış olduğunuz videolarınız
Kullanıcı avatarı
Uzunbey
İskele Babası
İskele Babası

DaDaWa İçeri :)

Mesaj gönderen Uzunbey »

Merhaba Davut Abi Yaptığın Videoları Çok Beğeniyorum Hangi Programları Kullanıyorsun Çok MErak Ediyorum Bide Video Çekerken Eski İmzanda Lodos Kalesinin Sokağğına Kamera Nası Koyuyosun Yani Kamera Seni Biyerden Çekio ya O kamerayı Oraya Nası Koyuyosun Kafamı Kucalayan Sorular Bi Bakarsan Sevinirim Saygılar . :)
Kullanıcı avatarı
DavutVideo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Re: DaDaWa İçeri :)

Mesaj gönderen DavutVideo »

Biraz geç oldu kusura bakma. Öncelikle profesyonel olmadığım için kullandığım program Sony vegas bu acemiler için çok kullanışlı bir program Fraps ile birlikte çok kaliteli videolar çekebiliyorum kalite her zaman için ön planda olmalıki daha güzel eserler çıksın farkettiysen sadece vimeo ya uploadlarım bulunuyor ne youtube nede dailymotion a upload ediyorum. Vimeo çok kaliteli gösteriyor bu bilgileri kafanın bir köşesinde tut dailymotion u denemeler için kullanıyorum bazende gizli videolar için kullanıyorum.

Orada kafanı karıştıran nokta hangi kamera olduğu sanırım sen

Bu videodaki 18. saniyeyi soruyor olmalısın orada duvar kenarına geldiğinde char görünmemesi mouse ile görüntü yüksekliğini maximum dereceye getirilmesi ve orada yürüyen charı kullanan kişinin arkadaşım olmasıyla birlikte böyle bir görüntü çıkıyor

Yani ben genelde video çekerken kendi kullandığım charı çekmem başkasının kullandığı charı çekerim ona yapması gerekeni söylerim o yapar aynı yönetmen gibi ;) umarım doğru videodur değilse hangisi olduğunu saniyesiyle birlikte söyle açıklayayım birazdan zaten video hazırlayacam koyarım buraya
Resim
Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""

╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
Kullanıcı avatarı
XrenkX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XrenkX »

Dadawa benimde sana bi sorum olacaktı ben Sony Vegas Pro 10 programını elimde bulunduruyorum. Senin nirvana loncasındaki gibi bir yerde videoyu durdurup yazı yazmak için ne yapmam lazım bu konuyuda anlatabilirmisin
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Kullanıcı avatarı
Uzunbey
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Uzunbey »

Estafurullah Ne kusur Davut abi :) Ayıp Ettin :) Evet 18 saniye Nasıl Yaptığını Anladım Peki Kendi Kullandığın çarda bunu yapabilirmiyim Bide arkadaşın sosrduğu gibi mesela şifa basarken durdurup yazı nasıl yazılıyor bunlarıda merak ediyorum ?
Kullanıcı avatarı
DavutVideo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Size videolu anlatayım en iyisi velocity den bahsediyorsunuz siz videoda onuda anlatayım hatta nirvana loncasındaki 1 karakteri nasıl yaptığımı çekip göstereyim size bu arada kafanıza takılanları sorun ben videoya ekleyeyim
Resim
Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""

Kullanıcı avatarı
XrenkX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen XrenkX »

Süpersin kardeş bide şu sorum olacaktı mesela bi adama yakınşaltırmışsın diğer tarafa kaydırıyosun onun yarısını yapıyorum ama videonun tamamı yakınlaşmış kalıyor onuda gösterirsen sevinirim.
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Kullanıcı avatarı
Uzunbey
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Uzunbey »

Bekliyorum Abi Kafama Takılan Sony Vegasın Kullanımı Bunu Bilmiyorum Onun Dışında Herşey Tam :)
Kullanıcı avatarı
DavutVideo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

XrenkX yazdı:Süpersin kardeş bide şu sorum olacaktı mesela bi adama yakınşaltırmışsın diğer tarafa kaydırıyosun onun yarısını yapıyorum ama videonun tamamı yakınlaşmış kalıyor onuda gösterirsen sevinirim.
şimdi ne yapmak istediğini pek anlayamadım ama çevrenin sabit kalıp charın yakınlaşması yada chara yakınlaşırken arkaplanda kalan bir görüntüyü kaplamamasımı

bunlardan hangisi senin sorunun şu anda video çekiyorum ona göre düzenleyim.
Resim
Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""

Kullanıcı avatarı
XrenkX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen XrenkX »

Nirvana loncası 21. saniyede olan olay yani
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Kullanıcı avatarı
DavutVideo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

tamam video çekimi hazır düzenlemeleri yapıcam bu sefer sesli yapmadım yazılarını ayarlıcam idare edin ama yinede sorularınızı sorun cevaplamaya devam ederim
Resim
Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""

“Video” sayfasına dön