IIKySIILeaDeRII küfürbazı ! Yönetim Bak Şuna Artık !..

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EspanyoL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

IIKySIILeaDeRII küfürbazı ! Yönetim Bak Şuna Artık !..

Mesaj gönderen EspanyoL »

Fotoğraflada kanıtlamış olduğum küfürbaz kendi karakterlerini belli eden sözleri sarfedip alt-f-4 cekti ve şikayet edemedim. Bu bir OYUN ACIĞIDIR ! Gerekenin yapılmasını istiyorum.

İçerik düzenlendi. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı. İKV forumları içerisinde küfürlü fotoğraf paylaşımı yasaktır. Lütfen bu tip oyun hatası kullanımında bulunanların mesajına sağ tıklayarak yasaklılara eklemeniz ve oyunda olmadığını gösteren yazı ile beraber ekran görüntüsü alıp http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden bildirim tipini oyuncu hata kullanımı yaparak bildiriniz. Gerekli işlemler yapılacaktır.

Küfür etme nedeni kendisini mısır çarsısı önünde tam 4 kez kesmiş olmam !

EKRAN_07-15-11_21.57.15 dosya ismi oyun Yöneticileri inceleyebilirler !..

Sosyolog
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: IIKySIILeaDeRII küfürbazı ! Yönetim Bak Şuna Artık !..

Mesaj gönderen exxon »

yapıcak bisey yok kardesim oyunda böyleleri dolu
Kullanıcı avatarı
EspanyoL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

yönetimden birisi bu konu ile ilgilenene kadar konuyu forumun en başında tutucam ! oyunda yenmekte var yenilmekte kaldıramıyosan oynama kardeşim bu oyunu !
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PROF »

Bildirim tipini "oyuncu hata kullanım" olarak seçtikten sonra açıklama kısmında altf4 çekti şikayet edemedim diye yazıp oyuncunun ismini belirtip ekran görüntüsünü de koyduktan sonra hooop gelsin 7 gün :) denedim oldu sen de gönder :) bu arada bu gibi durumlarda kişinin oyundan çıktığını ispatlamak için foto almadan önce arkadaş listesine ekleyip bla bla oyunda değil diye sarı yazının da fotoda görünmesi gerekiyormuş buna da ceza verirler ama gönder hemen
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
EspanyoL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Forum yetkilisi gelsin bu konuyu görsün.Konu yönetim tarafından incelene kadar konu GÜNCEL!..
Kullanıcı avatarı
CaMeL
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen CaMeL »

EspanyoL yazdı:Fotoğraflada kanıtlamış olduğum küfürbaz kendi karakterlerini belli eden sözleri sarfedip alt-f-4 cekti ve şikayet edemedim. Bu bir OYUN ACIĞIDIR ! Gerekenin yapılmasını istiyorum.

İçerik düzenlendi. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı. İKV forumları içerisinde küfürlü fotoğraf paylaşımı yasaktır. Lütfen bu tip oyun hatası kullanımında bulunanların mesajına sağ tıklayarak yasaklılara eklemeniz ve oyunda olmadığını gösteren yazı ile beraber ekran görüntüsü alıp http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden bildirim tipini oyuncu hata kullanımı yaparak bildiriniz. Gerekli işlemler yapılacaktır.

Oyun içerisinde küfür,argo vb. print,ekran görüntülerinin forum'da paylaşılması yanlış bir durum.En fazla yapacakları Forum Hesabını 7 veya 14 günlügüne bloklaya bilirler.Oyundan Karakteri şikayet etmen yeterlidir.
Kuva-i Milliye Lonca Üyesi
Paşaxçavuş
Kullanıcı avatarı
EspanyoL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

CaMeL yazdı:
EspanyoL yazdı:Fotoğraflada kanıtlamış olduğum küfürbaz kendi karakterlerini belli eden sözleri sarfedip alt-f-4 cekti ve şikayet edemedim. Bu bir OYUN ACIĞIDIR ! Gerekenin yapılmasını istiyorum.

Oyun içerisinde küfür,argo vb. print,ekran görüntülerinin forum'da paylaşılması yanlış bir durum.En fazla yapacakları Forum Hesabını 7 veya 14 günlügüne bloklaya bilirler.Oyundan Karakteri şikayet etmen yeterlidir.
benim yerimde siz olsanız küfür eden kişinin rezil olmasını istemez misiniz ! adamın yaptığı sucsuz kalmasını ve tüm teşkilat halkı tarafından ayıplanmasını istedim.onun küfür etmesi ve altf4 cekmesi suç değilde benim foruma onun rezaletini belgelemem mi suç ?
Kullanıcı avatarı
CaMeL
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen CaMeL »

Bu tür konular için oyuna (Şikayet ) diye birşey geldi,küfür edeni neden rezil edeyim ki ? Küfür ediyorsa o benim gözümde aciz ve rezildir ;)
Kuva-i Milliye Lonca Üyesi
Paşaxçavuş
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Sana edilmiş bir küfrü yayınlamak zorundamısın foto al destege gönder küfrü hakketigin burdan belli.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
starMad
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen starMad »

Kardeş Oyun Açığı Değil Bu ! Arkadaş Listesine Eklemesinede Gerek Yok Direk Destekten Printi Yolla ! Böyle Bi Haberde Yayınlamışlardı Zaten.
Altefdört
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön