Fotoğraflada kanıtlamış olduğum küfürbaz kendi karakterlerini belli eden sözleri sarfedip alt-f-4 cekti ve şikayet edemedim. Bu bir OYUN ACIĞIDIR ! Gerekenin yapılmasını istiyorum.
İçerik düzenlendi. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı. İKV forumları içerisinde küfürlü fotoğraf paylaşımı yasaktır. Lütfen bu tip oyun hatası kullanımında bulunanların mesajına sağ tıklayarak yasaklılara eklemeniz ve oyunda olmadığını gösteren yazı ile beraber ekran görüntüsü alıp http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden bildirim tipini oyuncu hata kullanımı yaparak bildiriniz. Gerekli işlemler yapılacaktır.
Küfür etme nedeni kendisini mısır çarsısı önünde tam 4 kez kesmiş olmam !
EKRAN_07-15-11_21.57.15 dosya ismi oyun Yöneticileri inceleyebilirler !..
Sosyolog
IIKySIILeaDeRII küfürbazı ! Yönetim Bak Şuna Artık !..
Re: IIKySIILeaDeRII küfürbazı ! Yönetim Bak Şuna Artık !..
yapıcak bisey yok kardesim oyunda böyleleri dolu
yönetimden birisi bu konu ile ilgilenene kadar konuyu forumun en başında tutucam ! oyunda yenmekte var yenilmekte kaldıramıyosan oynama kardeşim bu oyunu !
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bildirim tipini "oyuncu hata kullanım" olarak seçtikten sonra açıklama kısmında altf4 çekti şikayet edemedim diye yazıp oyuncunun ismini belirtip ekran görüntüsünü de koyduktan sonra hooop gelsin 7 gün
bir varmış bir yokmuşum
Forum yetkilisi gelsin bu konuyu görsün.Konu yönetim tarafından incelene kadar konu GÜNCEL!..
Oyun içerisinde küfür,argo vb. print,ekran görüntülerinin forum'da paylaşılması yanlış bir durum.En fazla yapacakları Forum Hesabını 7 veya 14 günlügüne bloklaya bilirler.Oyundan Karakteri şikayet etmen yeterlidir.EspanyoL yazdı:Fotoğraflada kanıtlamış olduğum küfürbaz kendi karakterlerini belli eden sözleri sarfedip alt-f-4 cekti ve şikayet edemedim. Bu bir OYUN ACIĞIDIR ! Gerekenin yapılmasını istiyorum.
İçerik düzenlendi. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı. İKV forumları içerisinde küfürlü fotoğraf paylaşımı yasaktır. Lütfen bu tip oyun hatası kullanımında bulunanların mesajına sağ tıklayarak yasaklılara eklemeniz ve oyunda olmadığını gösteren yazı ile beraber ekran görüntüsü alıp http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden bildirim tipini oyuncu hata kullanımı yaparak bildiriniz. Gerekli işlemler yapılacaktır.
Kuva-i Milliye Lonca Üyesi
Paşaxçavuş
Paşaxçavuş
benim yerimde siz olsanız küfür eden kişinin rezil olmasını istemez misiniz ! adamın yaptığı sucsuz kalmasını ve tüm teşkilat halkı tarafından ayıplanmasını istedim.onun küfür etmesi ve altf4 cekmesi suç değilde benim foruma onun rezaletini belgelemem mi suç ?CaMeL yazdı:Oyun içerisinde küfür,argo vb. print,ekran görüntülerinin forum'da paylaşılması yanlış bir durum.En fazla yapacakları Forum Hesabını 7 veya 14 günlügüne bloklaya bilirler.Oyundan Karakteri şikayet etmen yeterlidir.EspanyoL yazdı:Fotoğraflada kanıtlamış olduğum küfürbaz kendi karakterlerini belli eden sözleri sarfedip alt-f-4 cekti ve şikayet edemedim. Bu bir OYUN ACIĞIDIR ! Gerekenin yapılmasını istiyorum.
Bu tür konular için oyuna (Şikayet ) diye birşey geldi,küfür edeni neden rezil edeyim ki ? Küfür ediyorsa o benim gözümde aciz ve rezildir 
Kuva-i Milliye Lonca Üyesi
Paşaxçavuş
Paşaxçavuş
Sana edilmiş bir küfrü yayınlamak zorundamısın foto al destege gönder küfrü hakketigin burdan belli.
A R Z L O D O S
- starMad
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeş Oyun Açığı Değil Bu ! Arkadaş Listesine Eklemesinede Gerek Yok Direk Destekten Printi Yolla ! Böyle Bi Haberde Yayınlamışlardı Zaten.
Altefdört