Yeniliklerle birlikte kenara bırakılan ASİT

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Orqanik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Yeniliklerle birlikte kenara bırakılan ASİT

Mesaj gönderen Orqanik »

Büyük şifacılar sizden bi isteğim var yeniliklerle beraber asit bombacı oldurmekten baska bi işe yaramaz oldu şimdie kadar actıgım hic bir şifacımı asitci yapmadım fakat her zaman icimde bir ukte olarak kalmıstır itemlerini adam gibi dizdiğimizde neler yapabileceğimizi sizlerden ortaya koymanızı rica ediyorum ?
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Re: Yeniliklerle birlikte kenara bırakılan ASİT

Mesaj gönderen Petcarar »

Orqanik yazdı:Büyük şifacılar sizden bi isteğim var yeniliklerle beraber asit bombacı oldurmekten baska bi işe yaramaz oldu şimdie kadar actıgım hic bir şifacımı asitci yapmadım fakat her zaman icimde bir ukte olarak kalmıstır itemlerini adam gibi dizdiğimizde neler yapabileceğimizi sizlerden ortaya koymanızı rica ediyorum ?
genel etkileşimde konusu varken anca aşağılıyorsunuz ama...
Kullanıcı avatarı
vivaelche
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen vivaelche »

Bilmiyorum belki de sadece ben böyle hissediyorum ama asitci şifacı bana hiçbir zaman cazip gelmedi. Yanlış anlaşılmasın asitci arkadaşları küçümsemek değil. Asitle büyücü vs lerinde büyük avantaj sağlarsın.Ama savaşçı vs lerinde kudretin biter yenilirsin.Şifacı vs lerinde karşındaki şifacı max hasarcıysa veya element ona göre kazanma şansın gene az.Yaratık kesmede dersen kudret çabuk bitince can basamıyorsun. Ne bileyim kullanışlı değil sanki.Tabi gönül veren arkadaşlar olabilir.Sunucundaki asitci arkadaşları bul sor ne derler bir de onları dinle.. Bu benim kişisel yorumum..
YeNiLMeZzZ
ResimSonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

vivaelche yazdı:Bilmiyorum belki de sadece ben böyle hissediyorum ama asitci şifacı bana hiçbir zaman cazip gelmedi. Yanlış anlaşılmasın asitci arkadaşları küçümsemek değil. Asitle büyücü vs lerinde büyük avantaj sağlarsın.Ama savaşçı vs lerinde kudretin biter yenilirsin.Şifacı vs lerinde karşındaki şifacı max hasarcıysa veya element ona göre kazanma şansın gene az.Yaratık kesmede dersen kudret çabuk bitince can basamıyorsun. Ne bileyim kullanışlı değil sanki.Tabi gönül veren arkadaşlar olabilir.Sunucundaki asitci arkadaşları bul sor ne derler bir de onları dinle.. Bu benim kişisel yorumum..
Ben de savaşçı kesiyorum büyücü kesemiyorum hayret :D
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ikvm »

hiç asitci olmadım o yüzden yorum yapamayacağım

ama

yapmaaa :)

ResimResimResim
________________________________________________________________________________
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

YAPMAYIN ÇOOCUKLARRR
USTAYI DİNLEYİN
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
Xxkontxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Xxkontxx »

Bu devirde asitçi kalmadı zaten.Ama asit ve bilgisinide 15 yapınca zehir gibi devamlı hasarıda varmış galiba ama hiç makineye giripte denemedim deneyenide görmedim.
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen konfucyus »

yaratık kesme konusunda asit aslında çok cazip bir yetenektir.

39 seviye ilk açıldığında meraken kullandığım asit yeteneği sonradan bağımlılık yaptı bana.

zamanında herkesin kaçtığı hortlakları şifacı ile ilk kesen bendim hatta zamanının forumuna koyduğumda fotomontaj yapmıisın falan filan diye birsürü şeyler söylendi. velhasıl ilerleyen zamanlarda şifacımı v.s. ciye çevirdiğimde hep içimde asitçi olma isteğini duydum ve yavaş yavaş o zaman tüm turnusol eşyaları topladım.

sonra gbm yapmak külfetli olacağından (malum plus yok) 2nci şifacımı açtım ve asitçi olarak boy göstermeye başladım. ilkten heyecanla tek tek hortlakları kestim sonrasında ise hortlakları 2 - 2 kesmeye başladım. klanda takıldığımdan sürekli arz büyücüler beni hedef alıyodu ama yatırabilen olmamıştı. hatta savaşçıları bile kesebiliyordum.

49 seviye geldiğinde ilk şifacımı 49 yaptım sonra 2ncisini sonra 3ncüsünü sonra 4ncüsünü ve en son sıra asitcime geldi.

gene asitci olarak devam ettim ve çok güzel kesmeye başladım. önce yeraltındakileri seviye ilerledikçe merandakileri.

şuan 47 seviye ama uçan muhafız, yılanlar, cinler kolay lokma. buz büyücüsü bile nasibini aldı lakin onun için direnç gerekli gbm yaptım.

eğer asitçi şifacı yapacaksanız asla ve asla direnci unutmayın. bir buz büyücüsünün 1500 vurması var birde 600

tabiki keseceğiniz yaratığın saldırı özelliklerinide çok iyi bilmeniz ve ona göre eşyalarınızı kullanmanız gerekir.

konfüçyüs

kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
Orqanik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Orqanik »

konfucyus ustadım su an asitcindeki yetenekleri yazabilrmisin rica etsem ?
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen konfucyus »

Orqanik yazdı:konfucyus ustadım su an asitcindeki yetenekleri yazabilrmisin rica etsem ?

şifa ve bilgisi 15

can kurtaran 15

element direnç alanı 15

asit ve bilgisi 15

meditasyon 1

büyü bozma 1

karakter penceresindeki direnç puanlarıda buz'a basılı.

yani buz direncim 49 seviyede 540 olucak

konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....

“Şifacı” sayfasına dön