Beraat Gecesi Yapılacak İbadetler herkes içerii !!!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Matrockxxgeneral
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Beraat Gecesi Yapılacak İbadetler herkes içerii !!!

Mesaj gönderen Matrockxxgeneral »

Beraat gesinde 100 rekat namaz kılana Cenab-ı Hak 100 melek gönderiri.

30 melek onu cennetle müjdeler.

30 melet cehennemden kurtulduğuna teminat verirler.

30 melek ondan dünya afetini kaldırır.

10 melek onu şeytanın tuzağından meneder.

Bu namaza salat-u hayr diye niyet edilir.İki rekatta bir selam verilerek kılınır ve Fatiha'dan sonra 10 tane İhlas suresi okunur.

Emeğe saygı lütfen ....!
Kullanıcı avatarı
CaMeL
İskele Babası
İskele Babası

Re: Beraat Gecesi Yapılacak İbadetler herkes içerii !!!

Mesaj gönderen CaMeL »

Matrockxxgeneral yazdı:Beraat gesinde 100 rekat namaz kılana Cenab-ı Hak 100 melek gönderiri.

30 melek onu cennetle müjdeler.

30 melet cehennemden kurtulduğuna teminat verirler.

30 melek ondan dünya afetini kaldırır.

10 melek onu şeytanın tuzağından meneder.

Bu namaza salat-u hayr diye niyet edilir.İki rekatta bir selam verilerek kılınır ve Fatiha'dan sonra 10 tane İhlas suresi okunur.

Emeğe saygı lütfen ....!
Cok güzel bir paylaşım ikv forum olarak bilinmesi gereken güzel bir paylaşım bence.O kadar bilinçsizce açılan hattı hesabı olmayan paylaşımlardan güzel.
./Saygı
Kuva-i Milliye Lonca Üyesi
Paşaxçavuş
Kullanıcı avatarı
Matrockxxgeneral
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Matrockxxgeneral »

tşk ederim yazdığın yorum için ben öncelikle bakınıyorum kimse beraat kandilini kutlamıyor yani herkes oyun derdinde

yani gerçekten utanç verici bir durumla karışı karşıyayız
IISehrazatII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen IISehrazatII »

Matrockxxgeneral yazdı:tşk ederim yazdığın yorum için ben öncelikle bakınıyorum kimse beraat kandilini kutlamıyor yani herkes oyun derdinde

Pek dindar biri değilim bence en büyük İbadet dürüst, yardımsever olmaktır. Kul hakkı yemedikten sonra içiniz rahat olsun. Söylemek istediğim İslamiyet Dua dan Namaz dan ibaret değil.
IISeHRaZaTII
Montecarlo

"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

IISehrazatII yazdı:
Matrockxxgeneral yazdı:tşk ederim yazdığın yorum için ben öncelikle bakınıyorum kimse beraat kandilini kutlamıyor yani herkes oyun derdinde

Pek dindar biri değilim bence en büyük İbadet dürüst, yardımsever olmaktır. Kul hakkı yemedikten sonra içiniz rahat olsun. Söylemek istediğim İslamiyet Dua dan Namaz dan ibaret değil.

pekala sadece dürüstlükten de ibaret değil.Eğer bir insan yürektem imanını yaşıyor ise zaten dürüsttür ve ibadetlerini de yerine getirir.Asıl müslümanlık müminlik sadece dürüstlük yada sadece namaz kılmak değildir.Hepsi beraber olacak.
Kullanıcı avatarı
DyBCANi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen DyBCANi »

IISehrazatII yazdı:

Öncelikle S.aleyküm.
Namaz Dinin Temelidir. Namaz İlk Hesaba Çekiliceğin Günahın veya Sevabındır. Namaz Kılmak Demek ALLAH a Olan Sadakatini Göstermek Demek. Dua Namazın Her Yerindedir Okuduğun Her Ayet Her Sure ALLAH ın Söyledikleriyle Onu Övmen ve Ondan Yardım İstemendir. Dualar Olmasaydı Biz Yaşıyor Bile Olamazdık Belki. Kalbim Temiz Demekle Tam Bir Müslüman Olnumuyor Müslüman Demek Allah'ın Söylediklerini Yapan Onun söylediklerin Tersini Yapmayan Tam Müslüman Olabilir. Burda Bu Devirde Zor Biraz Ama Yine Elinizden Geleni Yapmalısınız. Bilioruz Ne Kadar Çabalarsak Çabalıyalım Her Zaman Eksiğiz. Bir Çok Kişide Karamsarlık İçinde Ben Bunu Yapmıorum Ben Şunu Yapmıorum Ben Çok Günahkarım Allah Bizi Affetmez Biz Cehennemliğiz Falan. Ama Bilmiyorsunuzki ALLAH ın Rahmeti Herşeye Yeter. Bir tek Şeye Hariç ŞİRKE. Bunu Sadece Senin İçin Yazmıorum Yanlış Anlama Bunu Bilip Bilmeyen Herkez İçin Yazıorum.
Nasıl Hiristiyanlığın Sembolu Haçsa.
MÜSLÜMANLIĞ'ın SEMBOLÜDE NAMAZDIR.

Bu arada Arkadaşımızın Açtıgı Konudan Dolayı ALLAH Razı Olsun Her Müslümanın Bilmesi Gerekenler Bunlar.Saolasın.

Saygılarımla.
[D]İ[y]AREKİR.
ALLAH (C.C.) Yerine Kula Tapan, AsLını İnkar Eden, Haksızlığa Göz Yuman, Dine Fitne Sokmaya Çalışan Bizden Değildir.

“Genel Sohbet” sayfasına dön