Eski İkv .. : 49 Geldi , Yücelen ardenneler halit / 187 + savunma saldırı gibi eşyalar ön plandaydı / Ne zevkle dizer oynardık em atardık klan savaşı yapardık . oyuna yatırılan para en fazla PLUS . .
Kadim GELDİ : Arz Lodos kaldı indirdi yaptı bir şeyler felan filan ejder ecel ashab latif geldi ..
Migrat Sıgınak geldi eyvahh gelmez olaydı herşey burdan sonra başlayacak millet girdi onu kesti bunu kesti ya kesti bal kesti sonunda junonu devirdi zırhlar ıvır zıvır takılar donlar tamamlandı . hopppppppppp akçeee geldi ) kadim kesip üretilen şaheserler hop yükseltildi . varan 1 ardından şans arttırıcılar (migrat sıgınak ) madenler pahalandı ) neden ( maden arttırıcı alalım diye ) hop varan 2 karakter aktarımı sınırsız olsun dedik ne oldu akçee ) sunucu aktarımı diye bir mail atınca adamlar bir küfür etmedigi kalırdı ama akçe ile hoppp tılsımdasın köşktesin ankadasın
İsim değiştirmeler uzaktan hoş mütevazi sempatik duruyor yanına yaklasınca hop 20 TL kaç çarın var en az 2 -3 yapar mı 40-60 TL /(mitinge kaymayalım tamam )))çemberlitaşımız geldii bir yol savascısı kesimi 2 adet ayı lazım hop girdi 40 tl gbmx veya başka boss kesimi silahımızı yükseltmemiz lazım direnci kı keselım ordanda 20 TL hop afiyet olsun yakında saç sakal degisimi gelcek oda olur 10 15 kağıt vee gel geleim İKV YÖNETİMİNE MAAŞ ile çalışan adam sayısı tek haneden fazla degildir .)) zaten bilindigi üzere GM ler para kazanmıyorr buna dencek tek şey varsa ananzaaaxDe dir belki konu silinicek kapatılcak fakat oyunun gidişatı çok kötü oldugu belli kısa ve öz anlattım umarım yardımcı olmuşumdur . bu arada
Çok Güzel Bir Soru Nasıl Düşündün Bu Soruyu Adam Haklı Türk'ün Oyunu Tulmazdan Önce Bu Kadar Para Almazlardı Ama Millet Bir Geriz.... Olduğu İçin Yatır parayı Al Ayını Yapmış Yönetim Herşeyi Paraya Dökmüş Valla Helal Olsun Nasılsa Giren Girer
Hellxsting Ölü biri yalnız şunu bilir: Yaşamak ölmekten daha iyidir
ikv yine iyi bide git kolfteam çetin2 tikroad snight gibi oyunlara bak adamlar herşeyi sırf para yapmışlar mesela kolfteam bi silah alcan 1 aylık 35 tl karakter alcan 35 tl hepside 1er aylık ikv bu oyunlar yanında hiç bişey deil
[ yukarda yazdığım oyunlar reklam olmasın die bilen bilir ]