Bir süre önce Rehber Ekibinde görevliydim ve ordaki muhabbetler v.s olayları anlatmıyacağm ama bir kaç gerçeği göz önüne serip sizi uyarmak isterim.
Talebiniz :
Beyaz köşk sunucusunda olan karakterim 24.01.2011 Tarihinde silinmiştir.Karakter Kurtarmada Karakterim gözükmemektedir.Bu konu hakkında desteğinizi sabırla bekliyor olucağım şimdiden Teşekkürler. Saygılarımla..
Yanıt :
Merhaba,
Karakterinizi sildiğiniz sırada hesabınızda plus paket aktif değilse karakteriniz saklanmaz. Bu sebeple karakterinizi karakter kurtarma listesinde göremezsiniz.
Bilginize.
- Tamam anladık kopyalayıp yapıştırıyorsunuz ortada bir emek söz konusu hesabımı süresiz blokeladınız yeniden başladım charımı sildiler.Her 3 ay pluss alıp kastığım charım plussımın bittiği gün siliniyor ve verdiğiniz yanıt başındanızdan savmak gibi hiç uğraşmıyosunuz ozaman o mevkide ne yapmaya geliyorsunuz.Laf yapmaya gelince bi Dünya peki ya icraata gelince neden önceden hazırlanmış cevabları bize gönderiyorsunuz.
İKV sizin gibiler yüzünden kan kaybetmeye devam ediyor [GM] Abura zamanında Yani yöneticiler ve gerçekten işini laikiyle yapan kişiler vardı ama şimdi bakıyorumda kendini bişey zanneden Biz cevabını aramaya uğraş gayret verdiğimiz soruları yönelttiğimizde bize aynı şekilde sorular soran hiçbir şekilde Desteğin anlamını bilmeyen Destek ekibi İKVnin neden hala M2,usko veya sro gibi online MMORPG oyunları arasına girmediğini umarım anlamışsınızdır.Paramızı veriyoruz cevab bulamıyoruz ben parasındada değilim her online oyunda olduğu gibi İKVde bir şekilde kalkınma yolları arayışında tamam olabilir bu her oyunda var ama diğer oyunlarla kıyaslıyacak olursak adamlara soru yönelttiğimiz anda bize 1000lerce cevab çıkartıp sorunumuzu bi cevab içerisinde değil 100lerce cevab içerisinden seçip olumlu sonuca ulaştırıyorlar ama sizin verdiğiniz cevab sadece bir oyuncunun daha İKVde sonunu getiriyor.Eğer yüreğiniz varsa hiç bir şekilde bi cevab kopyalamadan kendi düşüncülerinizi yazarsınız.
Arkadaştan Alıntı yapıcağım ve kesinlikle katılıyorum.
İtiraz ettim ancak açılacağını sanmıyorum.Ayrıca son mesajımda ki son cümleme bakarsanız memnun olurum. Neyse ben burada bir fikri sizlerle paylaşmak istiyorum. E fikir paylaştım diye de konuyu kitlemezler sanırım.
Bildiğimiz üzere şaheser piyasalarında bir artış gözlenmektedir. Kimilerimiz hazıra konmak ister. Kimilerimiz ise çalışır didinir uğraşır, öyle üretir. Kimilerimiz ise GM, yakınlarından yardım isterler doğal olarak. Benimde olsa bende isterim yani.
Bil Kazan etkinliğinde 3 adet "Menekşe Elmas" verilmektedir. Ve menekşe elmasın baya bir zamandır tavan fiyatlarda olduğunu bilmekteyiz. Bi şaheser üretmek için - Kadimler hariç - 9 menekşe elmas yeter de artar değil mi ?
Pekala. Ben GM olsam, bir tanıdığım yanıma gelse ve dese abi/abla bana bir şaheser eşyası verir misin ?
Bende ona cevap olarak derim ki onlar takip ediliyor. Ancak sen Bil Kazana katıl, ben sana cevabı veririm 5 dk önceden.
Tabii bizim ufaklık seviniyor. Eh kim sevinmez ki.
Şimdi, o dediğim 3 yarışmanın kazananlarına bakalım ;
Kemal Kama
Alper Kaya
Sinan Delici
Kürşat Bal
'Furkan Acun
Nevzat Samet Baykal
Kürşad Altundaş
Yusuf Akıncı
İlkan Izmırli
Onur Akgül
Mehmet Karakaplan
Osman Arslan
Yusuf Akıncı
Ibrahim Dönmez
Emin Öncel
Kadir Kalkala
Murat Kubat
Cebrail Karakale
Mustafa Karakaplan
Emre Sancar
Yusuf Akıncı
Ali Ay
Ozan Nuri Tarlakazan
Ahmet Öztürk
Tolga Şimşek
Osman Furkan Dursun
Mahmut Aydogan
Ekin Kaya
Ahmet Zeki Terzi
Halit Olgun
Şimdi şöyle bir bakıyoruz. İtalik olan kişiye bakmanızı istiyorum. Aa ne tesadüf 9 Menekşe Elmas kazanmış arkadaş. Şimdi arkadaşımızın Facebook profiline baktım hani. Aa oda ne. Sadece bu 3 soruya cevap vermiş ve doğru cevap vermiş. Bunun dışında başka soruya cevap vermemiş. Hadi diyelim tamam tesadüf falan filan. Ama bu kadar da tesadüf ? Ve adam adadan geçiyor diyelim o geminin önünden ne ara saymış da etmiş. Ne ara o dikiş makinesinin markasına bakmış. Maşallah arkadaş görevler de hangi eşyalarında verildiğini biliyor. Kendisini tebrik ediyorum.
Arkadaşlar ben paraya dönüşmesinden şikayetçi değilim tamam olur.Her online oyun gibi İKVde kalkınmak için bu yollara başvurcaktır eyv ama para veripte adam akıllı oynumuzu oynuyorsak sende kalkıp bi zahmet sorularımıza cevab vericeksin zorundasın.Orda nediye oturuyosunuz gerçekten bişey yaptığınızmı sanıyorsunuz (: Daha öncede belirttiğim gibi İKV şuan M2,Usko,Sro,Hero,Wolfteam gibi oyunlar arasına giremiyorsa Tek sebeb YÖNETİM.Uskoya 5 senemi verdim ama emeklerimin karşılığını çokta güzel aldım ama İKVde böyle durum yok para vercen zamanını vercen kamburun çıkacak ve sonuc olarak.Dededen kalma hareket ../nah ı oturaklı bi şekilde alıp Alt+f4 çekip gidiceksin.ee s..kam öyle Adeletin Çarkına.
Neyse Sonuc olarak diyceğim şudur ki ; İKV bir forasan Koy geç g..tüne Toroman ne malına aldan ne endamına düşünecek tekşey olsun 250 gram onuda alamazsan boş koy imam Üzüleceğin Tek şey olsun Gitti Güzelim 250 gram
Hadi eyvallah...
Bu tespitleri bizimle paylaştığın için çok teşekkürler. Anlattıklarında genel itibariyle haklısın, öyle haklısın ki bu sese kulak vermemek mümkün değil. Verdiğimiz emekler boş, Nankörce yönetilen bir oyun ve oyunun vefalı oyuncuları...
9 menekşe elmas kazanan arkadaşın günahını almak istemem, böyle bir olay varmı bilmiyorum, açıkçası bundan sonra da bilmeyi pek arzulamıyorum; ancak varsa böyle birşey gerçekten yalnış yapılmış. Bu tek kelimeyle hırsızlıktır, kul hakkına geçmektir. Abartılcak bir durumdur. Bu şekilde gözümüzü kapatıp arkamıza bakmadan oynamaya devam edersek bu olayların ardı arkası kesilmez. Buna bir dur demek gerekir. İnşallah bu konu gerekli merciilerin kulağına gider, gider de ne değişir o bile bir soru işareti...
Diyecek Söz Yok Zaten Sen Herşeyi Ortaya Koymuşsun .Bu Oyun Eskiden Oyuncularla Daha İlgiliydi. Ama Çok Kan Kaybetti.İşinin Ehli Olan Abura Misal Ve Kaybettiklerinin Yerini Acemilerle Doldurmaya Çalıştı İşte Sonuç Bu.Adamlar Destekte Önceden Hazırladıklarını Kopyalayıp Yapıştıyorlar. Belki Adamın Sorunu Daha Değişik ?
Emek yönüne tam destek katılıyorum kardeşim.4 sene boyunca ugrastıgım,O kadar emek o kadar para o kadar maden yaparak emek verdiğim karakterim su anda calınmıs durumda.Desteğe mailler atıyorum.Kimse Bizi Takmyor.O kadar Parayı alıp yemesini biliyorsanız,Birazda kendınızı biz ikv oyuncularının yerine koyun.O kadar emeği siz versenizde karakteriniz calınsa ? Kurtarmak ıcın ugrasıyorum.Kac defa mail attım.Cevap vermiyorlar.Yazık.Bu oyuna işini adam gibi yapıcak adamlar gelsin.
adamlar laga luga yapıo her seferinde yönetm haklıdırr boş koyun yha :evil: :evil: :evil: :evil:
sıgınak arttırıcı alırız 1 hafta işe yaramaz ne bu şans işine bak adama 9 menekşe mahşallahhh
Varsayımlar ile etkinliğe katılan ve ödül kazanan kişileri zan altında bırakmak hoş bir davranış değil. Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda inceleme yaptım fakat italik olan ismi belirtmediğiniz için hangi isme odaklanmam gerektiğini tespit edemedim hali ile. Her üç etkinlikte de kazanan listesinde bulunan kişilerin almış oldukları ödüllere baktığımda her etkinlikte verilen ödülün Menekşe Elmas olmadığını gördüm.
Aramızda "Bende ona cevap olarak derim ki onlar takip ediliyor. Ancak sen Bil Kazana katıl, ben sana cevabı veririm 5 dk önceden." diyebilecek yetkililerimiz mevcut değil. Bunlar kırıcı ve hoş olmayan şeyler.
Destek kısmımız hakkında söylediklerinize ise;
Kopyala yapıştır ile verilen yanıtları hazırlayanlar da yine bizleriz. Bunun sebebi ise daha fazla talebe karşılık vermektir. Zaman ile yarışılan bir yerde bu gibi çabalar sizleri memnun etmeli. Sizin talebinize gönderilen yanıt gayet geçerli bir yanıt, zira karakterin karakter kurtarma listesinde görünmemesinin iki sebebi vardır. Birincisi karakterin silindiği esnada üyelikte plus paket bulunmaması, ikincisi; karakterin, karakter kurtarma desteği sizlere sunulmaya başladıktan önce silinmiş olması.
Destek iletişimlerinde anlaşılmayan, çözülemeyen durumlar olduğunda bu durumu yine destek iletişimi ile çözmenizi öneririm.
Erdogan yazdı:Varsayımlar ile etkinliğe katılan ve ödül kazanan kişileri zan altında bırakmak hoş bir davranış değil. Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda inceleme yaptım fakat italik olan ismi belirtmediğiniz için hangi isme odaklanma gerektiğini tespit edemedim hali ile. Her üç etkinlikte de kazanan listesinde bulunan kişilerin almış oldukları ödüllere baktığımda her etkinlikte verilen ödülün Menekşe Elmas olmadığını gördüm.
Aramızda "Bende ona cevap olarak derim ki onlar takip ediliyor. Ancak sen Bil Kazana katıl, ben sana cevabı veririm 5 dk önceden." diyebilecek yetkililerimiz mevcut değil. Bunlar kırıcı ve hoş olmayan şeyler.
Kopyala yapıştır ile verilen yanıtları hazırlayanlar da yine bizleriz. Bunun sebebi ise daha fazla talebe karşılık vermektir. Zaman ile yarışılan bir yerde bu gibi çabalar sizleri memnun etmeli. Sizin talebinize gönderilen yanıt gayet geçerli bir yanıt, zira karakterin karakter kurtarma listesinde görünmemesinin iki sebebi vardır. Birincisi karakterin silindiği esnada üyelikte plus paket bulunmaması, ikincisi; karakterin, karakter kurtarma desteği sizlere sunulmaya başladıktan önce silinmiş olması.
Destek iletişimlerinde anlaşılmayan, çözülemeyen durumlar olduğunda bu durumu yine destek iletişimi ile çözmenizi öneririm.
Bilginize sunarım.
Zamanla Yarışıyorlar Dİyorsunuz.Destek İletişim Formuna mail atalı Günler oldu,Fakat hala cevap yok. Zaman Bumu :?:
Erdogan yazdı:Varsayımlar ile etkinliğe katılan ve ödül kazanan kişileri zan altında bırakmak hoş bir davranış değil. Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda inceleme yaptım fakat italik olan ismi belirtmediğiniz için hangi isme odaklanmam gerektiğini tespit edemedim hali ile. Her üç etkinlikte de kazanan listesinde bulunan kişilerin almış oldukları ödüllere baktığımda her etkinlikte verilen ödülün Menekşe Elmas olmadığını gördüm.
Bilginize sunarım.
işiniz gücünüz atıp tutmak.saLLayın gitsin.aLLah biliR sen biLe cevabı veRiyoRsunduR tanıdıkLaRına
Erdogan yazdı:Varsayımlar ile etkinliğe katılan ve ödül kazanan kişileri zan altında bırakmak hoş bir davranış değil. Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda inceleme yaptım fakat italik olan ismi belirtmediğiniz için hangi isme odaklanmam gerektiğini tespit edemedim hali ile. Her üç etkinlikte de kazanan listesinde bulunan kişilerin almış oldukları ödüllere baktığımda her etkinlikte verilen ödülün Menekşe Elmas olmadığını gördüm.
Bilginize sunarım.
işiniz gücünüz atıp tutmak.saLLayın gitsin.aLLah biliR sen biLe cevabı veRiyoRsunduR tanıdıkLaRına
[ Hesabınız 2 hafta kapatılmıştır. [GM]Erdoğan ]
Hesabım 2 hafta kapansın tamamda nedne kağanmıştır bunu söyleyin?küfür etmedim birşey demedim doğruları söyleyincemi kapatıyorsunuz.nedenini söyleyin nedenini
28 Tem 2011 14:02 tarihine kadar panodan uzaklaştırıldınız.
Daha fazla bilgi için pano yöneticisi ile iletişim kurunuz.