Biraz önce bu konuyu açmıştım. Ancak sağolsunlar konumu kitlediler.
Bildiğimiz üzere şaheser piyasalarında bir artış gözlenmektedir. Kimilerimiz hazıra konmak ister. Kimilerimiz ise çalışır didinir uğraşır, öyle üretir. Kimilerimiz ise GM, yakınlarından yardım isterler doğal olarak. Benimde olsa bende isterim yani.
Bil Kazan etkinliğinde 3 adet "Menekşe Elmas" verilmektedir. Ve menekşe elmasın baya bir zamandır tavan fiyatlarda olduğunu bilmekteyiz. Bi şaheser üretmek için - Kadimler hariç - 9 menekşe elmas yeter de artar değil mi ?
Pekala. Ben GM olsam, bir tanıdığım yanıma gelse ve dese abi/abla bana bir şaheser eşyası verir misin ?
Bende ona cevap olarak derim ki onlar takip ediliyor. Ancak sen Bil Kazana katıl, ben sana cevabı veririm 5 dk önceden.
Tabii bizim ufaklık seviniyor. Eh kim sevinmez ki.
Şimdi, o dediğim 3 yarışmanın kazananlarına bakalım ;
Kemal Kama
Alper Kaya
Sinan Delici
Kürşat Bal
'Furkan Acun
Nevzat Samet Baykal
Kürşad Altundaş
Yusuf Akıncı
İlkan Izmırli
Onur Akgül
Mehmet Karakaplan
Osman Arslan
Yusuf Akıncı
Ibrahim Dönmez
Emin Öncel
Kadir Kalkala
Murat Kubat
Cebrail Karakale
Mustafa Karakaplan
Emre Sancar
Yusuf Akıncı
Ali Ay
Ozan Nuri Tarlakazan
Ahmet Öztürk
Tolga Şimşek
Osman Furkan Dursun
Mahmut Aydogan
Ekin Kaya
Ahmet Zeki Terzi
Halit Olgun
Şimdi şöyle bir bakıyoruz. İtalik olan kişiye bakmanızı istiyorum. Aa ne tesadüf 9 Menekşe Elmas kazanmış arkadaş. Şimdi arkadaşımızın Facebook profiline baktım hani. Aa oda ne. Sadece bu 3 soruya cevap vermiş ve doğru cevap vermiş. Bunun dışında başka soruya cevap vermemiş. Hadi diyelim tamam tesadüf falan filan. Ama bu kadar da tesadüf ? Ve adam adadan geçiyor diyelim o geminin önünden ne ara saymış da etmiş. Ne ara o dikiş makinesinin markasına bakmış. Maşallah arkadaş görevler de hangi eşyalarında verildiğini biliyor. Kendisini tebrik ediyorum.
Eminönü / Meth