arkdaşlar bir vedada benden ;
Bu sabaha kadar aklımda olmayan bu veda biraz ani oldu aslında, her şey bir ws ye kadarmış ÇapkınÇocuk İsimli kullanıcı ile ws attım kestim ancak arkdaş sürekli bana hile yapıorsun dedi bunu aldırmadım . Ancak Klandan sen para için aileni satarsın dedi işte orası son nokta patladım bende Sevgilisne küfür ettim ancak sevgilisinin suçu yoktu ondan Binlerce kez özür dilerim hani sevgilisidir ya Çapkından Bende kalsın erkeklik diyerek özür dilerim... Sanatarium karakterimi sildim artık oyunda olmıyacağım Emeği geçen herkese Teşekkür ederim Sağolun.
Tekin abim (nemecic Sancarın zehri ISTIKLAL hepsi bunun İçinde)
Ulaş
Sergey
Sami
Hatem
akaş
reidın
cehennemin olucam ve unuttuğum herkese başarılar dilerim iyi oyunlar :!: :!: :arrow: :|
Veda Vakti (sanatarium)
- nonameonur
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Veda Vakti (sanatarium)
reel hayatindan başarilar herşey dilediğin gibi olur.
oyundan kurtuldugundan için hayirli olsun dicem yoksa çok kaptirirsin kendini birakamazsin oyunu benim gibi ama bende sogumaya başladim oyundan eskisi gibi zman harcamiyom.
oyundan kurtuldugundan için hayirli olsun dicem yoksa çok kaptirirsin kendini birakamazsin oyunu benim gibi ama bende sogumaya başladim oyundan eskisi gibi zman harcamiyom.
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- IIIKaNuYKuSuIII
- İskele Babası
Reel hayatında başarılar dostum keşke bırakmasaydın 
IıIGaLLaRDoIıI (IIIKaNuYKuSuIII)
nonameonur yazdı:arkdaşlar bir vedada benden ;
Bu sabaha kadar aklımda olmayan bu veda biraz ani oldu aslında, her şey bir ws ye kadarmış ÇapkınÇocuk İsimli kullanıcı ile ws attım kestim ancak arkdaş sürekli bana hile yapıorsun dedi bunu aldırmadım . Ancak Klandan sen para için aileni satarsın dedi işte orası son nokta patladım bende Sevgilisne küfür ettim ancak sevgilisinin suçu yoktu ondan Binlerce kez özür dilerim hani sevgilisidir ya Çapkından Bende kalsın erkeklik diyerek özür dilerim... Sanatarium karakterimi sildim artık oyunda olmıyacağım Emeği geçen herkese Teşekkür ederim Sağolun.
Tekin abim (nemecic Sancarın zehri ISTIKLAL hepsi bunun İçinde)
Ulaş
Sergey
Sami
Hatem
akaş
reidın
Onurkardesim bir kac kendini bilmez bir vsde yenildigi icin camur atan arkadaslara inat oyuna donmen gerekiyor srni zaten taniyan taniyor gerisi bos he eger illa 25 m cok koyduysa Capkina veririz parasini yeterki aglamasin kimseyede iftira atmasin
xSeRGeYx. Ayazwow.
cehennemin olucam ve unuttuğum herkese başarılar dilerim iyi oyunlar :!: :!: :arrow: :|
xSeRGeYx - Ayazwow - Crazybüyü
Suskunluğum asaletimdendir.Lakin her söze söylenecek bir cevabım var.Önce lafa bakarım lafmı diye ; Sonra söyleyene bakarım adammı diye
Suskunluğum asaletimdendir.Lakin her söze söylenecek bir cevabım var.Önce lafa bakarım lafmı diye ; Sonra söyleyene bakarım adammı diye
Öncelikle Merhaba,
Bu Ws'yi bende Biliorum. Sanatarium, ÇapkınCocuk'u Ws de 3-0 Yenmiştir. Bunu ÇapkınCocuk'da Biliyor ve CapkınCocuk 25 M vermişti.Ama Sanatarium konuyu uzatınca böle oldu.. Adam 2 Kişi Dalmış ÇapkınCocuğa (capkıncocuk un dediğine göre)Ama Ben CapkınCocuk (mustafa abi) Güveniorum. Sanatariumda çarını silde diye sunucumuzun başı rahatlıycak...
ReeL'De BaŞaLarILar...
Bu Ws'yi bende Biliorum. Sanatarium, ÇapkınCocuk'u Ws de 3-0 Yenmiştir. Bunu ÇapkınCocuk'da Biliyor ve CapkınCocuk 25 M vermişti.Ama Sanatarium konuyu uzatınca böle oldu.. Adam 2 Kişi Dalmış ÇapkınCocuğa (capkıncocuk un dediğine göre)Ama Ben CapkınCocuk (mustafa abi) Güveniorum. Sanatariumda çarını silde diye sunucumuzun başı rahatlıycak...
ReeL'De BaŞaLarILar...
Maşuk Aşığa Aşık, Aşık Maşuğa Aşık
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Bundan sonra ki hayatında başarılar.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- nonameonur
- Sahaf Yardımcısı
Byjeff öncelikle Sağol ancak konuyu ben değil ÇapkınÇocuk uzattı ve en sonunda aileme küfür etti . Ayrıca 2kişi dalcak kadar alçak değilim.
BU OYUNDANKURTULDUGUNA SEWINDIM KARDES GERCEK HAYATA BASARILAR DILERIM YOLUN ACIK OLSUN
- MicRobioLoqisT
- İskele Babası
- Klan: Lodos
kankı sen bırakmzsın
svascıya devam edersn
ve bu arada bnı unutmussun 
IıIGaRGaMeLIıI FoReVeRxALoNe METANFETAMİN METAMFETAMIN MeTaMFeTaMiN