Çevre meselesi ve Gelişemeyenler
Çevre meselesi ve Gelişemeyenler
Oyunda çevren varsa rahatsın yoksa olmuyor çevresi olan adam çar kasıyor 10 güne elınde şaheser benım gibi birsürü suan saheser basmak için kadim , iflis kesmeyi bekleyen var .. Amam kesen yok oldugundada almıyorlar .. Biz parayla almak zorudanmıyız sadece kadimler 100 m :? 
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
Re: Çevre meselesi ve Gelişemeyenler
Sen dostlarına sadece bu yönden bakarsan zaten hiç dostun olmaz bölede kendin 100mye almaya mahkum kalırsın kadimini.
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Yok benle dost olabilirsinoguzhan98 yazdı:Oyunda çevren varsa rahatsın yoksa olmuyor çevresi olan adam çar kasıyor 10 güne elınde şaheser benım gibi birsürü suan saheser basmak için kadim , iflis kesmeyi bekleyen var .. Amam kesen yok oldugundada almıyorlar .. Biz parayla almak zorudanmıyız sadece kadimler 100 m :?
aynı duyguları paylaşıoz
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba arkadaşlar dost konusunu yanlış değerlendiriyorsun dost dediğin seni kasan veya sana yardım yapan olarak nitelendiriyorsun dost dediğin zaman akan sular durur bak belkide bu yüzden çevre ve dost edinemiyorsun hayat sadece oyundan ibaret değildir oyun bile olsa iki hoş beş iki muhabbet yapabiliyorsan dostun olur dürüst olursan cıkarcı gözle bakmazsan dostun olur sen oyunda dürüstlük abidesi ol arkadaşım varsın dostunda olmasın kadiminde yapılmasın ama yeter ki dürüst ol dürüst olan insan hiçbir zaman kaybetmez...
SwaT
SwaT
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
Kardeşim ben size diyorum ki belli bir arkadaşları var ondan başka klana selam verıyorum alan yok takan yok yani.
Sabri kardeşim, dost kavramını tam olarak açıklamısşın. Bize diyecek bir söz kalmamışYakamozxPaix yazdı:Merhaba arkadaşlar dost konusunu yanlış değerlendiriyorsun dost dediğin seni kasan veya sana yardım yapan olarak nitelendiriyorsun dost dediğin zaman akan sular durur bak belkide bu yüzden çevre ve dost edinemiyorsun hayat sadece oyundan ibaret değildir oyun bile olsa iki hoş beş iki muhabbet yapabiliyorsan dostun olur dürüst olursan cıkarcı gözle bakmazsan dostun olur sen oyunda dürüstlük abidesi ol arkadaşım varsın dostunda olmasın kadiminde yapılmasın ama yeter ki dürüst ol dürüst olan insan hiçbir zaman kaybetmez...
SwaT
RaLf /// RaLfJoNeS
> TRaLF < ***
FıRsaTLaRdan yaRaRLanmak DeğİL, DoğRu oLanı yapmaktıR önemLi oLan!
Konuşmak biR beceRİ İse, Susmakta biR SanattıR.
> TRaLF < ***
FıRsaTLaRdan yaRaRLanmak DeğİL, DoğRu oLanı yapmaktıR önemLi oLan!
Konuşmak biR beceRİ İse, Susmakta biR SanattıR.
Of , diyorumkı ben kaç kez mesaj attım arkadaslıklar kurmak ıstedım ama yok olmuyor
- Hunxemrehan
- Işık Hanım'ın Elemanı
Sabriye Katılıyorum Beni Yakamoz Loncasına Aldığında Oyunda 1 kişiyi tanıyordum sadece yavuz abim vardı,fakat yakamoz loncasının bana sunduğu aile ortamı bir başkaydı klandan "YaKaMoZzZzZz" yazdığım zaman arka arkaya "yakamoz" yazarlardı buda bana yalnız olmadığımı gösterirdi ve oyuna daha çok bağlardı.Oyunda Bir Zamanlar Çok Dostum Vardı Fakat Oyunu Bıraktı Çoğu ama dostum olmayı bırakmadılar Örneğin Çoğunuzun Tanıdığı BoMBasTiK Yani Memo daha Geçen Hafta sonu Taaaa Antepten İzmire Yanıma Geldi 2 gün misafirim oldu kendisini askere uğurladım.Diyeceğim o ki oyunda oyun parasıyla zengin olmak için şaheser üretmek için dostluk kurmaya çalışırsanız sadece yalandan menfaat dostluğu kurarsınız.Oysa ki gerçek dostluk almadan karşılık beklemeden bişeyleri paylaşmakla olur bilmem anlata bildim mi ?YakamozxPaix yazdı:Merhaba arkadaşlar dost konusunu yanlış değerlendiriyorsun dost dediğin seni kasan veya sana yardım yapan olarak nitelendiriyorsun dost dediğin zaman akan sular durur bak belkide bu yüzden çevre ve dost edinemiyorsun hayat sadece oyundan ibaret değildir oyun bile olsa iki hoş beş iki muhabbet yapabiliyorsan dostun olur dürüst olursan cıkarcı gözle bakmazsan dostun olur sen oyunda dürüstlük abidesi ol arkadaşım varsın dostunda olmasın kadiminde yapılmasın ama yeter ki dürüst ol dürüst olan insan hiçbir zaman kaybetmez...
SwaT
Kalın Sağlıcakla iyi forumlar...

Hunxemrehan,Hunxpesimistyle,Hunxküheylan
Sen gülerken yanındakilerde güler,
Ama ağlarken yalnız ağlarsın,
Onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın...
-
- Cin Avcısı
İzmirin neresindesin?Hunxemrehan yazdı:Sabriye Katılıyorum Beni Yakamoz Loncasına Aldığında Oyunda 1 kişiyi tanıyordum sadece yavuz abim vardı,fakat yakamoz loncasının bana sunduğu aile ortamı bir başkaydı klandan "YaKaMoZzZzZz" yazdığım zaman arka arkaya "yakamoz" yazarlardı buda bana yalnız olmadığımı gösterirdi ve oyuna daha çok bağlardı.Oyunda Bir Zamanlar Çok Dostum Vardı Fakat Oyunu Bıraktı Çoğu ama dostum olmayı bırakmadılar Örneğin Çoğunuzun Tanıdığı BoMBasTiK Yani Memo daha Geçen Hafta sonu Taaaa Antepten İzmire Yanıma Geldi 2 gün misafirim oldu kendisini askere uğurladım.Diyeceğim o ki oyunda oyun parasıyla zengin olmak için şaheser üretmek için dostluk kurmaya çalışırsanız sadece yalandan menfaat dostluğu kurarsınız.Oysa ki gerçek dostluk almadan karşılık beklemeden bişeyleri paylaşmakla olur bilmem anlata bildim mi ?YakamozxPaix yazdı:Merhaba arkadaşlar dost konusunu yanlış değerlendiriyorsun dost dediğin seni kasan veya sana yardım yapan olarak nitelendiriyorsun dost dediğin zaman akan sular durur bak belkide bu yüzden çevre ve dost edinemiyorsun hayat sadece oyundan ibaret değildir oyun bile olsa iki hoş beş iki muhabbet yapabiliyorsan dostun olur dürüst olursan cıkarcı gözle bakmazsan dostun olur sen oyunda dürüstlük abidesi ol arkadaşım varsın dostunda olmasın kadiminde yapılmasın ama yeter ki dürüst ol dürüst olan insan hiçbir zaman kaybetmez...
SwaT
- Hunxemrehan
- Işık Hanım'ın Elemanı
Karşıyaka Bahçelievler.Dismotixxxx yazdı:İzmirin neresindesin?Hunxemrehan yazdı:Sabriye Katılıyorum Beni Yakamoz Loncasına Aldığında Oyunda 1 kişiyi tanıyordum sadece yavuz abim vardı,fakat yakamoz loncasının bana sunduğu aile ortamı bir başkaydı klandan "YaKaMoZzZzZz" yazdığım zaman arka arkaya "yakamoz" yazarlardı buda bana yalnız olmadığımı gösterirdi ve oyuna daha çok bağlardı.Oyunda Bir Zamanlar Çok Dostum Vardı Fakat Oyunu Bıraktı Çoğu ama dostum olmayı bırakmadılar Örneğin Çoğunuzun Tanıdığı BoMBasTiK Yani Memo daha Geçen Hafta sonu Taaaa Antepten İzmire Yanıma Geldi 2 gün misafirim oldu kendisini askere uğurladım.Diyeceğim o ki oyunda oyun parasıyla zengin olmak için şaheser üretmek için dostluk kurmaya çalışırsanız sadece yalandan menfaat dostluğu kurarsınız.Oysa ki gerçek dostluk almadan karşılık beklemeden bişeyleri paylaşmakla olur bilmem anlata bildim mi ?YakamozxPaix yazdı:Merhaba arkadaşlar dost konusunu yanlış değerlendiriyorsun dost dediğin seni kasan veya sana yardım yapan olarak nitelendiriyorsun dost dediğin zaman akan sular durur bak belkide bu yüzden çevre ve dost edinemiyorsun hayat sadece oyundan ibaret değildir oyun bile olsa iki hoş beş iki muhabbet yapabiliyorsan dostun olur dürüst olursan cıkarcı gözle bakmazsan dostun olur sen oyunda dürüstlük abidesi ol arkadaşım varsın dostunda olmasın kadiminde yapılmasın ama yeter ki dürüst ol dürüst olan insan hiçbir zaman kaybetmez...
SwaT

Hunxemrehan,Hunxpesimistyle,Hunxküheylan
Sen gülerken yanındakilerde güler,
Ama ağlarken yalnız ağlarsın,
Onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın...