Sobee hesap Hk.
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Sobee hesap Hk.
01.06.2011 tarihinde TTNET hesabımı Sobee'ye taşıdım.Ancak o zaman sadece üye adıyla kayıt oldum.Şimdi sobee hesap bilgilerime telefon numaramı nasıl ekleyebilirim.Bilen varsa yardımcı olabilirmi arkadaşlar ? Bunu hangi sayfadan yapacağım ?
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Re: Sobee hesap Hk.
Telefon numaran ile açılmış bir hesaba aktarman kaydıyla hesabına sobee telefon üyeliğiyle girebilirsin.Diğer türlü e-mail yoluyla girebilirsin.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
mynet hesabıma giriş yapamıyorum, güvenlik metnini eminim kaç defa denedim doğru yazıyorum ama yanlış diyo küfredicem artık başlıycam böyle işe gm fln kim ilglenir bilmem cevap istiyorum.
burdan yardimcı olacaklarını sanmam destege meşaj atmanı öneririm tabi cevap alırsan ne ala
Mynet müşteri hizmetlerini ara. Mynet'in servisi o, Sobee ilgilenmez.kanarya502 yazdı:mynet hesabıma giriş yapamıyorum, güvenlik metnini eminim kaç defa denedim doğru yazıyorum ama yanlış diyo küfredicem artık başlıycam böyle işe gm fln kim ilglenir bilmem cevap istiyorum.
:arrow: viewtopic.php?f=47&t=36991
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
bende yaşıodum mynette çok sorun. soobe ye aktar rahatla.kanarya502 yazdı:mynet hesabıma giriş yapamıyorum, güvenlik metnini eminim kaç defa denedim doğru yazıyorum ama yanlış diyo küfredicem artık başlıycam böyle işe gm fln kim ilglenir bilmem cevap istiyorum.