2 Oturup açamıyorum yardım !
2 Oturup açamıyorum yardım !
Arkadaşlar 2 oturup açıp materyal aktarmak için ikv yükleyecektim 2. oturumu açtım 1. oturum otomatik olarak silindi yeni oturumla başladım ve birtane daha açtım 1. oturumu silmeden 2 tane nasıl açayım ( 1. oturum ana hesabım )
Nothing
Re: 2 Oturup açamıyorum yardım !
Scalgar yazdı:Arkadaşlar 2 oturup açıp materyal aktarmak için ikv yükleyecektim 2. oturumu açtım 1. oturum otomatik olarak silindi yeni oturumla başladım ve birtane daha açtım 1. oturumu silmeden 2 tane nasıl açayım ( 1. oturum ana hesabım )
Güncellemleri okumadıgın açık ikinci oturum kapatıldı. Bir lauher dosyası acıldımı dgierini açtınmı o kitlenir biirnci çalısır digeride kitlenir.
A R Z L O D O S
- superpower
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Evet İstanbul exe 2 oturum açmana ızın vermez :!: :idea:ARZLODOS yazdı:Scalgar yazdı:Arkadaşlar 2 oturup açıp materyal aktarmak için ikv yükleyecektim 2. oturumu açtım 1. oturum otomatik olarak silindi yeni oturumla başladım ve birtane daha açtım 1. oturumu silmeden 2 tane nasıl açayım ( 1. oturum ana hesabım )
Güncellemleri okumadıgın açık ikinci oturum kapatıldı. Bir lauher dosyası acıldımı dgierini açtınmı o kitlenir biirnci çalısır digeride kitlenir.
BİlGine
İYİ FORUMLAR
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Sana anlatayim:
Ayarlar-Denetim masası-Kullanıcı hesapları-Yeni hesap oluştur--- adını felan gir sonra ''Sınırlı'' diye bi seçenek var onu işaretle Yönetici Ana pc olmasın oturumun.Şimdide Başlattan oturumu kapata tıkla gelen pencerede oturumu değiştire tıkla. Açtıgın oturuma gir.
Şimdi;
Her İki oturumda da şu fotodaki duruma gel.Sakın girme birisiyle almaz ötekini yoksa.

Uploaded with ImageShack.us
Sonra tıkla gir aktarımını yap emeğini yedirme
Ayarlar-Denetim masası-Kullanıcı hesapları-Yeni hesap oluştur--- adını felan gir sonra ''Sınırlı'' diye bi seçenek var onu işaretle Yönetici Ana pc olmasın oturumun.Şimdide Başlattan oturumu kapata tıkla gelen pencerede oturumu değiştire tıkla. Açtıgın oturuma gir.
Şimdi;
Her İki oturumda da şu fotodaki duruma gel.Sakın girme birisiyle almaz ötekini yoksa.

Uploaded with ImageShack.us
Sonra tıkla gir aktarımını yap emeğini yedirme
en iyisi bilgisayarına sanal pc kur ve ordan da ikv yi aç
- sedatkral
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
2 oturum acmak gayet kolay.Karizma kasıyorum ben hep.
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
3 oturu[p] açmayı dene