Yönetim Haksız Yere Bloklanma

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Cehennemx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Yönetim Haksız Yere Bloklanma

Mesaj gönderen Cehennemx »

Merhaba Yönetim Üyeleri Lathander (Arif Abi ) Legennda (Bülent Abi ) Erdoğan ( Oguzhan Abi ) Şeeplem (Şebnem Abla )
Lütfen Bakın Hesabım Durduk Yere Bloklandı Desteğe Fİlan Mail Attim Oyuna Okadar Para Harcadım Kapatıldı Hesabım Bir Kusurda İşlemedim Ama ilgilenirseniz sevinirim karakter adlarım imzamda yazıyor CeHeNNeMxZeYnEp
Cehennemx - CeHeNNeMxZeYnEp

Herkes burada!

Resim
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Re: Yönetim Haksız Yere Bloklanma

Mesaj gönderen xPrince »

Haksızlık var dediler yönetim geldi el attı :)
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
Cehennemx
İskele Babası
İskele Babası

Yöneticlerim İlgilenirseniz Sevinirim ...

Herkes burada!

Resim
Kullanıcı avatarı
Cehennemx
İskele Babası
İskele Babası

Cehennemx yazdı:Merhaba Yönetim Üyeleri Lathander (Arif Abi ) Legennda (Bülent Abi ) Erdoğan ( Oguzhan Abi ) Şeeplem (Şebnem Abla )
Lütfen Bakın Hesabım Durduk Yere Bloklandı Desteğe Fİlan Mail Attim Oyuna Okadar Para Harcadım Kapatıldı Hesabım Bir Kusurda İşlemedim Ama ilgilenirseniz sevinirim karakter adlarım imzamda yazıyor CeHeNNeMxZeYnEp
Bakarsanız sevinirim

Herkes burada!

Resim
Kullanıcı avatarı
KozmikOda
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KozmikOda »

Cehennemx yazdı:Merhaba Yönetim Üyeleri Lathander (Arif Abi ) Legennda (Bülent Abi ) Erdoğan ( Oguzhan Abi ) Şeeplem (Şebnem Abla )
Hiç 1 kimsenin hesabı durduk yere bloklanmıyorda seninmi bloklanıyor :) Mutlaka 1 sebebi vardır Ne Biliyim sen çok iyi biliyorsun Karizma Alırken Hırsızlık Yapma gibi Sansuixomen nickli eski hesabınla BlueGate'yi çalıp mahkemeye dava edilmen gibi :=) Mahkemeden yırttın diyelim BlueGate'nin itemleriyle ürettiğin ejderli çarın elbet banlanıcaktı... Demekki destek takımı çalışıyormuş valla bu oyuna para harcayın bu hırsızda banlandıktan sonra oyundan beklentilerim çoğaldı....
KozmikOda....! Çok Yakında

Derdi Olan Özele pLease...!
StayAway
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen StayAway »

Merhaba,

Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.

İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz/Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.

İKV Destek Formu için http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

Alper ÇİÇEK

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön