Yonetım......!!!!!!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yonetım......!!!!!!

Mesaj gönderen emrah »

4 gundur ıkv destek bolumunu kullanarak bır sorunum oldugu ıcın Gm abılerımden yardım ıstıyorum
Ya yardımdan vaz gectım artıık 4 gundur o kadar meılıme bır cevap yazma tenezulunde bulunmadılar
Acaba ne ısle mesguller bız oyuncular onların desteklerıne ıhtıyacımız oldugu ıcın onlardan yardım ısterken cevap dahı yazmıyorlar
Acaba elımızde baya bı akcemız var bu oynayan oyunculara daha neyı mecbur ettırelımde aldıralım dıyemı dusunuyorlar
Yoksa ıslerını daha cok zorlastıralımmı dıye 4 gundur 1 cevap vermıyorlarsa bana demkkı ıkv yı kaydeye almıyorlar
Yok ama arkadaslarımız cok hosbescı fuarlarda surda burda yuzyuze gelınce cok guzel konusuyorlar cok guzel seyler anlatıyorlar
Yanlıslıkla gorev ıtemı olan azat eldıvenı ısportaya sattı lagdan dolayı oguz o arada Gm arıf denılen arkadaslar fuarda konustum gerı verılebılecegını soyledı ve carın ısımlerını benım meıl adresı hangı sunucu hepsını aldı dedım oguz eldıvenın gelıyor gm arkadas gerı verılcektır dıye soyledı
Ama benı sadece fuarda kandırmıs arkadas hala beklıyorum eldıven gelcek bu arkadasların sadece dusuncesı acaba oyunda oyuncuları neye mecbur kossakta para kazansak dusuncesı 2006 dan berı oynuyorum oyunu ılk zamankı gm arkadaslarımla sımdıkı gm arkadasların arasında cok fark oldugunu goruyorum
Yanı derdımızı dınletmek ıcın sızınle hahahıhakakıho mu yapalıım sıze yaklasmayamı calısalım ben nasıl senın oyununa destek oluyorsam sende benım sorunlarımla ılgılenmek zorundasın ben olmasam senın ısın olmaz ahmet olmasa para kazanamazsınız bugunde bı meıl attım beklıyorum cevabını bakalım cevap vercekmı gm abılerım

Exxr

“Genel Sohbet” sayfasına dön