JudaS ve JudaSII çalınmıştır
- Judas
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
JudaS ve JudaSII çalınmıştır
arkadaşlar yurt dışındaydım çarı oynayabilmesi için küçük oğluma verdim oyun içinde GM başlıklı bi çar şaheser üreticem diyerek şifre ve id yi istemiş küçük oğlumda GM sanarak vermiş çarlarım çalındı mynet olduğu için muhattab bulamıyorum ..harcadığım akçeler ve emeklerim boşa gitti malesef
anlam veremediğim GM başlıklı nasıl çar açılabiliyor)şimdi alacağım cvbı biliyorum hiç bir yönetici sizden id ve şifre istemez 10 yaşındaki çocuk bunu bilememesi normal.
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: JudaS ve JudaSII çalınmıştır
Geçmiş olsun
Gm başlıklı açılmamıştırda isminin içinde Gm geçiyor olabilir. Tekrar geçmiş olsun
- Judas
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Raiders of Anatolia
Tşk ederim ama Başında GM yazıyormuş bi kaç kez bende karşılaşmıştım hile ile açıyorlar tabi bunun cezasını biz çekiyoruz..VatanXLydeR yazdı: Geçmiş olsunGm başlıklı açılmamıştırda isminin içinde Gm geçiyor olabilir. Tekrar geçmiş olsun
![]()
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Öncelikle cok gecmis olsun..
başlık konusuna gelecek olursak [GM] başlığını alamaz kimse lakin uyanık dolandırıcılar atıyorum 'xxx' nickine sahip sana yazarken söyle bir pm atabilir..
[xxx];(GM)xxx;
başlık konusuna gelecek olursak [GM] başlığını alamaz kimse lakin uyanık dolandırıcılar atıyorum 'xxx' nickine sahip sana yazarken söyle bir pm atabilir..
[xxx];(GM)xxx;
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Belkide hayırlısı buydu tolga abi yav oyunun cılkı cıkmıs üzüldüm tabi inşallah tekrar alırsın
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
ÜzülmeJudas yazdı:arkadaşlar yurt dışındaydım çarı oynayabilmesi için küçük oğluma verdim oyun içinde GM başlıklı bi çar şaheser üreticem diyerek şifre ve id yi istemiş küçük oğlumda GM sanarak vermiş çarlarım çalındı mynet olduğu için muhattab bulamıyorum ..harcadığım akçeler ve emeklerim boşa gitti malesefanlam veremediğim GM başlıklı nasıl çar açılabiliyor)şimdi alacağım cvbı biliyorum hiç bir yönetici sizden id ve şifre istemez 10 yaşındaki çocuk bunu bilememesi normal.

Veya bazı uyanıklar şöyle yapıyormahmutxsolmaz yazdı:Öncelikle cok gecmis olsun..
[xxx];(GM)xxx;
[xxx];
(GM)xxx;
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
öncelikle geçmiş olsun kardeş
sana şu tavsiyede bulunayım benimde .......... adında full donatılmış büyüm vardı 15 mayısta seninki gibi bir olay sonucu arkadaşımın dalgınlığı ile çalındı.
ikv destek sayfasından yöneticilere üyelik başlığı adı altında destek mesajı yolla olayı anlat vede mümkünse o karaktere yüklediğin plus paketi varsa (en son) ona ait e-pin ve şifresinide yazki incelesinler sana dönerler ama uzun zaman sonra
bana 40 gün sonra döndüler o esnada çalan kişi kendini yönetici diye tanıttı bunun sonucunda ceza aldı tabiki tahmin edeceğin gibi
sana şu tavsiyede bulunayım benimde .......... adında full donatılmış büyüm vardı 15 mayısta seninki gibi bir olay sonucu arkadaşımın dalgınlığı ile çalındı.
ikv destek sayfasından yöneticilere üyelik başlığı adı altında destek mesajı yolla olayı anlat vede mümkünse o karaktere yüklediğin plus paketi varsa (en son) ona ait e-pin ve şifresinide yazki incelesinler sana dönerler ama uzun zaman sonra
bana 40 gün sonra döndüler o esnada çalan kişi kendini yönetici diye tanıttı bunun sonucunda ceza aldı tabiki tahmin edeceğin gibi
Rgöktürk ==> ^Ejder Asa
Rgöktürkxşifa ==> ^Ashab-ı Kehf
Rgöktürkxşifa ==> ^Ashab-ı Kehf
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Geçmiş Olsun.