Bizi Adam Yerine koyan Forum Yetkilisi. Sana Gerçekten Teşekkürlerimizi sunarız.. Umarım Daha İyi yerlere gelirsin..
İstediğimiz Konular kilitlenirsen Silinirken Ve Blokelenirsen Sebeplerin Nedenlerin açıklanmasıydı..
PitbuLL
Merhaba,
Uzun süredir sizleri takip etmekteyim.
Bu yaptığınızın bir eğlence olduğunu biliyorum.
Fakat bu eğlencenizi bu forumlarda yapmamanız gerekiyor.
Meran oyuncularına iyi niyetimden dolayı sizlere moderasyon uygulamıyorum.
Ancak bu hareket ve yorumlarınızın devamı geldiğinde ilk işlemim mesajlarınızı silmek olacaktır.
Lütfen Forumu kurallarına göre kullanalım.
Anlayışınız için teşekkürler.
TSKxSUBAY..
Amacımızı Anlayabilen TEk yöneticidir PitbuLL..
"Ban yemek iyidir aslında.. Zihni açar daha değişik küfürler ve argo kelimeler üretirsin."
[Tamamen Bana Aittir .]
Gelen şikayetler üzerine bazı konuları neden belirtmeksizin kilitlediğim oldu.
Akibetin de konu içerisinde flood, küfürlü yorum yazan arkadaşlarımıza ceza verdim ve yazdığı yorumları silerek neden ceza verdiğimi belirttim.
Meran oyuncularının ve Üst yönetiminde ortak kararı bu eğlencenizin bu forumda olmamasıdır.
Doğrusu bende yorumlarınızı okurken gülüyorum ancak her şeyden önce burası Meran Etkileşim Alanı.
Konu dışı bölümünde bu eğlencenizi sürdürürseniz daha sağlıklı ve daha da sempatik olur diye umuyorum
İlginize ve alakanıza minnettarım. Sözümün dinlendiğini görmek beni ayrı mutlu etti. Umarım sizlerde zorlu yolları kolay aşmayı başarırsınız.
Gelen şikayetler üzerine bazı konuları neden belirtmeksizin kilitlediğim oldu.
Akibetin de konu içerisinde flood, küfürlü yorum yazan arkadaşlarımıza ceza verdim ve yazdığı yorumları silerek neden ceza verdiğimi belirttim.
Meran oyuncularının ve Üst yönetiminde ortak kararı bu eğlencenizin bu forumda olmamasıdır.
Doğrusu bende yorumlarınızı okurkengülüyorumancak her şeyden önce burası Meran Etkileşim Alanı.
Konu dışı bölümünde bu eğlencenizi sürdürürseniz daha sağlıklı ve daha da sempatik olur diye umuyorum
İlginize ve alakanıza minnettarım. Sözümün dinlendiğini görmek beni ayrı mutlu etti. Umarım sizlerde zorlu yolları kolay aşmayı başarırsınız.
Teşekkürler MPGD
birşey diycem amacım post kasmak değil şuan :roll:
Püskevitsizler Gülmez .. :geek:
tamam şimdi rahatım . kolay gelsin..
"Ban yemek iyidir aslında.. Zihni açar daha değişik küfürler ve argo kelimeler üretirsin."
[Tamamen Bana Aittir .]