Arkadaşlar banlanır mıyım?
Arkadaşlar banlanır mıyım?
Merhaba arkadaşlar ben Eminönü Sunucu'sunda Usain ve Edirnexmerkez isimli karakterlerin sahibiyim.Arkadaşlar olay şöyle gerçekleşti tanımadığım inasnlarla sığınak atıyordum ve adama Latex Pantolon* çıktı.Bende dedim sat bana lazım 15 bin dedim amdne verdim almadı her neyse sonunda dedim "Eğer satmassan çıakrım" o da dedi fotonu aldım hem seni rezi edecem hem banlanacaksın.Arkadaşlar anliicanız baya korktum acaba çarım banlanır mı lğtfen banlamasın yöneticiler bir daha yapmam.
Usain - 49.Seviye - [Nitrojen Tipi(^) Kemikkafa Tipi Tungsten Güneş Asa]
Edirnexmerkez - 32.Seviye - [ Islık Çalan] [GBT-69]
Hasanmeriçefe - 1.Seviye - [Yatağan] [Tek Atar]
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Arkadaşlar banlanır mıyım?
Hiç bir şey olmaz sıkma sen güzel canını 

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Banlanmassın merak etme seni keklemiş o arkadaşın 
İt Ulur Birbirini Bulur..

teşekkür edrim saolun valla ecel terleri döktüm burda 
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
Usain yazdı:Merhaba arkadaşlar ben Eminönü Sunucu'sunda Usain ve Edirnexmerkez isimli karakterlerin sahibiyim.Arkadaşlar olay şöyle gerçekleşti tanımadığım inasnlarla sığınak atıyordum ve adama Latex Pantolon* çıktı.Bende dedim sat bana lazım 15 bin dedim amdne verdim almadı her neyse sonunda dedim "Eğer satmassan çıakrım" o da dedi fotonu aldım hem seni rezi edecem hem banlanacaksın.Arkadaşlar anliicanız baya korktum acaba çarım banlanır mı lğtfen banlamasın yöneticiler bir daha yapmam.
Banlanmazsın Kardeşim
No panic
İyice saçmalamış o kişi
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
1. si foto alan bendim.2.si yaptığın terbiyesizliği buraya taşıdığın iyi oldu. 3. ben seni sadece rezil edicem dedim banlatcam diyen Waytbüyü nickli kullanıcıydı.Gelelim asıl konuya latex pantolon gibi ezik çöp birşeyi aldığına göre doğla olarak eziksin
.Beni gene bilen bilir kardeşim.Ben böyle boş tehtidleri kaldıramam.Gelelim olaya o olaydan dolayı değilde grubun kötülüğünü belirterek çıktığın için konuyu foruma açmadım.Ayrıca madem bu kadar korktun nie kaçtın.Gelelim asıl olaya evet suç bende seni adam sanıp güvenip sığınağa girdim.Böyle ezik çöp şeylerin peşinde koşup buraya konu açıp rezil olacağına git maden çek item kas itemlisini alda bari bu kadar ufalma.Neyse senin gibileri için kendimi daha fazla yormıyacağım.Kardeşimle yaşadığın tatsız olayı daha unutmadım.
- TeknikServiS
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Sanırım sende doğal olarak malsın :arrow:Felipemassa yazdı:1. si foto alan bendim.2.si yaptığın terbiyesizliği buraya taşıdığın iyi oldu. 3. ben seni sadece rezil edicem dedim banlatcam diyen Waytbüyü nickli kullanıcıydı.Gelelim asıl konuya latex pantolon gibi ezik çöp birşeyi aldığına göre doğla olarak eziksin.Beni gene bilen bilir kardeşim.Ben böyle boş tehtidleri kaldıramam.Gelelim olaya o olaydan dolayı değilde grubun kötülüğünü belirterek çıktığın için konuyu foruma açmadım.Ayrıca madem bu kadar korktun nie kaçtın.Gelelim asıl olaya evet suç bende seni adam sanıp güvenip sığınağa girdim.Böyle ezik çöp şeylerin peşinde koşup buraya konu açıp rezil olacağına git maden çek item kas itemlisini alda bari bu kadar ufalma.Neyse senin gibileri için kendimi daha fazla yormıyacağım.Kardeşimle yaşadığın tatsız olayı daha unutmadım.
Açıklamak isterim ben bir char açtım banka charım olacak bu.O charada ltex pantolon destekli platin zırh gibi şeyler alıyorum ki güzel görünsün nasıl olsa savaşmayacak.Anlatabildim mi? Ama fikrim sonra değişirse onu tank yapabilirm ve ona görede item dizerim sen hiç kafanı yorma.