Arkadaşlar plus paket alacam ama size bir soru sormak istiyorum
- ikv Derindeki sır plus paketle çemberlidaş plus paket aynı şeymi eğer farklı şeylerse çemberlidaş satış noktalarında derindeki sır plus paket satılırmı
Plus paketten anlayanlar içeri
Re: Plus paketten anlayanlar içeri
Anlamadım fakat amacın sırf plus paket ise telefon ile almak daha basit uğraş gerektirmeyen bir şey

-
ReDsTiger
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: ENDERUN
Aynı şey olamaz içerikleri farklı..ArTiZaN yazdı:Arkadaşlar plus paket alacam ama size bir soru sormak istiyorum
- ikv Derindeki sır plus paketle çemberlidaş plus paket aynı şeymi eğer farklı şeylerse çemberlidaş satış noktalarında derindeki sır plus paket satılırmı
En son ReDsTiger tarafından 11 Tem 2011 14:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Emre DEMİR
CİHANDAR - ByTiger
Derinde ki Sır kutu ile Çemberlitaş Kutu farklıdır. Fakat 2 kutuda da 3 aylık plus paket vardır. Çemberlitaş Kutularının dağıtımını Türk Telekom üstlendiği için TTnet bayiilerinde satılabiliyor. Derinde ki Sır paketinin dağıtımını üstlenen firma farklıdır.
saol teşekkür ederim bu bilgi yeterli benim için almak istediğim cevabı aldım
ya pardon özür dilerim bir soru daha peki derindeki sır plus paket nerde satılıo
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Satılan yerlerden kalan kutuları yönetim toplatmış. Sadece Çemberlitaş kutu bulabilme şansın var.ArTiZaN yazdı:ya pardon özür dilerim bir soru daha peki derindeki sır plus paket nerde satılıo
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
Çemberlitaş ve Derindeki Sır kutuluarı farklıdır İki Kutuda da 3 aylık plus paket bulunmasına rağmen Çemberlitaş Kutuda +5 yetenek puanı ve Kasa Erişimi vardır.Derindeki Sır pakette ise bunlar yoktur.Ve dağıtımda farklılıklar vardır İKV Çemberlitaş TTnet bayilerinde satılır iken.Derindeki Sır Bimeks,Teknosa,Vatan Computer vb. yerlerde satılmaktadır...