wonkx loncası önceden blood loncasının alt klanıydı alt klan lığından çıktı ve sancakta bulunaan wonkxmatkaq charı burak ve emin kardşimizden devir alındı ben ali furkan artık char bana ait ve lonca başkanıda o chardır.loncada arkadaşalırımız daha charlarını kasmakta yada para briktirip isim almak için uğraşıyor o yüzden wonkxleri pek göremezsiniz bu yazıya bakan wonkx loncasındakiler için söylüyorum benim pc çöktü tamire götürdü pc gelince bi toplantı yapalım bana ulaşmaya çalışın Wonkxmatkaq
:evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
LONCA ALIMI VARDIR(10KİŞİ ALINACAKTIR)
Wonkx loncası açılmıştır
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
-
- Salgın Koruyucusu
Re: Wonkx loncası açılmıştır
loncada yardım etmek zorunludur
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
-
- Salgın Koruyucusu
saol kardş 
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
nan Loncan hayırLı oLsun basarıLı bı Lonca olması dılegiylewonkxbaskan yazdı:wonkx loncası önceden blood loncasının alt klanıydı alt klan lığından çıktı ve sancakta bulunaan wonkxmatkaq charı burak ve emin kardşimizden devir alındı ben ali furkan artık char bana ait ve lonca başkanıda o chardır.loncada arkadaşalırımız daha charlarını kasmakta yada para briktirip isim almak için uğraşıyor o yüzden wonkxleri pek göremezsiniz bu yazıya bakan wonkx loncasındakiler için söylüyorum benim pc çöktü tamire götürdü pc gelince bi toplantı yapalım bana ulaşmaya çalışın Wonkxmatkaq
:evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
:arrow: :arrow:XxTayfunxX yazdı:nan Loncan hayırLı oLsun basarıLı bı Lonca olması dılegiylewonkxbaskan yazdı:wonkx loncası önceden blood loncasının alt klanıydı alt klan lığından çıktı ve sancakta bulunaan wonkxmatkaq charı burak ve emin kardşimizden devir alındı ben ali furkan artık char bana ait ve lonca başkanıda o chardır.loncada arkadaşalırımız daha charlarını kasmakta yada para briktirip isim almak için uğraşıyor o yüzden wonkxleri pek göremezsiniz bu yazıya bakan wonkx loncasındakiler için söylüyorum benim pc çöktü tamire götürdü pc gelince bi toplantı yapalım bana ulaşmaya çalışın Wonkxmatkaq
auril & DoubleLift
Kendini bişey sanan matkapın bir loncası ( geriye dönelim jonturkxmatkap)