Hayırlı olsun. Emeğinin karşılığını almana sevindim. Darısı garibim onlarca kez girip sadece madalyalar ile çıkan oyuncuların başına... Hala şu ikv' de zaman öldürüyorlar yazık
kfat4 yazdı:Hayırlı olsun. Emeğinin karşılığını almana sevindim. Darısı garibim onlarca kez girip sadece madalyalar ile çıkan oyuncuların başına... Hala şu ikv' de zaman öldürüyorlar yazık
Saolasın.. Bende bugüne kadar madalya alıp çıkıyordum bugün ne hikmetse ikisini birden alıp çıktım
Forum yöneticilerinden müsade istiyorum sövmek müsaitmi ? Bu adam hep böyle junon zamanındada girip çifter çifter alırdı artık klandan para karsılıgında zırh düşürülür yazıyordu ve ismini vermek istemedigim bir arkadasa 50m karsılıgında zırh düşürdü Benımde ilk evo zırhımı kendisi düşürmüştür Emre gir oyuna şifremi veriyorum banada bişeyler düşürürsün artık Şaka bir yana gözlerinden öpüyorum kardeşim darısı onca saat , iksir harcayıpta bizler gibi boş dönenlerin başına...
QMCERDEMQ yazdı:Forum yöneticilerinden müsade istiyorum sövmek müsaitmi ? Bu adam hep böyle junon zamanındada girip çifter çifter alırdı artık klandan para karsılıgında zırh düşürülür yazıyordu ve ismini vermek istemedigim bir arkadasa 50m karsılıgında zırh düşürdü Benımde ilk evo zırhımı kendisi düşürmüştür Emre gir oyuna şifremi veriyorum banada bişeyler düşürürsün artık Şaka bir yana gözlerinden öpüyorum kardeşim darısı onca saat , iksir harcayıpta bizler gibi boş dönenlerin başına...
Junon beni sever bilirsin Para karşılığında düşürmek işin şakasıydı ama pm atan birine düşürmüştüm Eldivenide alım senin çarla giricem Saolasın...