sobe hesabıma girdiğimde karşıma " Bu sayfa yapım aşamasındadır çok yakında yayınlanacaktır "
uyarısı almaktayım başka arkadaşlarda bu tür sorunla karşılaşmışlarsa fikirlerini almak istiyorum (çözüm konusunda)
desteğe bu konuyu iletmeme rağmen bi cevap gelmemiştir...
Sobe üyeliği... hakkında
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Re: Sobe üyeliği... hakkında
Yapmıs oldugum incelemeye göre sorun sende sorunu cözmek için lütfen destege küfür içerikli msj gönderiniz garanti cevap geleceginden emin olabilirsiniz iyi formlar
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
LASTDRAGON yazdı:Yapmıs oldugum incelemeye göre sorun sende sorunu cözmek için lütfen destege küfür içerikli msj gönderiniz garanti cevap geleceginden emin olabilirsiniz iyi formlar
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Çabuk düzeltin Velomun sorununuVelovis yazdı:sobe hesabıma girdiğimde karşıma " Bu sayfa yapım aşamasındadır çok yakında yayınlanacaktır "
uyarısı almaktayım başka arkadaşlarda bu tür sorunla karşılaşmışlarsa fikirlerini almak istiyorum (çözüm konusunda)
desteğe bu konuyu iletmeme rağmen bi cevap gelmemiştir...
hacı adam lazımsa kavga ıcın gonderem..
<<<<<<<Cihan ı Hükümran>>>>>>>
IIxXPiYaNiStxXII IxXPiYaNiStxI ThePiyanist
IIxXPiYaNiStxXII IxXPiYaNiStxI ThePiyanist
Sobee binasını basmaya gidiyoruz.Mevonun kelini öpücez :lol: 2 düzine adam yollagoddied yazdı:hacı adam lazımsa kavga ıcın gonderem..
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
aynı srounu bende yaşıyorum, laf kalabılığı yapmayı seven değil , konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum !