Saat 11:40'de Kuzenimin olan Paşaxalibey adlı karakterte hasekiye gitmek istedigim için yola koyuldum,fakat haseki kapıda durdugumda o kadar kişinin bana dalmadıgını gördüm bilerek mi dalmıyorlar düşüncesine kapıldım.Sonradan bir kac arkadaş destege şikayet edecem dedigi için sonradan banka'ya kadar gittigimde karaktere vurulmadıgını gördüm alt cektim tekrar girdim halen devam ediyordu bu sorun.Bunu Buraya yazmamın nedeni bir kac arkadaş hesabın bloklanacak demesi üzerine yazdım.Ben alt cektim hesaptan girdigimde halen o sorun devam ediyor bir cogu hilemi var yazdı özelime.Hayır hile yok lag'tan oluşan bir sorun,İkv camiasın'da cogu karakterlerde sıkca rastlanılmış bir durum...
Yönetici [GM,Arge vb.] kim varsa bu konuda yardımcı olmalarını istiyorum.
Kolay Gelsin Bol Paylaşımlar.
Karaktere Vurulamaması.!
Karaktere Vurulamaması.!
Kuva-i Milliye Lonca Üyesi
Paşaxçavuş
Paşaxçavuş
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk Birliği
Re: Karaktere Vurulamaması.!
Bu hileyi siz lehinize kullanmayabilirsiniz; ancak çoğu kişi bu durumu kendi lehine kullandığı için block almıştır. Tavsiyem bir sonraki sabah güncellemesine kadar oyuna girmeyin, aksi taktirde block almanız kaçınılmaz olabilir.
MkaBaŞKaN keyifli forumlar diler...
MkaBaŞKaN keyifli forumlar diler...
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
KeNnVI Adlı Karakterinde Dün 2 Sıralarında Başına Geldi Ama O Arz Sancağa Gelip Bizi Kesmeye Başladı . Desteğe Şikayet Edildi Büyük İhtimalle Ban Yicek Ama Sen Kullanmadıysan Eğer Ban Almassın Diye Tahmin Ediyorum
o sorunu hala çözemediler mi hala yonetim işi maddiyata iyi vurmuş ama sorunlara bakanlardan eser yok bilgisayar ve oyun yazılımlarından anlamıyorlar mevlüt abileride ilgilenemiyr fazla.ama gm arkadaşlar arge falan deil özelden msj atarlarsa yardımcı olabilirim muck.
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Sorunun lag ile herhangi bir alakası yok. Sorun oyunun kendi hatasından kaynaklanıyor. Evet arkadaşın da dediği gibi bazı kişiler bunu kendi lehine kullanırken bazıları da durumdan habersiz. Sorun geçene kadar oyuna girmemenizi öneririm.CaMeL yazdı:Saat 11:40'de Kuzenimin olan Paşaxalibey adlı karakterte hasekiye gitmek istedigim için yola koyuldum,fakat haseki kapıda durdugumda o kadar kişinin bana dalmadıgını gördüm bilerek mi dalmıyorlar düşüncesine kapıldım.Sonradan bir kac arkadaş destege şikayet edecem dedigi için sonradan banka'ya kadar gittigimde karaktere vurulmadıgını gördüm alt cektim tekrar girdim halen devam ediyordu bu sorun.Bunu Buraya yazmamın nedeni bir kac arkadaş hesabın bloklanacak demesi üzerine yazdım.Ben alt cektim hesaptan girdigimde halen o sorun devam ediyor bir cogu hilemi var yazdı özelime.Hayır hile yok lag'tan oluşan bir sorun,İkv camiasın'da cogu karakterlerde sıkca rastlanılmış bir durum...
Yönetici [GM,Arge vb.] kim varsa bu konuda yardımcı olmalarını istiyorum.
Kolay Gelsin Bol Paylaşımlar.
İYİ FORUMLAR