Bir İKV Klasiği

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Bir İKV Klasiği

Mesaj gönderen xFirelifex »

Lütfen birazdan okuyacağınız hikayeye çok şaşırmayınız, "saçma, imkansız" vb. gibi yorumlar yapmayınız.Zira forumda bu tür konular gördüğümde ben de aynısını düşünüyordum sizin de başınıza gelebilir :)

Bugün akşam sularında Teşkilat sunucusundaki Firelifexsavaş adlı karakterimle mısır çarşısında, junonda olup sığınağa gelecek olan arkadaşlarımı bekliyordum.Belki deli diyebilirsiniz ama ben bir yerde bekleyince yerimde duramam sürekli dolanır ve etraftaki npclerle konuşurum :D Mısır çarşısında dolanırken GB-Anı'ya rastladım.Sağ tıklayıp konuşa bastım hay basmaz olaydım :D GB-Anı'da alınabilecek görevlerde Dipsiz Kuyu ve Kafesi Açmak adlı görevleri gördüm.Hemen görev penceresini açtım...Karşımda ne göreyim daha yeni yıkanmış tertemiz bir görev penceresi :D .Daha önce görev penceremde Dipsiz Kuyu adlı görev bulunuyordu.Peki ama...Bu karakterimle hiç migrat yapmamama rağmen Kafesi Açmak adlı görev oraya nasıl gelmişti :?: :!: :?: Hemen 2 gün öncesine kadar şifremi bilen arkadaşıma sormayı düşündüm ama yasaklılar listesindeki birine nasıl mesaj yazacaktım :) Başka bir arkadaşıma ona bu durumu iletmesini ve bu karakterimle hiç migrat yapıp yapmadığını sormasını söyledim.Gelen cevap oldukça ilginç:Hayır :!: :!: :!: Şifremi başka kimse bilmemesine rağmen o görev nasıl gelmişti?İşin ilginç yanı o görevi alabilmek için önce Beyaz Şapkalı Adam'dan Esir görevini almak ve Junon'u öldürmek gerek.Kimse bu karakterle migrat yapmadığına göre nasıl geldi o görev?Yönetime soruyorum biz oyunda olmayınca karakterleri gezintiye mi çıkarıyorsunuz :?: :mrgreen: :?: Olmaz demeyin bir gün size de olur -ki daha düne kadar ben de bu tür konular açanlara inanmıyordum şimdi çok pişmanım- :D Yarın bir gün karakterimin saçı giderse ya da silah benden önce giderse hiç şaşırmam :D

Sonuna kadar okuyabildiyseniz ne mutlu bana :D
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Bir İKV Klasiği

Mesaj gönderen Forumkral »

Aynısı arkadaşın başına geldi adam junon kesmeden kafesi açmak görevini aldı şuan sadece beyaz şapkalı adama gitmesi yetiyor sanırım görev itemini almak için
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Antimage
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Antimage »

bende de aynısı oldu
TILSIM

Antimage - Healermage - Bloodmage
Kullanıcı avatarı
akolukirik
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen akolukirik »

Evet bu görev ne yazıkkı GBM-anıda artık ondan alınıyor :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

akolukirik yazdı:Evet bu görev ne yazıkkı GBM-anıda artık ondan alınıyor :mrgreen:
:mrgreen:
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*

“Genel Etkileşim” sayfasına dön