Ofansif vs Defansif

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Usain
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Ofansif vs Defansif

Mesaj gönderen Usain »

Merhaba arkadaşlar benim size izninizle bir sorum oalcaktı lütfen bana yardım ediniz.

Bir kişinin zırhı fazla olursada saldırısı fazla oursada yine aynı kapıya çıkar gibi hislerim var sizlere bunun şöyle açıklayabilirim.Eğer zırhımız fazla ise küçük hasarlarla yaratıgı öldürebiliriz, yavaş öldürürüz.Ve tank oldugumuz için ölmeyiz.Canımız %80 e iner örneğin.Eger saldırımız fazla ise büyük hasarlarla yaratıgı öldürürüz, çabuk öldürürüz ve tank olmadıgımız için daha fazla bir hasar yine alırız %80 canımız kalır diyelim.Ama bu iki durum nasıl birbirine eşit olmaz?Teşekkürler...
Usain - 49.Seviye - [Nitrojen Tipi(^) Kemikkafa Tipi Tungsten Güneş Asa]
Edirnexmerkez - 32.Seviye - [ Islık Çalan] [GBT-69]
Hasanmeriçefe - 1.Seviye - [Yatağan] [Tek Atar]
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Re: Ofansif vs Defansif

Mesaj gönderen x0xKaaNx0x »

Usain yazdı:Merhaba arkadaşlar benim size izninizle bir sorum oalcaktı lütfen bana yardım ediniz.

Bir kişinin zırhı fazla olursada saldırısı fazla oursada yine aynı kapıya çıkar gibi hislerim var sizlere bunun şöyle açıklayabilirim.Eğer zırhımız fazla ise küçük hasarlarla yaratıgı öldürebiliriz, yavaş öldürürüz.Ve tank oldugumuz için ölmeyiz.Canımız %80 e iner örneğin.Eger saldırımız fazla ise büyük hasarlarla yaratıgı öldürürüz, çabuk öldürürüz ve tank olmadıgımız için daha fazla bir hasar yine alırız %80 canımız kalır diyelim.Ama bu iki durum nasıl birbirine eşit olmaz?Teşekkürler...
Biraz daha farklı. İki durum birbirine eşit değil. Çünkü defansif olunca karşıdaki yaratığa vuruşumuzu tutturamıyoruz. Sorun orada. Bu yüzden ofansif daha güçlüdür diyebiliriz.

Bunu kanıtlandırmak için ikisi de istediği itemi giyen 1 ofansif ve 1 defansif savaşçının vs sini kullanabiliriz. Vs bitince oluşan can farkı, güçleri arasındaki farktır.

Yani dediğin gibi olsaydı bu iki durum birbirine eşit olurdu.

Ama tankın yerini ASLA bir ofansif savaşçı dolduramaz.

İyi oyunlar.
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler :D
TaTMiNaTöR (49)
Kullanıcı avatarı
PARD10
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PARD10 »

İzlenimlerime ve kendi Yaptığım ws leride sayarsak sağlam bir tank ayısı varsa ofansif savaşçıyı yıkıyor.
Şöyleki ; En başta defansif savaşçı ayıyı salıyor ve ofansif savaşçının kudreti bitiyor . Defansifin elinde hızlı bir silah varsa takır takır saydırıyor ofansife . Kalkanlarıda açınca defansifin hem zırhı oluyor hemde savunması
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fuzulisifa »

fakat kritik zaten olayı bitiren nokta ofansif kritik gelince 2000 hasar fazladan kazanır defansif ise 500 can farkı işte budur
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x0xKaaNx0x »

Haa unutmadan bir de;

defansifin hasar veren yeteneği olmadığı için defansif 80 canda keserken ofansif 90 canda kesiyor.
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler :D
TaTMiNaTöR (49)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön