BU YÖNETİMİN ADELETİ BU İŞTE BAKIN !

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
KerimTekin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

BU YÖNETİMİN ADELETİ BU İŞTE BAKIN !

Mesaj gönderen KerimTekin »

BEN FORUMDA KÜÇÜK DÜŞÜRMEKTEN BAN ALMIŞIM ŞİMDİ ŞU MESAJA BAKIN

goncagul yazdı:Senin gibi çapulcu olmadığım kesin ;sende azıcık kapasite olsa yazılanlardan ders alırsın ama görünüyor ki yoksunsun...
Demekki sana göre kapasitem oldukça iyi ki her şeyi çabucak öğreniyorum..
o kadar çok merak ediyorsan IP incelette kimmişim öğren senin gibi veletlerle uğraşacak değilim Allah T.İ.T Loncasındakilere sabır versin.

Not:T.İ.T Loncasından özür diliyorum forum hesabınızda tartışmaya neden olduğum için,bundan sonra yazmamaya dikkat edeceğim.
SAYGILARIMLA....
İYİ FORUMLAR...
BANA ÇAPULCU VE VELET DENİYOR BU KÜÇÜK DÜŞÜRME DEĞİLMİ ALLAH AŞKINA HANGİ AKIL MANTIK BUNU ALIYOR BİZ SALAK BİLE DEMİYORUZ BANLANIYORUZ HANGİ OYUNDA BÖYLE BİR SİSTEM VAR ALLAH AŞKINA SOBEE DEĞİL DÜNYA DEVLERİ ARASINA DÜNYA BİTLERİ ARASINA GİREMEZ BİDE ADAMLAR ÇAKMA FORUM HESABI AÇMIŞ MESAJDA KABUL EDİYOR HALA SUSUYOSUNUZ
Kullanıcı avatarı
JoeyJordison
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: BU YÖNETİMİN ADELETİ BU İŞTE BAKIN !

Mesaj gönderen JoeyJordison »

KerimTekin yazdı:BEN FORUMDA KÜÇÜK DÜŞÜRMEKTEN BAN ALMIŞIM ŞİMDİ ŞU MESAJA BAKIN

goncagul yazdı:Senin gibi çapulcu olmadığım kesin ;sende azıcık kapasite olsa yazılanlardan ders alırsın ama görünüyor ki yoksunsun...
Demekki sana göre kapasitem oldukça iyi ki her şeyi çabucak öğreniyorum..
o kadar çok merak ediyorsan IP incelette kimmişim öğren senin gibi veletlerle uğraşacak değilim Allah T.İ.T Loncasındakilere sabır versin.

Not:T.İ.T Loncasından özür diliyorum forum hesabınızda tartışmaya neden olduğum için,bundan sonra yazmamaya dikkat edeceğim.
SAYGILARIMLA....
İYİ FORUMLAR...
BANA ÇAPULCU VE VELET DENİYOR BU KÜÇÜK DÜŞÜRME DEĞİLMİ ALLAH AŞKINA HANGİ AKIL MANTIK BUNU ALIYOR BİZ SALAK BİLE DEMİYORUZ BANLANIYORUZ HANGİ OYUNDA BÖYLE BİR SİSTEM VAR ALLAH AŞKINA SOBEE DEĞİL DÜNYA DEVLERİ ARASINA DÜNYA BİTLERİ ARASINA GİREMEZ BİDE ADAMLAR ÇAKMA FORUM HESABI AÇMIŞ MESAJDA KABUL EDİYOR HALA SUSUYOSUNUZ

Çok Haklısın :evil:
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön