Kadim kaçıranlara çözüm bulun
- xXxEsCoBaRxXx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Kadim kaçıranlara çözüm bulun
''Geceverüzgar'' isimli şahıs defalarca kadim keserken kaçırma girişimde bulunup o kadar kişinin zamanını emeğini çalmaktadır bu şahısla ilgilenebilcek kimse yokmu birde pişkin pişkin 7/24 açığım boşuna beklemeyin demekte konuyu açtım zaten kadime gelen arkadaşlarda destek vericek ilgilenmeniz dileğiyle.
- llllxefsanexllll
- Cin Avcısı
Re: Kadim kaçıranlara çözüm bulun
Acilen çare Bulun Adı Geceverüzgar
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
evet yeşildede aynısını yaptı neyseki yeşili kestık sıra kadime geldi biz 80 e indiriyoruz tam adam gibi kesiyoruz adam gelıp nara atıyo kaçırıyo bi çözüm BULUN :evil:
Alfaxwolf 49
Altınkurt 49
Amadeus 45
Altınkurt 49
Amadeus 45
Tşkler escobar bu konuyu açtığın için ben CeHeNNeMxRuthles arkadaşımızın da soylediği gibi Geceverüzgar isimli sahıs bunca kişinin zamanını ve emeğini calmıstır simdi sovecem de kilit atmasınlar herkes görsün
CeHeNNeMxRuthles - Morpheuss
- Kayserilixubeyde
- İri Fare Avcısı
Kadime önüne geleni çağırırsanız olacağı o... bence 2 grup 6 ejder li 4 şifa 2 savaşçı rahatlıkla kadimi kesebilir... her önune geleni çağırmayın..
Deli doluyuz sözümüz geçer...ESENLER...çocuğuyuz şeklimiz yeter...
KAYSERİLİXUBEYDE__xxxUBEYDExxx__BİRBEY (ARZ)__KAYSERİLİXENSAR
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Teşkilat
Aynen Katılıyorum Zamanımızı Çalıyor Sürekli. :evil:
Never beleive someone who tells who they are.
- starMad
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Bizde Aylar Önce Kesmiştik "Arkaxsıradakiler" diye bir ezik kadimin canı 15 - 20 civarlarında geldi kaçırdı Sonra oyundan çıktı sonra gelmez diye yine kestik 50 canlarda yine geldi ve yine kaçırdı.Bence iyi bir çözüm 2 tane tank savaşçı olsun 2 sininde Naraları 15 olsun diğer ahmaklar nara atınca 2. tankda nara atar ve kurtarır.Tabi Tecrübeli Olmasında Yarar Var.
Altefdört
Kayserilixubeyde yazdı:Kadime önüne geleni çağırırsanız olacağı o... bence 2 grup 6 ejder li 4 şifa 2 savaşçı rahatlıkla kadimi kesebilir... her önune geleni çağırmayın..
Soylemesi kolay güzel kardeşim tam 3 saat bagırdık klandan kadime görevi olan ya da destek verecek ejderli diye 2 tane zar zor bulduk onlarda kırmadı bizi sağolsun 6 ejderi nerden bulucaz adamların umrunda değil gelip yardım eden yok tamam böyle bir zorunlulukları yok ama insaf 3 saat yazdım bir kaç kişide gelmez mi ?
CeHeNNeMxRuthles - Morpheuss
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedr-in Aslanları
Adam belki tek kesmeye çalışıyordur neden mani oluyorsunuzki :mrgreen:

leones non capit muscas
- Kayserilixubeyde
- İri Fare Avcısı
Morpheuss yazdı:Kayserilixubeyde yazdı:Kadime önüne geleni çağırırsanız olacağı o... bence 2 grup 6 ejder li 4 şifa 2 savaşçı rahatlıkla kadimi kesebilir... her önune geleni çağırmayın..
Soylemesi kolay güzel kardeşim tam 3 saat bagırdık klandan kadime görevi olan ya da destek verecek ejderli diye 2 tane zar zor bulduk onlarda kırmadı bizi sağolsun 6 ejderi nerden bulucaz adamların umrunda değil gelip yardım eden yok tamam böyle bir zorunlulukları yok ama insaf 3 saat yazdım bir kaç kişide gelmez mi ?
Kardeşim ben 2 hafta da en az 2 sefer kadim kesiyorum benm hiç klandan görevi olan gelsin dediğimi duydun mu
Deli doluyuz sözümüz geçer...ESENLER...çocuğuyuz şeklimiz yeter...