Sanırım Artık Veda Zamanı Geldi..
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
Sanırım Artık Veda Zamanı Geldi..
Öncelikle merhabalar..Sizleri gerçekten çok çok sevmiştim..Sevmediğim insanlar oldu , lakin sabahlara kadar bi yerde oturup konuştuğum arkadaşlarımın sayısı daha fazladır.. Bu yüzden herkes hakkını helal etsin..Benim hesabıma yapılmış insanlık dışı saldırı sonucu charım çalınmış..Belki bilioyorsunuzdur aXLonSeXy..Kime hakkım geçtiyse benden yana helal hoş olsun..Kendinize çok iyi bakın..Allah inşallah bi gün bi yerde görüşmeyi nasip eder..
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Sanırım Artık Veda Zamanı Geldi..
Hayatında basarılar Dilerim ..
-
- Acemi Savaşçı
Bir sevenimiz sen varmışsın dostum.. Teşekkür ederim..
Sa. Mert kardeşim çarının çalınmasına çok üzüldüm geçmiş olsun.Yeni bi karakterle devam etmeni çok isterdim bizler için değerli bi insansın ama karar senin elbette.Hayatında sana başarılar diliyorum tekrar geçmiş olsun kendine iyi bak ALLAH'a emanetsin kardeş.
Temujen-Gazixtemujen
Temujen-Gazixtemujen
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
meRt, kaRdeşim hesabının çaLınmasına çok üzüLdüm geRçekten biR meRt kaRdeşimiz daha aRamızdan ayRıLıyo ne yazıkki eskiLeRden kmse kaLmıyo tekeR tekeR hepsi gidiyo oRtaLığa çıkan çocukLaR ise ahkam kesiyo neyse sözü çk uzatmayım kaRdeşim aLLaha emanetsin kaL sağLıcakLa ...kendine iyi bak ...
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
- Hunxemrehan
- Işık Hanım'ın Elemanı
Evet Arkadaşlar bir değerli arkadaşımızı daha kaybettik Sağlık olsun mu bence olmasın gel kardeşim etme eyleme şu güzelim oyunu bırakma ver kardeşlerinle sırt sırta dayan omuz omuza bak nasıl gelir itemler paralar geri evet biliyorum oldukça zor bir durum ama aşılamayacak bir olay değil inş bu yazımı okursun vede bırakmazsın ne diyelim
Allaha(cc) emanet ol...Selametle...
Allaha(cc) emanet ol...Selametle...

Hunxemrehan,Hunxpesimistyle,Hunxküheylan
Sen gülerken yanındakilerde güler,
Ama ağlarken yalnız ağlarsın,
Onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın...
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
KaRdeşim bu bıRakanLaRı duyMak çok acı biRşey ama sen beLki de doğRu oLanı yapıyoRsunduR.Hayatında mutLu mesup yaşaman temennisi iLe...
SaygıLaRımLa....
SaygıLaRımLa....
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
- ProLiFeXkAbUs
- Şarapçı'nın Sırdaşı
kaRdeşim kişiLer KendiLeri düşünceLerini daha iyi biLiR... Hakkımız HeLaL hoş oLsun oyuna heRkes veda ediyoR... bu sıRaLar... oyun ÇekiLmez haL aLdı aRtık... ama Ne yapalım bir Kaç kişi için kaLcaz.
Uygunsuz imza içeriği silinmiştir.
- MirxCapkin
- İskele Babası
Hakkım geçtiyse helal olsun kardeşim kendine iyi bak allaha emanet ol.
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Bir sevenimiz sen varmışsın dostum.. Teşekkür ederim..
slm kardes hatırladınmı beni ben 46 lvldim senin fotolarında kızlar vardı senle arkdaslık kurmustum yasın 22lerdeydi bende yalan atıp sana 19 felan demistim ::( ve beni yasaklamıstın hatırlamısındır
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::iyi forumlar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )