İKV OYUNCULARI AGIRLIGIMIZI KOYALIM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

İKV OYUNCULARI AGIRLIGIMIZI KOYALIM

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Selamlar

Bu konu hem bir öneri hemde tüm oyuncuları iliglendiren bir konu oldugunu belirtmek isterim ;

BU konumuz Lonca SİSTEMİ

Sayın yönetim ve oyuncular bildiginiz üzere 2 yıldır gelecek denen şey yönetemin işine gelmedigi veya herhangi bir yararı olmadıgı için gelmedigi yapmadıklarına kanaat getirioruz bu konuya biz arkadaslarımız olarak kücük bir calısma yaptık ve su sekilde bir çözüm ortaya koyduk

Akçe sisteminiz var ve aktif halde bu sisteme LONCA Kanalı Ekleme die bir bölüm getirirseniz cok yararlı bir kanal olur

Peki bu kanal nasıl birsey olmalıdır bu kanal lar kademe kademe olmalıdır örnegin 20 li paket 30 lu paket 40 lı 50 li 80 e kadar devam eden paketler olmalıdır ! Loncanın genisligine göre alınacak olan paket degeri artması yönündeyiz

Biz lonca liderleri Lonca içi kopukluk ve iletişim için gerek lonca sitesi gerek chat odası kiralamaktayız bircogumuz buna verdigimiz para gerçekten yüz kızartıcı eger siz yönetim oyunculara kulak veriyorsanız bu sistemi en yakın zamanda aktif hale getirmenizi rica ederiz

Arkadaş Listesi yasaklı listesi die bir sayfamız var oyunda o sayfanın yan tarafına /LONCA LİSTESİ) DİE Bir sayfa yaparsanız bölge klan söyle gibi konusmalarda yer alan Lonca fısıldasını eger acarsanız cok yararlı olacagından süphemiz yok

Bu Konuya tam destek verilmesini ÖNEMLE ARZ eder şimdiden ilgili mecraların bu konuyu dikkate alması için rica edioruz
AKÇE SİSTEMİ YAPTINIZ YARARLI BİR ŞEYDE YAPIN OYUNCULARDA SEVİNSİN !

İyi formlar

YoSuNGöZLüM

CİHAN I HÜKÜMRAN LONCA YÖNETİMİ !
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Re: İKV OYUNCULARI AGIRLIGIMIZI KOYALIM

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

artık gelmesi lazım
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Mrxbaris »

2012 haziran ayında gelcek
Kullanıcı avatarı
sultanorhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen sultanorhan »

Merhaba;
Öncelikle Biz Oyuncular açısıından güzel bir konuya değinmişsin fakat.... ikv Genel yönetmenlik bunu hiç yaparmı?
İkv oyuncular arası bütünlüğü hiç düşündümü bugüne kadar ? ancak kendi ceplerini düşünene kadar..
Asla yakın zmanda gelmiyecek bir sistem ki neden! Eğerki lonca sistemi gelir se ikv içinde ki alınacak kararlar herzman İkv genel yönetmenliğine aykırı olacaklarının farkındalar Öncelikle İkv Yönetmenliğine yakın olan Elemanların eline verileceğini düşünüyorum lonca başkanlık sistemliğini.. Düşünün Yeni başlıyan oyuncu Rehber özelliği gibi : Sanırım ne söylemek istediğimi anlaöışınızdır Boş hayaller kurmayıN Sömrülmeye kabule den duruu etmeyen benim gibi terkeder. Bilginzie.........
Resim
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Kardeslerim dedigim gibi Bu sistemin gelmesi için elimizden geleni yapalım

BİZ BEDAVAYA İSTEMİYORUZ BU SİSTEMİ

HER LONCA KENDİ KAPASİTESİNCE BİR KANAL SATIN ALABİLSİN OYUN İÇİ BUNU DEMEK İSTİYORUZ FAKAT FİYATIDA ABARTMADAN Yapın bu GÜZELLigi bize
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
Sercan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sercan »

Oyun parasıyla olucaksa gelmeli artık ama sanmıyorum oyun parasıyla bunların olucagı sırada Lonca sistemi var 2995 akçe ver lonca sistemin açık olsun bidaha 2995 akçe ver lonca kanalında konuş arkadaşlarını al loncaya gelin kefallerim gelin gelin der artık ikv yöneticileri.
Resim

Lycaon (49) / DooDLeZz (49)
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Sercan yazdı:Oyun parasıyla olucaksa gelmeli artık ama sanmıyorum oyun parasıyla bunların olucagı sırada Lonca sistemi var 2995 akçe ver lonca sistemin açık olsun bidaha 2995 akçe ver lonca kanalında konuş arkadaşlarını al loncaya gelin kefallerim gelin gelin der artık ikv yöneticileri.

Kardeşim Bizim dısarıya ödedigimiz parayı sen biliyomusun ayda en az 20 euro chat odası İstanbul kıyamet vakti bizim oyunumuz yönetimin oyunu deil yönetim bizlere bu konuda yardım etmesini bi care bulmasını dile getiridk insallah onlarda abartmadan bu söylemimizi kaale alırlar !
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ForGaDDaRLorD »

bence herkez mail atsın 50 lira olsun lonca kurmak yarına açarlar =)
Kullanıcı avatarı
HaLiLKYDB
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaLiLKYDB »

geçen gün buna benzer bir konu altında şu yorumu gördüm : İkv yönetiminin takviminde lonca sistemi bulunmuyor diye içerden bilgi alıyorlar böyle ağızlarından kaçırıyorlar siz bekleyin lonce gelir 2023 te
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Bu sistemin gelmesi için ısrar etmezsek gercekten bişey yapacakları yok yönetimin bakmakla yetinmeyip destek vermek lazım !
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>

“Genel Etkileşim” sayfasına dön