DADASKENT [Oyun hatasını Kullanmak Sınırsız Ban Gerektirir]

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SadeCeGerCeKLer
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

DADASKENT [Oyun hatasını Kullanmak Sınırsız Ban Gerektirir]

Mesaj gönderen SadeCeGerCeKLer »

Merhaba Arkadaşlar....

DADASKENT Eski Test Takımı Üyesi. Bu arkadaşın son zamanlarda Karakterinin tipinin değiştiğini Ve nickinin Eski Zamanlarda olduğu gibi " Şu anda yasaklanmış olan büyük harfle tekrar oluştuğunu herkez biliyor."
Ve Eski karakter olmadığı halde en fazla 5 aylık olan Şifacısı Palandöken nickli karakterinin 1 Ay içinde" Büyük harfle Tekrar Açıldığınıda herkez biliyor. " Defalarca kez mail atmamıza rağmen yönetimin her hangi bir inceleme başlattığı yok zira sayın zembekoğlu Dadaşkentin şikayet konusu olduğu bir konuda dadaskent yönetici kadrosundamı sorusuna ;
zembekoğlu yazdı:
Yakacef yazdı:DADASKENT belki oyunda yetkili bir mevkiye ulaştı ne kadar cok meraklı milet olduk .... :lol:

İyi Forumlar ...

Dadaşkent kadromuzda yoktur.
Diyerek cevap veriyor dadaşkent hakkında bir inceleme bile başlatttık vs gibisinden bir cevap vermiyor??? Oyun hatalarını Kullanıp karakterinin şeklini değiştirip büyük harfle açılması yasaklanmış olan karakteri açıyor "oyun hatasını kullanmak sınırsız ban gerektirir" diyen gm'ler nerde şimdi?? Neden DADASKENT Süresiz ceza almıyor?? Oyunda çifte standart mı var?? DADASKENT Özel bir oyuncumu yoksa bizim bi kıymetimiz yok mu? Adam göz göre göre oyun hatasını kullanarak eski çarını silip yeni çar açıyor ve buna yönetim sessiz kalıyor nerdesiniz sayın yönetim nerde!!
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge of Nobility

Re: DADASKENT [Oyun hatasını Kullanmak Sınırsız Ban Gerektirir]

Mesaj gönderen Senfony »

Yargısız infaz yapmayın..!
Nereden biliyorsunuz yada Nasıl emin olabiliyorsunuz da, "oyun hatası kullanımı" teşhisi koyuyorsunuz?

benim bayan büyücü çarımın ismi Senfony iken Snfny oldu, ben de mi oyun hatası kullanmışım :)
yada Senfony isimli çarım önceden bayan iken artık erkek, bu da mı oyun hatası kullanımı ?
muhtemelen cenk de karakter isim değişikliği yaptırmış olabilir.
o ismi de daha önceden kastığı başka bi çarla yer değiştirtmiştir.
bunu yapmak için doğa üstü güçlere yada "oyun hata kullanımına" gerek yok,
yönetime durumu izah edip rica etsen onlar hallediyor.

Aslında insanları "aslı astarı olmayan şeylerle suçlayan insanlar"ın cezası sınırsız ban olmalı :)
Resim
Eline , beline , diline sahip ol !
Kullanıcı avatarı
Fearles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Fearles »

Senfony üstüne alınma ama ;

Cok konuşan ünlü oluyor :D
Geliyor foruma konu açıyor ben bırakıyom :D yine foruma laf yetiştiriyor.
Nese yeri değil

BEN ÇARŞIAZADS'I RESİMLE KANITLA DEDİM AMA SONUÇ YOK ARKADAŞIM SENDENMİ ÇIKCAK.
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar

Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Senfony »

biz üstümüze düşeni yapalımda, gerisi ö.d.
Resim
Kullanıcı avatarı
BLACKMAN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BLACKMAN »

Merhaba ;
Arkadaşlar oyunda bu tür olaylar artmaya başladı.Bilmiyorum DADAŞKENT böyle birşey yaptımı yapmadımı daha karşılaşmadım çünkü.Ama şöyle birşey gördüm.
2-3 Gün önce AzAd isimli bir karakterle karşılaştım. 39 Lvl ve araştırdım eskilerden çoğu kişiye sordum böyle bir karakteri ilk kez gördüklerini söylediler ve bu karakter EvReN Adlı kişiye ait miş. daha öncede EvReN adlı karakterin oyun hatasından faydalanarak beta karakter açtığını duymuştum forumdan demekki hala açıyor ve bi ceza verildiği yok :S Neyse biz hakkımızla oynayalımda gerisi pekte önemli değil..

SAYGILARIMLA

Blackman

Resim
єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαz” вυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Öncelikle oyunda ve şimdide forumda bu tarz konuların dile getirilmesinin üzüntüsünü yaşıyorum, İnsanların karakterlerinin şeklini şemalini veya isimlerinin ne değeri var sizlerin üzerinde bilinmez ama DADAŞKENT arkadaşımızın oyunumuza ve dolayısı ile siz oyuncu arkadaşlarımıza katkısı tartışılmaz.

Birkaç örnek vermek gerekirse Her güncellemede birçok teamsız ve loncasız arkadaşımızın görevini kendi loncasını toplayarak ve saatlerini vererek öncü olması görevim var diyen her oyuncuya yardımcı olması sizlerin yapmakta zorlandığınız ''İflis'' , ''Hidra'' görevlerini Lonca Ergenekon öncülüğünde yapıyor olması sizler için bişey ifade etmiyormu ?

Bunları göz önüne almak yerine bu tarz eleştirilerle kişileri oyundan soğutmanızın tek sebebi sizlerin çekememezliği olarak düşünüyorum bizler hiçbir zaman pusu atarak insanların görevlerine engel olarak oynamadık bu oyunu herzaman yapıcı oyuna birşey katarak ilerledik. Bir söz vardır meyve veren ağaç taşlanır diye buda o misal siz böyle eleştirdikçe biz güçlenir ve katkılarımızı arttırırız. Hepinize iyi forumlar...

Lonca Ergenekon Tanıtım ve Koordinasyon Sorumlusu...
Koray YAR
sancak
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen sancak »

Hellriders yazdı:Merhaba;

Öncelikle oyunda ve şimdide forumda bu tarz konuların dile getirilmesinin üzüntüsünü yaşıyorum, İnsanların karakterlerinin şeklini şemalini veya isimlerinin ne değeri var sizlerin üzerinde bilinmez ama DADAŞKENT arkadaşımızın oyunumuza ve dolayısı ile siz oyuncu arkadaşlarımıza katkısı tartışılmaz.

Birkaç örnek vermek gerekirse Her güncellemede birçok teamsız ve loncasız arkadaşımızın görevini kendi loncasını toplayarak ve saatlerini vererek öncü olması görevim var diyen her oyuncuya yardımcı olması sizlerin yapmakta zorlandığınız ''İflis'' , ''Hidra'' görevlerini Lonca Ergenekon öncülüğünde yapıyor olması sizler için bişey ifade etmiyormu ?

Bunları göz önüne almak yerine bu tarz eleştirilerle kişileri oyundan soğutmanızın tek sebebi sizlerin çekememezliği olarak düşünüyorum bizler hiçbir zaman pusu atarak insanların görevlerine engel olarak oynamadık bu oyunu herzaman yapıcı oyuna birşey katarak ilerledik. Bir söz vardır meyve veren ağaç taşlanır diye buda o misal siz böyle eleştirdikçe biz güçlenir ve katkılarımızı arttırırız. Hepinize iyi forumlar...

Lonca Ergenekon Tanıtım ve Koordinasyon Sorumlusu...
Söylediklerinin aksini idda yok.Ancak Bu Çardaki Tip değişimini nasıl olduğunu bilmek hakkımız bir hata varsa bizde kullanırız yok oyun yönetiminden rica ettik yaptık diosanız.Bizde rica edelim öyleyse ?
Batalla
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen HellRiDerS »

sancak yazdı:Söylediklerinin aksini idda yok.Ancak Bu Çardaki Tip değişimini nasıl olduğunu bilmek hakkımız bir hata varsa bizde kullanırız yok oyun yönetiminden rica ettik yaptık diosanız.Bizde rica edelim öyleyse ?
Sizinkisi bir idda bende size ne önemi var diyorum kaldıki siz kimliğinizi gizleyecek kaar sinsice hareket ediyorsunuz buda demek oluyorki sizin canınız bu konuda yanmış şuan oyunda kaç tane yeni açılmış büyük harfli karakter var biliyormusunuz peki bunların para karşılığında oyunun en masum görünen kişilerince açıldığını biliyormusunuz biliyorsanız bunların peşinden koşun...

Not: kendi isminiz ile yanıtlamadığınız konulara cevap verilmiyecektir...
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Senfony »

karakter isim değişikliği ;
eğer makul bir gerekçe sunarsan sen de karakterinin ismini değiştirtebilirsin.
Neden bunu "ayrıcalık" olarak algılamak istiyorsunuz? herkesin kullanabileceği birşey,
ki teşkilat sunucusunda aynı benim yaptığım gibi çar ismini değiştirten başka kişiler olduğunu da biliyorum.
bunda yadırganacak birşey yok. ortalığı ayağı kaldıracak bir durumda yok, foruma konu açmaya da gerek yok,

madem öğrenmek istiyorsun, DADASKENT 'e gider sorarsın "çarın şekli nasıl değişti" diye.
önce asıl kaynaktan bilgi edinmeye çalışsanız boş yere kimsenin keyfi kaçmaz.
Resim
sancak
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen sancak »

Hala Daha onunla şununla ilgili birşeyler söyleyerek cevap verdiğinizi sanıyorsunuz.Net bir cevap vermek isteyen varsa yazsın cevap yazıyo gibi görünüp lafı dolandırmanın alemi yok
Batalla
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön