Estellix Önemli Olan İtem Değil İNSANLIK!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ethemist
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Estellix Önemli Olan İtem Değil İNSANLIK!!

Mesaj gönderen ethemist »

Bu Adamlar İnsana Cok Sinsi Yaklaşıyorlar.Sonra Bir KArga Gibi Gözünüzü Oyuyorlar.Ben Gec Anladım Ne Olduklarını.Bu Nizam Bana Güvenir Bende Ona Adam Carının Şifresini Dahi Verdi Bana Takii Onun Carından Para Calınana Kadar.Bu Calının Parayı Benim Caldıgımı Dusunuyor. Ancak Allah Gün Yüzü Göstertmesınkı Ondan Habersiz 1 Kere Girdiysem.Ki Girdiysem Arkadaşları Görürdü Zaten.Benim Sizden Tek İsteğim Estellix Loncasına Oyunda Hayatta Güvenmeyin..Beslıyorsun Kargayı Gözünü Oyuyuyor.Gözünü Beraberınde Calıyor.
İşte Fotolardan Anlayın Artık.. Ben Ona Güvendiğim İçin İtem Verdim.Niyeyse 1 Saat Sonra Oyundan 2 Hafta Önce Cıktı.İtemi Verdıgım Car Estellixmemo Carın asıl sahibi o gunun sabahı bu carda ıtem yok deyor.. Demesiyle iş Ortaya Cıkıyor..
İşte fotografları....

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Bu Fotograf 2 Gün Önce Cekılmıstir..
Resim
KÜFÜRLÜ KONUŞMALAR İÇİN ÖZÜR DİLERİM..Arkadaş Sandımda Bunu.(Bu Adamı Diyemem Adam DeğiL)
*Yiğitlik intikam almada değil, tahammüldedir.
Kullanıcı avatarı
ethemist
İskele Babası
İskele Babası

Re: Estellix Önemli Olan İtem Değil İNSANLIK!!

Konu Aslında Gereksiz Ama Estelli lerin N oldugunu Görmenizi İstedim...
Kullanıcı avatarı
Extremexcrazy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Extremexcrazy »

Kardeşim estelli ler tarafından yüzlerce kere kazıklandım bende şimdi zorla açıldı gözüm nasıl yedim o kadar kazığı diye,senin başına gelen benim başımada geldi.Estellixbaşkentli mi öyle birşeydi adı,adamla kendim şahsen görüştüm sonra bir oyun vardı adını vermeyeyim ikv nin forumu olduğundan,onun türkçe yamasını pc me atması için teamviewer ile pcme girdi ben söyledim girmesini,ikv yi kapatmayı unutmuşum bende içeriye kadar gittim bütün itemleri satmış parayı gitmiş atmış kendi çarına sonra gitmiş arz a kestirmiş çarı sancakta çık gir yapmış klana,hay gerizekalı diyelim sattın itemleri paraya ne dokunuyorsun,diyelim dokunacaksın paraya 5 binden sebep gidermi 150 mlik set kafa yok işte sattı birşey demiyorum ertesi gün bana söylediği aynen şu,çarın çalınmış geçmiş olsun.e peze**nkin evladı ya çal adam gibi toz ol yada çalma adam gibi oyna ne tür insansınız belli değil.Sanki tüm böyle kişiliksizler toplanmış bir loncaya.
Sonra diyor banaki bu kadar aydır arkadaşız benim çaldığımı mı düüşünüyorsun?evet deyince senden toplasan toplasan yarım adam etmez dedi.Bende aynen şu cevabı verdim benden yarım adam etmesse sizin topunuzdan 1 adam etmez,haydi eyw inşallah bir ders almışsındır silindin...
Olay bu geçmiş olsun sanada kardeşim.
Resim

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.
Resim

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
Kullanıcı avatarı
ethemist
İskele Babası
İskele Babası

Ya Alsın İtemi Banane Bi daha Yaparımda İnsan Grubuna Girmek Önemli Sırtından Bıçaklıyorlar..

“Genel Sohbet” sayfasına dön