Olumsuzluk

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Olumsuzluk

Mesaj gönderen berkan587 »

Merhabalar ...

Foruma her girdiğimde olumsuz konular , İkv şöyle ikv böyle . Sığınak Migrat geldi ... Savaşcılar foruma döküldü , sığınağa giremiyoruz , Migrata giremiyoruz . Akçe geldi , Oyun paraya döküldü parası olan oyunun kralı denmeye başlandı forumda konular açıldı , Çemberlitaş geldi ... Çemberlitaş çok uzun ve yaratıklar zor denmeye başlandı , Devriyeler kaldırıldı , 2. bölgeye kolay geçiş sağlandı , Fakat genede zor biliyorum Zamanla çözülecektir . Ama benimde 1 sene sonunda burama kadar geldi , Hep olumsuz bakan bazı ikv oyuncularına söylüyorum , evet çok isyancısınız bunu söylüyorum ... Emek vermeden bir yere varamazsınız herşeyi kolaydan istiyorsunuz , Silahımızı yükseltmeden , hayvan almadan çemberlitaşa giremiyoruz diyorsunuz savaşcılar , Tank savaşcıysan Ayı alırsın , Silah yükseltmessin olur biter , 20 TL yi bir defaya masus gözden çıkarıp . Fazla uzun yazdım biliyorum , Ben Yönetimi tutmuyorum sadece gözlemlerimi sunuyorum .

Resim
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Olumsuzluk

Mesaj gönderen Crack »

Şuan da forumda olumsuz konu açıp o kunulara yorum yapan oyuncu sayısı kadar , artık konu açmayıp yorum yapmaktan sıkılmış bir oyuncu sayısı var ve bence o sayılar daha önemli.
Resim
Kullanıcı avatarı
ThEmperor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ThEmperor »

Farkındamısın bu bir oyun!
Diyelim 8 yaşında cocuk nasıl çekecek akçeyi
8-14 arası telefonu nerden bulacak
Telefonla diyelim cekmedi
Kredi kartını nerden bulsun
We biz bunu eğlenmek icin oynuorz
Eğlenceyede mi para wercez
20 tl ye neler yapılır.
Biliormusun?
Çocuklar gitsin parkta oynasın oyunlar oynasın 20 tl ile.Oyuna yatırmasın.(Bağımlılık yapar)Sen dion ya 20 tl ye kıysınlar
İnsan bi kere çekince bağımlı oluor.Oyunlar icin evlerini satanları bile gordum.Bir de bu acıdan bakarmısın konuya
Resim
Resim
Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ibrahimking »

ThEmperor yazdı:Farkındamısın bu bir oyun!
20 tl ye neler yapılır.
Biliormusun?
Çocuklar gitsin parkta oynasın oyunlar oynasın 20 tl ile.Oyuna yatırmasın.(Bağımlılık yapar)Sen dion ya 20 tl ye kıysınlar
İnsan bi kere çekince bağımlı oluor.Oyunlar icin evlerini satanları bile gordum.Bir de bu acıdan bakarmısın konuya
20 tly gider en lüx yerde iskender yersin üstüne kunefe yersın kolanıda içersin.sonra oh mıs gıbı oldu dersın,mis gibi ziyafet çektim karnım doydu dersin en azından.yada arkadaşınla sınemeya gıdersın genel kultur olur eglence olur.
ama ikvye ayı alınca dersın kı nıye teslam yok,tesla alırsın ,kangal alırsın(kangala benzemıyo da neyse),silah yukseltırsın,yukseltıcı,şans artırıcı ,arkadaş lıstesı buyutucu alırsın.cebınden 200 lıra çıkar beş parasız kalırsın ortada.arkanı dönüp bakınca saçma sapan bı oyuna bu kadar para verdıgıme ınanamıyom dersın.
Zulkan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Zulkan »

Aylık aidat gibi plus parasi ödüyosun zaten, akçe sistemi bir şirketin karlılığını artırma stratejisnn ürünüdür, yoksa sizi düşünen yok.
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Arkadaşlar yorumları şimdi okudum , Bende oyuna para yatırmak bağımlılık yaratmadı , sadece silahımı yükselttim , o bana yetti , hediye gelen artırıcılarlada madenimi çektim ... 20 TL güzel örnekler vermişiniz , o parayı içki sigara yatıranlar var ( çoğu sigara yatırıyor ) 1 defaya masus 20 TL yatırınca çok para gibi geliyor . Yada bir sürü örnek verebilirim parayı çar çur etmeye .
Resim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

20 tl ye neler yapılır.
Biliormusun?

Merhaba oyunun resmi sitesinde +13 yazıyor , 13 yaşı altı çocuk Online oyun oynaması zaten saçmalıktır . +13 çoğu kişide telefon vardır , olmayanlarda PTT den alabilirler . ( Hem PTT ' e nasıl para yatırılacanı , alıcanı öğrenirler )
Resim
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen koray9507 »

Konuyu açan arkadaşa katılıyorum hep bişeyler isteniyor ama istenirken zorlukları göz ardı ediliyor .. Bence çemberlitaş tam noktasında olmuş hem zorluğu hem saati.. Dikkat ederseniz 7 saat çok uzun diyenler genelde sürekli giren arada bir bir arkadaşı gruptan cıkmıs düşmüş yada kavga edip foruma konu açan tipler.. (İstisna olabilir) Kendi arkadaşlarımla gidiyoruz biz çayımızı demliyoruz aralarda mola veriyoruz sırayla 3 kişi 3 kişi değişip pc resetliyoruz , skypeden konusuyoruz, fıkra anlatıyoruz , çok güzel geçiyor zaman + sıgınak gibi oldugunu düşünün ilk gün kesilecekti hemen herkes kendi loncasının adıyla konu acacak ve xxxx LonCAsından Bir İlk Daha (bununla ne kazanıyolar anlamış deilim ) gibisinden konular fırlayacaktı, çembrliden takı seti düşmüyor , yeni gelen itemlerle sıgınak miğrattan gelen itemler arasında öyle ,alter takı setle azat takı set arasındaki gibi, ucurumda yok . Oyunda ışık takı seti olup zırhı olup yücelenlere yenilenler var .. Bırakın adam 7 saat emek vermiş defalarca girmiş düşürmüş.. Ceksin keyfini yani anlamıyorum anlamakta mümkün deil.. Bazıları diyecek eşyasında deilim bizde kesmek istiyoruz die e kardeşim hangi oyun ikv kadar kolay gözünü seveyim ya 1 haftada 49 lvl oluyosun 1 güne kpni 100 150 k yapıyosun gözlüğünü alıyon mor şans artıcılarla diziyon 1 haftaya üstünü ulan 1 ay olmadan oyunun en iyisi oluyor karakter .. (KİMSE ABARTMISSIN FALAN DEMESİN OYUNDAN 3 TANE SAĞLAM ARKADAŞI OLAN YAPAR BUNU ) wow la karşılaştıranlar var grafikleri be insaf ardayla messi mi karşılaştırılır .Ardada usta bir oyuncudurda Messi bu işin piridir diyebiliriz.Wow kadar ikv ye para harcanmıyor zaten sacmalık şurda herkes direk 3 tane karakter kasıyor büyü şifa savaşçı ... Tüm oyunlarda herkezin 1 karakteri vardır onu parayla son seviyeye ulaştırmaya çalışır ulaştırırsa dizmeye çalıştırır.İkv oyuncusu büyücüyü dizer şifayı dizer savaşçıyı dizemez ağlar savaşçılar eziliyor diye .Sadece savaşçıyla oynayan ve sıgınaktan miğrattan üstünü dizemiyen var mı yav. Wow da kaç ayda son seviyeye ulaşıyorsunuz o ay boyunca verilen para emek ikv ye verilenin 15 20 katı .Bırakın dizmeyin çemberliden üstünüzü miğrat ilk geldiği ay kaç kişi junon kesti ben 6 ay sonra ilk kez junon gördüm .. Ağır gelin oyuna 1 lvl arkadaşım başladı diyelim ben ona yardım etmeden oyunda yardımlaşma 0 kaç kişi yardım edecek ? 1300 elektirik hasarıyla herkes cagırıyor büyüyü sıgınak 655 diğerinin alan olmuyor .. Bi arkadaş 8 yaşındaki çocugu örnek vermiş be insaf 8 yaşındaki cocuk okumayı daha dogru yapamıyor kekeliyor ikv oynayıp çemberlide 7 saat işi ne .. Hangi oyunda soruyorum oyunun %95 i son seviye ? bence 59 lvl gelmeli ve çok zor bi şekilde lvl atlanmalı eşyalar cok zor düşmeli . Yanlış anlaşılmasın gereksiz zorluk demiyorum..Phiyi kaç grup gidip kesiyoduk 29 lvl olmak kolaymıydı ben 25 lvl den sonra kasamıyodum ama 25 lvl de üstüme eşya toplamıştım (saf krom iyi çekerdim :mrgreen: ) 25 lvl de exp kasmıyodum ıslık çalan ım vardı vs yapıyodum . 25 lvl de eşyam oldugu için 29 lvl leri kesiyodum tabiki kestiğim kadar kesiliyodum . Wow oyunuyla karşılaştıranlar gecenlerde izlediğim vidyoda lonca 20 25 kişi aynı evde bilgisayarlarıyla buluşuyorlar oyunun en güçlüsü olmasada güçlü boşlarından birini saatlarce uğraşıp kesiyor ve dediğine göre kimseye istediği bir eşya düşmüyor .. Adamlar aynı evde toplanıyor vidyoları falan var masaları kuruyolar internet cafe ortamıyla sadece 1 kişi konusuyor herkez uyuyor =) sonra kalkıp herkez oyunun en güçlü bosunu kesemiyoruz diye konu acıyor .. Oyundan suanda MEMNUN DEİLİM çünkü anlayamadıgım şekilde insanlar oyunu bırakıyor ve oyunda fazla kişi kalmadı tek derdim bu..

İksirlerede sonuna kadar katılıyorum.Kesinlikle ucuzlamasını istemiyorum çünkü 10 akçeye bir dinazor oldugunu düşünün ruh 15 şifalar 15 direncler 15 çember 15 medinin 8 9 olan bi şifa düşünün sürekli dinazor içtiğini kaç kişi keser onu ?? =) en az 6 kişi oldumu size bir oyuncu boss .. Zaten dikkat etmişsinizdir tank savaşçıya direnc basıldımı ne savaşçı kesebiliyor ne büyücü (şifa zaten ya büyü yada max vurdugu için o zaten kesemiyor ) bide durmadan ejderha içtiğini .. İksirler kesnlikle oyunu bozardı . Çok pahalı alamıyoruz diyene iksir size gelmedi hem çeşitlilik hemde 8 saat çalışan geliri yüksek 7 saat çemberli atacak insanlar alıp kullanıyor ve bende alaçağım sadece 17 yaşındayım ama 300 akçe 5 iksir fena deil oyunun dengesi açısından . Çok konu açıp memnun olanlarıda üzeçeğinize öneri yapın bence iksirler 20 25 akçe olsun ama sadece ÇEMBERLİDE kullanılsın sıgınakta miğratta dahi kullanılmasın :? (İçimden bu bile gelmiyor ama oyuncunun gönlünü almak için bu yapılabilir , ve savaşçıya sansar da unutulmamalı insanın içi gidiyor 1300 kudret için 4500 içince )

Çok yazdım yönetim beni banlasada görüşlerim değişmez 2 haftadır tüm konu ve yorumları okuyorum tek dediğim olaylara farklı bakış acılarıyla bakın herkesin 49 lvl dizili karkateri olacak die bişi yok .. Zaten oldugunda öyle bir oyundan tad alanda olmaz .. 4000 max var 3200 maxlı arkadaşım beni kesince 2 mizde cok güldük adam taktik yapmış laf yapabilirmiyim .4000 maxla 3200 maxlı adama kesildim diye ezik diyenler olabilir .. Benim karakterlerim olmamasına karşın Teşkilatta buyrun buluşalım Çerkezburak , ÇerkezogluII (adı büyüklü küçüklü yazılıyor oyundan ben size ulaşırım .Teşkilatta bilen bilir kolay kolay yenilmem tabi o karkaterlerle deil benle yapacaksınız koray diyin onlar anlar tarihi ayarlarız (= o karakterlerden herhangi biriyle yaparız .. yenilirsem tebrik ederim ama zorlayaçağım garantidir 8-)
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Bu arada beni kesen arkadaşın ışık takı seti eceli var ama yücelen yerlerde savunma eşyaları giymiş yani benle vs atarken 3200 civarıydı normalde 3700 3800 olan bir abim kendiside rehberdir ama reklama gerek yok
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

berkan587 yazdı:Arkadaşlar yorumları şimdi okudum , Bende oyuna para yatırmak bağımlılık yaratmadı , sadece silahımı yükselttim , o bana yetti , hediye gelen artırıcılarlada madenimi çektim ... 20 TL güzel örnekler vermişiniz , o parayı içki sigara yatıranlar var ( çoğu sigara yatırıyor ) 1 defaya masus 20 TL yatırınca çok para gibi geliyor . Yada bir sürü örnek verebilirim parayı çar çur etmeye .
berkan587 yazdı:
20 tl ye neler yapılır.
Biliormusun?

Merhaba oyunun resmi sitesinde +13 yazıyor , 13 yaşı altı çocuk Online oyun oynaması zaten saçmalıktır . +13 çoğu kişide telefon vardır , olmayanlarda PTT den alabilirler . ( Hem PTT ' e nasıl para yatırılacanı , alıcanı öğrenirler )
Üzülerek söylüyorum kendi görüşümüzü söyleyince birazdan biri bize yönetime yalakalıkla alım yok , yalakalıkla kendinizden sogutursunuz gibi laflar edecek . Umrumda deil konuyu acanlarla bu yorumları yapan arkadaşlarla dışlanıcam en azından tek deilim bunu bilmekte güzel :mrgreen: Yönetime tek ricam eleştiri alabilirsiniz bu iyi birşey benim açımdan ama lütfen susmayın açıklamalarınız genellikle beni TADMİN ediyor özellikle iksirle ilgili yaptıgınız acıklamadan sonra oyun hakkındaki görüşüm değişti lütfen neyi neden yaptıgınızı acıklayınki bazı kişiler kendi fikriyle başkalarını bastırıp oyunu çok güzel karalıyor :?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön