Bu Silahın İtemi Ne ?
Bu Silahın İtemi Ne ?
Arkadaslar böyle parlayan bir silahı ilk defa görüyorum.Sahibine sordum cevap vermedi (güya rehber). Bilen Var mı ?

Re: Bu Silahın İtemi Ne ?
resim gözükmüyor :?
direnç elektrik yükseltmiş sadece 
/katılW0IkaN yazdı:direnç elektrik yükseltmiş sadece
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk Birliği
http://www.istanbuloyun.com/Warrior.aspx
Parlatılmış silahlarla ilgili gerekli görüntüler burada var; sorularının cevaplarını burada bulabilirsin!
MkaBaŞKaN keyifli forumlar diler...
Parlatılmış silahlarla ilgili gerekli görüntüler burada var; sorularının cevaplarını burada bulabilirsin!
MkaBaŞKaN keyifli forumlar diler...
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
Rehber Tag'ım Yokken Sizin Sorularınıza Cevap Vermem Bu Bir !
Tag'ım Olsa Dahi Görevim Sadece Düşük Seviyelere Yardım Etmek Size Cevap Verme Zorunluluğum Yok Bu İki !
Benim Özelim Sizi İlgilendirmez, Size Ne Benim Silahımdan ? Bunu Zaten Sormak Sizin Haddinize Değil Bu Üç !
Eğer Oyunla İlgisi Olan Bir Adam Olsaydınız Girip Siteden Hangi Efsun Nasıl Parlıyor Öğrenir, Silahın Sahibine ''Abi Lütfen Silahı Yansıtabilir misin ?'' Zırvalarıyla Gelmezdiniz Bu da Son !!!
Vesselam
Tag'ım Olsa Dahi Görevim Sadece Düşük Seviyelere Yardım Etmek Size Cevap Verme Zorunluluğum Yok Bu İki !
Benim Özelim Sizi İlgilendirmez, Size Ne Benim Silahımdan ? Bunu Zaten Sormak Sizin Haddinize Değil Bu Üç !
Eğer Oyunla İlgisi Olan Bir Adam Olsaydınız Girip Siteden Hangi Efsun Nasıl Parlıyor Öğrenir, Silahın Sahibine ''Abi Lütfen Silahı Yansıtabilir misin ?'' Zırvalarıyla Gelmezdiniz Bu da Son !!!
Vesselam
Not: Sancak Sunucusu'nda ''Hidraxpençesi'' Diye Karakter Açıp İnsanları Dolandıran Adı Sanı Duyulmamış Bir Oyuncunun Kalkıpta ''Rehber Güya'' Lafını Kullanmasıda Komik ve Düşündürücü...
Sonumuz Hayrola !
Sonumuz Hayrola !
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Şekil için direnç elektik silah yükseltip REHBER kıyafetini giymek, sonrada size cevap vermek zorunda değilim diyip (zeytinyağı gibi) üste çıkmak!
Rehber Tagı ne için?
Kim için?
...
Rehber Tagı ne için?
Kim için?
...
http://bit.ly/qM7njk