Bugün bi eşşeklik edip çarımın şifresini güvendiğim arkadaşım olan aliye (xDxDxD , EtiQeTeQeReQYoQ ,Cxazazil) verdim ve çarımın şifresini değiştirdi şimdide o çara ejder üretiyor. bilgilendirme olsun o çarı ali oynuyor yani asıl Jethro oynamıyor. saygılar
Geri alma ihtimallerim olduğu için kesin olmayabilir. şimdi hatırlamaya çalışıyorum doğum yılıma ne yazdığımı.
XDSmokenGunzXD soyulmuştur.
XDSmokenGunzXD soyulmuştur.
dwaine
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: XDSmokenGunzXD soyulmuştur.
ne Çok üzüldüm şimdiMCPapilla yazdı:Bugün bi eşşeklik edip çarımın şifresini güvendiğim arkadaşım olan aliye (xDxDxD , EtiQeTeQeReQYoQ ,Cxazazil) verdim ve çarımın şifresini değiştirdi şimdide o çara ejder üretiyor. bilgilendirme olsun o çarı ali oynuyor yani asıl Jethro oynamıyor. saygılar
Geri alma ihtimallerim olduğu için kesin olmayabilir. şimdi hatırlamaya çalışıyorum doğum yılıma ne yazdığımı.
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
Ben hiç üzülmedim kaçış yok diğer dünyada cezasını çekicek sevindim hatta çaldığına
dwaine
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Arkadslar bu bi oyun ya günaha girmeye değmez neden hırsızlık yapıyorsunuz anlamıyorum hiçmi KURAN okumadınız ayıp ya

tayfun hadi oturup ağlıyalımXxTayfunxX yazdı:ne Çok üzüldüm şimdiMCPapilla yazdı:Bugün bi eşşeklik edip çarımın şifresini güvendiğim arkadaşım olan aliye (xDxDxD , EtiQeTeQeReQYoQ ,Cxazazil) verdim ve çarımın şifresini değiştirdi şimdide o çara ejder üretiyor. bilgilendirme olsun o çarı ali oynuyor yani asıl Jethro oynamıyor. saygılar
Bakın ben cidden hiç umursamıyorum çarımın soyulmasını, şuan ejder üretiyor Ali çarıma ben ona seviniyorum sonuçta o çarı ben yaptım ve her zaman benim kalacak o oynuyor olabilir ama hiç umrumda değil. Fakat durum hırsızlık olunca işler değişiyor. JoeyJordisona 2500 akçe sattım ilk akçeyi ben verdim oda teşekkür edip parasını verdi. Tekrar satıcaktım ben hırsız değilim bi' kaç kişi dolandırmışlığım vardır onlarda beni oyunda uyuz eden , aşağılayan kişilerdir. Başta Tkxxwormun loncası olan Tkx ler. Hepsinin çarından mutlak bir şey soymuşumdur çünkü onlar benim oyundaki hakiki DÜŞMAN'ımdı. Fakat ben ben oyundaki en iyi arkadaşım , kardeşim dediğim adamın çarını soymam. kandırıp çarını almaya çalışsam bile KARDEŞİM demem. Bana kardeşim diyip kekledi beni ve çarımı çaldı. Diğer dünyada acısını çekicek çünkü şehit olup ölenler bile kul hakkının acısını çekiyor. Sana hakkımı helal etmiyorum Ali. O hesabı kullandığın sürece haram olsun sana o hesap. Akçelere verdiğim paralarıda , harcadığım onca saatleride , HEPSİNİ sana haram ediyorum. Bu arada Barış ben kimseye oturup ağlayın , dram yapalım demedim. Sadece bilgilendirdim. Ben bi oyun için üzülmem. Seninde 13 yaşında olduğunu biliyorum. Fakat ne yapalım. Bitti bikere. Kime ne kötülükler yaptıysam affola. Hepinize iyi oyunlar.
dwaine
Her ne olursa olsun bir kişinin çarının çalınmasına üzülürüm. Anladığım kadarıyla Jethro sunucuda çok sevilen biri değil ama bence aynı zamanda sunucunun neşeşide. Görüyorum bütün gün bölgeden birilerine sataşmalar felan ama bunlar tatlı sataşmalar hiç hakaret içeren bişey göremiyorum. Daha öncede Jethro nun çarını çakma bir hesap açıp Tkxlerden biri şifresini alıp silmişti biri ve bunu forumda paylaşmıştı. Yaptıgı şerefsizlikten öte değil. Her ne olursa olsun emek hırsızlığıdır ve bunun savunulacak hiçbişeyi yok. Jetro yu tanımıyorum onuda savunmuyorum ama her kim olursa çarı çalınan bir kişiye ve onun çarını çalan kişiye alkış tutamam.
Bir çarım bilem yok
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
agLayak kardesımMrxbaris yazdı:tayfun hadi oturup ağlıyalımXxTayfunxX yazdı:ne Çok üzüldüm şimdiMCPapilla yazdı:Bugün bi eşşeklik edip çarımın şifresini güvendiğim arkadaşım olan aliye (xDxDxD , EtiQeTeQeReQYoQ ,Cxazazil) verdim ve çarımın şifresini değiştirdi şimdide o çara ejder üretiyor. bilgilendirme olsun o çarı ali oynuyor yani asıl Jethro oynamıyor. saygılar
Geri alma ihtimallerim olduğu için kesin olmayabilir. şimdi hatırlamaya çalışıyorum doğum yılıma ne yazdığımı.:mrgreen: :lol: :lol: :lol:
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
ben soyulsaydım bu kadar aglamazdım haXxTayfunxX yazdı:agLayak kardesımMrxbaris yazdı:tayfun hadi oturup ağlıyalımXxTayfunxX yazdı:ne Çok üzüldüm şimdiMCPapilla yazdı:Bugün bi eşşeklik edip çarımın şifresini güvendiğim arkadaşım olan aliye (xDxDxD , EtiQeTeQeReQYoQ ,Cxazazil) verdim ve çarımın şifresini değiştirdi şimdide o çara ejder üretiyor. bilgilendirme olsun o çarı ali oynuyor yani asıl Jethro oynamıyor. saygılar
Geri alma ihtimallerim olduğu için kesin olmayabilir. şimdi hatırlamaya çalışıyorum doğum yılıma ne yazdığımı.:mrgreen: :lol: :lol: :lol:
![]()
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
Jethro seni günahım kadar sevmem sende beni öyle. Ancak neden normal insanlar gibi herkesle dost geçinmek yerine böyle çocukca davranarak kendini küçük düşürerek oynamayı seçiyorsun ? Sana tavsiyem insanları rahatsız etmeden normal oyuncular gibi oyunu hakkıyla oyna. Evet bir çok kişi tarafından dışlanılmış durumdasın ama unutma ki bunu düzeltmek yine senin elinde. Belki yazdıklarımla dalga geçeceksin ama yinede söyleyeyim insanlarla dalga geçerek onları rahatsız ederek eğlendiğini sanırsın ancak sadece kendini küçük düşürürsün. Ek olarak da kankan dediğin kardeşin dedğin insanları dikkatli seç. Zamanında bende senle az uğraşmadım ama unutma karşındakine nasıl davranırsan aynı davranışı ondan görürsün. Çarının çalınması üzücü. Benzer hataları yapmaman dileği ile.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.