BLOKLANAN HESAPLAR !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
canmurat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

BLOKLANAN HESAPLAR !

Mesaj gönderen canmurat »

Kuklacı sunucusundan 50 kişi + blok yemiş 01.07.2011 tarihinde aynı şekilde bende ban yedim ve herahangi bir açıklama gösterilmeden eğer bir bilgi verilmezse kendi yollarımla uğraşacağım..
Resim
Resim
Resim
cego
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Re: BLOKLANAN HESAPLAR !

Mesaj gönderen cego »

canmurat yazdı:Kuklacı sunucusundan 50 kişi + blok yemiş 01.07.2011 tarihinde aynı şekilde bende ban yedim ve herahangi bir açıklama gösterilmeden eğer bir bilgi verilmezse kendi yollarımla uğraşacağım..
Kuklacı sunucusunu bilmemde senin neden blok yediğini gayet iyi biliyorum Murat. Elimde resimde mevcuttur konuyla ilgili. Nedeni çalınmış olan karakteri satın alarak kendi hesabına aktarman. Karakter alım satımı yasaktır biliyorsun. Olay mahkemede olduğu için kendi yoluna gitsende bir sonuç alamazsın boşuna uğraşma bence...
Kullanıcı avatarı
canmurat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen canmurat »

cego , beni bilgilendirmeden herhangi bir blok atamazlar herne olursa olsun şu nedenden dolayı şu kadar ban aldınız diye bilgilendirilmem gerekiyor , HER NE OLURSA OLSUN .. !
Resim
Resim
Resim
Nebula
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Nebula »

canmurat yazdı:Kuklacı sunucusundan 50 kişi + blok yemiş 01.07.2011 tarihinde aynı şekilde bende ban yedim ve herahangi bir açıklama gösterilmeden eğer bir bilgi verilmezse kendi yollarımla uğraşacağım..
Aynı olaydan şu anda çoğu kişi muzdarip kardeşim hesabı açsalar dahi bir dönüş yapmıyorlar!!!
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Af çıkmadığı sürece süresiz ;)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
cego
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen cego »

canmurat yazdı:cego , beni bilgilendirmeden herhangi bir blok atamazlar herne olursa olsun şu nedenden dolayı şu kadar ban aldınız diye bilgilendirilmem gerekiyor , HER NE OLURSA OLSUN .. !
Olur 2 hafta önceden sana haber versinler birde istersen hesabını bloklayacağız diye. :) Bilgilendirmeden blok atamazlarda ne demek? Senden izin mi alacaklar blok atmak için? Yönetim bilgilendirmediyse bak ben aydınlattım seni işte. :) Yaptığının yanlış olduğunu bile bile hala neden bu üste çıkma çabası? Kendini savunmak için gösterdiğin bu çabayı farklı duygular içinde gösterebilseniz keşke. Erdem gibi, onur gibi, saygı gibi, dürüstlük gibi... Başkasının onca emekle yaptığı çalınmış karakteri satın alırken bunları göze almamıştın sanırım. Üye olurken onayladığın sözleşme gayet açık. Karakter alım satımı yasaktır. ;) Bunun sonucuda budur. Derdin bilgilendirme ise bize destekten gelen bilgilendirme mailini buraya koyarım sorun değil. :) Bu ve benzeri olaylar örnek olur umarım bazılarına ve karakter çalarken veya alırken birkez daha düşünürler. Neyse artık konu yargıda olduğundan başkada bir yorumum yok konuyla ilgili. Herkes hakettiği gibi yaşıyor. ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön