BLOKLANAN HESAPLAR !
BLOKLANAN HESAPLAR !
Kuklacı sunucusundan 50 kişi + blok yemiş 01.07.2011 tarihinde aynı şekilde bende ban yedim ve herahangi bir açıklama gösterilmeden eğer bir bilgi verilmezse kendi yollarımla uğraşacağım..

Re: BLOKLANAN HESAPLAR !
Kuklacı sunucusunu bilmemde senin neden blok yediğini gayet iyi biliyorum Murat. Elimde resimde mevcuttur konuyla ilgili. Nedeni çalınmış olan karakteri satın alarak kendi hesabına aktarman. Karakter alım satımı yasaktır biliyorsun. Olay mahkemede olduğu için kendi yoluna gitsende bir sonuç alamazsın boşuna uğraşma bence...canmurat yazdı:Kuklacı sunucusundan 50 kişi + blok yemiş 01.07.2011 tarihinde aynı şekilde bende ban yedim ve herahangi bir açıklama gösterilmeden eğer bir bilgi verilmezse kendi yollarımla uğraşacağım..
cego , beni bilgilendirmeden herhangi bir blok atamazlar herne olursa olsun şu nedenden dolayı şu kadar ban aldınız diye bilgilendirilmem gerekiyor , HER NE OLURSA OLSUN .. !

Aynı olaydan şu anda çoğu kişi muzdarip kardeşim hesabı açsalar dahi bir dönüş yapmıyorlar!!!canmurat yazdı:Kuklacı sunucusundan 50 kişi + blok yemiş 01.07.2011 tarihinde aynı şekilde bende ban yedim ve herahangi bir açıklama gösterilmeden eğer bir bilgi verilmezse kendi yollarımla uğraşacağım..
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
Af çıkmadığı sürece süresiz 
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Olur 2 hafta önceden sana haber versinler birde istersen hesabını bloklayacağız diye.canmurat yazdı:cego , beni bilgilendirmeden herhangi bir blok atamazlar herne olursa olsun şu nedenden dolayı şu kadar ban aldınız diye bilgilendirilmem gerekiyor , HER NE OLURSA OLSUN .. !