SELAM ARKADAŞLR
MALESEF KONUYA ÜZÜCÜ BAŞLICAM
gerek tılsımda olsun gerek ötekı sunucularda
oyunun bırakan bırakana bugun baktım kuklacı resmen boşalmış onlarca kişi bırakmış oyunu
hekaze tılsımda öyle
ey parayı pulu seven sayın ikv yönetımı bu vedalar
sessız haykırış sessız çığlığın sesıdır
şayet önlem almazsanız biri gelir senin oyunundan daha kalıtelı daha üstün
ve türkçe oyun açar ki
neye uğradığını şaşırırsın
eğer ikv nin rakibi daha güçlü oyunlar olsaydı bence bu işler bu kadar paraya dökülmezdi
bu haykırışa sende katıl sessız kalma
BU VEDALAR SESISIZ HAYKIRIŞIN SESIDIR
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
BU VEDALAR SESISIZ HAYKIRIŞIN SESIDIR
kanunixxbaşkan
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Re: BU VEDALAR SESISIZ HAYKIRIŞIN SESIDIR
Söylediklerine aynen katılıyorum ben mesela gecemi gündüzümü kattığım bu oyuna şimdilerde girmek istemiyorum üzerine nefret bile ediyorum çünkü girmek içimden gelmiyor yani.
Herşeyi paraya döktüler.Arada bi oyuna girip çıkıyorum oda selam verip bi iki muhabbet yakında zaten tatile de çıkıcam ondan sonra komple bırakırım.....
Herşeyi paraya döktüler.Arada bi oyuna girip çıkıyorum oda selam verip bi iki muhabbet yakında zaten tatile de çıkıcam ondan sonra komple bırakırım.....
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
eskiden oyundan çıkmayan ben şimdi oyuna girmez oldum girdigimdede selam verip çıkıyorum eskiden zevk aldıgımız oyun şimdi bizi kendinden soğutuyor oyunu iyice paraya çevirdiler kısaca paran varsa oyunda yerin var paran yoksa yolun açık olsun deniyor eskiden oyunun reklamını yapardın överdim şimdi içimden gelmiyor çünkü önceden diğer oyunlardan farkımız vardı şimdi ise hiç bir farkı kalmadı...
- Hunxalparslan
- FareAdam Düşmanı
Dostum Kadir , biz bu oyunu stres atmak için , dostlarımızla muhabbet etmek ,
güzel vakit geçirmek için oynamıyormuyuz.
O zaman takmayın kafanıza , dükkanın güya avantajlarından yararlanmıyalım.
Gerekirse plus bile almıyalım.
Bir de böyle deneyelim , bakalım sonuç ne olucak.
Sıkmayalım canlarımızı , bakın ben bile oyuna yeniden döndüm.
Oyunda bol bol görüşmek dileklerimle ,
Esen kalın...
Esen kalın...

- izhar
- İstihbarat Üyesi
gerçekten şuan oyundaysam
bunun sebebı dostlarım için ıkı laf etmek için
yoksa zewk wermıyo çok sıkıcı
bugun bı çemberlı edelım dedık 6 adam bulamadık oyunda gelebılcek
zaten gırışde çok aptalca yapılmış resmen ınsanın morelı çökuyor
bakalım ne olcak
bu kadar eleştırı alan ıkw yonetımı nasılda uyuyor anlamadım
bunun sebebı dostlarım için ıkı laf etmek için
yoksa zewk wermıyo çok sıkıcı
bugun bı çemberlı edelım dedık 6 adam bulamadık oyunda gelebılcek
zaten gırışde çok aptalca yapılmış resmen ınsanın morelı çökuyor
bakalım ne olcak
bu kadar eleştırı alan ıkw yonetımı nasılda uyuyor anlamadım
kanunixxbaşkan
çok güzel bi konuyu dile getirmişiniz artık iş çığrından çıktı cıkcak nereye kadar böle gider iksirler bile paralı oldu millet gecinmeye para bulamazken oyuna bu kadar para yatırmak akıl almaz olay eğer ikv önlem almazsa yaptıkları ve yapacakları yenilikler kurtarmaz artık ikv yi
KÖTÜLÜĞÜN HAKİM OLMAMASI İÇİN TEK ŞART İYİLERİN GAYRET GÖSTERMESİDİR
- Hunxalparslan
- FareAdam Düşmanı
Selamün aleyküm , günaydın.
Yeni hafta sizlere sağlık , mutluluk ve başarılar getirsin.
Ayrıca bol şans
Hiç kusura bakmayın kabahat bizde.
Ben forumda ve oyunda çok duydum , gördüm , iksirler Aktar dan satılsın , herkez iksir bulamıyo v.s g,b, sözleri.
Dükkan dan alınan her türlü şeyde insanın bir süreden sonra kendini mecbur hissettiği şeylerdir.
Yani kabahat yine bizlerde.
Adam gibi oyunumuzu oynasak , plus hiç değilse bir süreliğine almasak , dükkanı ve Aktarı kullanmasak.
Bakalım ne olur.
Ben bunların hiç birini kullanmıyorum.
Gerek de duymuyorum.
Klan ve bölgeye varsın yazı yazmıyvereyim.
Benim dostlarım beni özelden de buluyor nasılsa.
Neyse sabah sabah kafanızı daha fazla şişirmiyeyim.
Boykot diyorum sonuna dek...
Ayrıca bol şans
arsenal yazdı:çok güzel bi konuyu dile getirmişiniz artık iş çığrından çıktı cıkcak nereye kadar böle gider iksirler bile paralı oldu millet gecinmeye para bulamazken oyuna bu kadar para yatırmak akıl almaz olay eğer ikv önlem almazsa yaptıkları ve yapacakları yenilikler kurtarmaz artık ikv yi
Ben forumda ve oyunda çok duydum , gördüm , iksirler Aktar dan satılsın , herkez iksir bulamıyo v.s g,b, sözleri.
Dükkan dan alınan her türlü şeyde insanın bir süreden sonra kendini mecbur hissettiği şeylerdir.
Adam gibi oyunumuzu oynasak , plus hiç değilse bir süreliğine almasak , dükkanı ve Aktarı kullanmasak.
Bakalım ne olur.
Gerek de duymuyorum.

- izhar
- İstihbarat Üyesi
denizxlord yazdı:Söylediklerine aynen katılıyorum ben mesela gecemi gündüzümü kattığım bu oyuna şimdilerde girmek istemiyorum üzerine nefret bile ediyorum çünkü girmek içimden gelmiyor yani.
Hunxalparslan yazdı:Selamün aleyküm , günaydın.
Ayrıca bol şans
arsenal yazdı:çok güzel bi konuyu dile getirmişiniz artık iş çığrından çıktı cıkcak nereye kadar böle gider iksirler bile paralı oldu millet gecinmeye para bulamazken oyuna bu kadar para yatırmak akıl almaz olay eğer ikv önlem almazsa yaptıkları ve yapacakları yenilikler kurtarmaz artık ikv yi
görun bu haykırışı
SESSİZ .ÇIĞLIKLARI
Bakalım ne olur.
Gerek de duymuyorum.
Hunxalparslan yazdı:Dostum Kadir , biz bu oyunu stres atmak için , dostlarımızla muhabbet etmek ,
Esen kalın...
HarbicocuK yazdı:eskiden oyundan çıkmayan ben şimdi oyuna girmez oldum girdigimdede selam verip çıkıyorum eskiden zevk aldıgımız oyun şimdi bizi kendinden soğutuyor oyunu iyice paraya çevirdiler kısaca paran varsa oyunda yerin var paran yoksa yolun açık olsun deniyor eskiden oyunun reklamını yapardın överdim şimdi içimden gelmiyor çünkü önceden diğer oyunlardan farkımız vardı şimdi ise hiç bir farkı kalmadı...
denizxlord yazdı:Söylediklerine aynen katılıyorum ben mesela gecemi gündüzümü kattığım bu oyuna şimdilerde girmek istemiyorum üzerine nefret bile ediyorum çünkü girmek içimden gelmiyor yani.
SESSİZ .ÇIĞLIKLARI DUYUN ARTIK
kanunixxbaşkan
-
- Salgın Koruyucusu
Arkadaşlar yeni bir lonca acılmıştır . Negativex loncası
loncanın temel amacı yardımlaşma ve yükselmektir . lOncada herkez hoş görülü olacaktır . Kaltılmak isterseniz
Detaylı bilgiler burda link e tıklayınız
viewtopic.php?f=31&t=70101
Gerçekten başarılı bir lonca olağına inanıyorum Çünkü bu loncaya gelenlerin yardımları eksik olmuyacak
Hemde isim Güzel Xd
loncanın temel amacı yardımlaşma ve yükselmektir . lOncada herkez hoş görülü olacaktır . Kaltılmak isterseniz
Detaylı bilgiler burda link e tıklayınız
viewtopic.php?f=31&t=70101
Gerçekten başarılı bir lonca olağına inanıyorum Çünkü bu loncaya gelenlerin yardımları eksik olmuyacak
Hemde isim Güzel Xd
İyi de Alp ağabey, sen uğraş çabala bir şeyler elde et, adam gelsin parayı bassın seni kessin, muhabbetine de salça olsun tadını kaçırsın. Dükkan güzel ancak haddinden fazla şeyler var. Bunu herkes kabul etmeli bence.
İKV hikaye ve grafik olarak gayet güzel ancak bir şeyler var ki oyuncu kaybediyor. He bunun yanında hiç mi oynayan, yeni gelen yok, durum çok mu vahim ? Sanmıyorum. Gidenler kadar gelenler de vardır elbet.
Eskiden maddi bir takım şeyleri desteklerdim. Desteklemeyenlere "Gelişim için bazı maddi olanaklar gerekli." tarzında cevaplar verirdim ancak bu kadarı... Sanırım biraz fazla gibi...
İKV hikaye ve grafik olarak gayet güzel ancak bir şeyler var ki oyuncu kaybediyor. He bunun yanında hiç mi oynayan, yeni gelen yok, durum çok mu vahim ? Sanmıyorum. Gidenler kadar gelenler de vardır elbet.
Eskiden maddi bir takım şeyleri desteklerdim. Desteklemeyenlere "Gelişim için bazı maddi olanaklar gerekli." tarzında cevaplar verirdim ancak bu kadarı... Sanırım biraz fazla gibi...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa