arudge yaptığın rezilliği kapatmaya çalışma

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
nuriali68
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

arudge yaptığın rezilliği kapatmaya çalışma

Mesaj gönderen nuriali68 »

İKİDE BİR KONUYU KİTLEME DEV Lathanderden cevap bekliorum yaptığın rezziliği gizle sen anca

Resim

Bu resimde içeri girdiğimizde çektiğim resim grubu görüryorsunuz

Resim

Atabeyxkomutan ve Atabeyxkadabra alan dışı kaldı durduk yere etkinlik arudgeye dedim grupta olsalardı gelirlerdi dedi işte sonuc :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Resim

VE SİZE İKSİR VERİMİYORUM DEDİ gereğinin yapılmasını dilerim iyi forumlar...
#DirenİKV
Kullanıcı avatarı
ztty
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Re: arudge yaptığın rezilliği kapatmaya çalışma

Mesaj gönderen ztty »

:D :D kusura bakma gülmeden edemedim, ne yav bu iksir vermiyorum da ne demek hak edene hakkını vereceksin, küçük yegenlerim aklıma geldi onlarda böyle yapiyorlar kızınca :D
Resim

"Bir Gece Ansızın Geliriz Krallığınızı İmparatorluğumuza Katarız!"
Kullanıcı avatarı
nuriali68
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

:D
ztty yazdı: :D :D kusura bakma gülmeden edemedim, ne yav bu iksir vermiyorum da ne demek hak edene hakkını vereceksin, küçük yegenlerim aklıma geldi onlarda böyle yapiyorlar kızınca :D
:D :D :D :D :D
#DirenİKV
Kullanıcı avatarı
ajanda
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ajanda »

ya Nuri adamlar her türlü açıkladı valla sunucunda çar kasıp sana iksir getircem amma yaygara yaptın he :mrgreen: ben olsam iksir vermemekle yetinmez bide güzel sustururdum seni car car car bu ne be :D
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Gelse Mevlüt DİNÇ şu kadar hata yapın deseler beceremezler böyle ekibi nasıl bulupta hergün 10larca olay çıkıp ikv oyuncu kaybediyor çözemedim :D

bu arada kardeşin meselesi :D
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
nuriali68
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ajanda yazdı:ya Nuri adamlar her türlü açıkladı valla sunucunda çar kasıp sana iksir getircem amma yaygara yaptın he :mrgreen: ben olsam iksir vermemekle yetinmez bide güzel sustururdum seni car car car bu ne be :D
Kardeşim ben işin iksirinde değilim adam haksızlık yapıo bide pişkin pişkin grupta değillerdir dio
#DirenİKV
Kullanıcı avatarı
Egelim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Egelim »

nuriali68 yazdı:İKİDE BİR KONUYU KİTLEME DEV Lathanderden cevap bekliorum yaptığın rezziliği gizle sen anca

Resim

Bu resimde içeri girdiğimizde çektiğim resim grubu görüryorsunuz

İlk resimde Occeseons.. isimli karakter grupta sondan üçüncü sırada görünmektedir. Bir alttaki resime göz atınca....

Resim

İkinci resimde Occeseons.. isimli karakter grupta son sırada bulunmaktadır. Grubun değişikliğe uğradığı yada Occeseseons.. isimli karakterin oyundan düştüğü, yada gruptan çıkıp tekrar alındığını gösterir.

Atabeyxkomutan ve Atabeyxkadabra alan dışı kaldı durduk yere etkinlik arudgeye dedim grupta olsalardı gelirlerdi dedi işte sonuc :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Grupları etkinlik salonuna çekme komutu; 6 kişiden oluşan, 3 lodos yada arz grubunu etkinlik alanına almaktadır. Bu kurala uymayan hiç bir grup etkinlik salonuna girememektedir. Grubunuzun Etkinlik salonunda bulunması bu koşulu yerine getirdiğini göstermektedir.

Resim

VE SİZE İKSİR VERİMİYORUM DEDİ gereğinin yapılmasını dilerim iyi forumlar...

Etkinlik ekibi personeli, etkinlik esnasında görevine engel olan yada kuralları ihlal eden oyuncuları etkinlik dışına bırakma hakkına sahiptir. Etkinlik ekibi üyesine yönelik sözlü hakaret ve tehditte bulunan oyunculara ödül verilmemektedir.
Etkinlik ile ilgili yorum ve şikayetlerinizi viewtopic.php?f=87&t=40195 adresinden bildirebilirsiniz.
Bilginize

(Şahcihan)
.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön