Bu oyuna dört yıl öncesinde baslamıstım,ben bu oyuna başladığımda yaşlanınca dahi oynayacağım bir oyun olarak düşünüyordum.İkv nin en güzel yanı kalabalıklar halinde bir seyler yapmaktı kalabalk bir halde solucan kesmek bronz kesmek 60 kişiyle kadim hidra kesmek bir depremde en az otuz Kişnin ölmesi o ap ayrı bir güzellikti ap ayrı bir manzaraydı ikvde lag vardı o zamanlarda ozamanlarda oyundan da düşerdik ama gözümüze batmazdı bizim oyunumuz derdik derdik elbet gelişecek.O zamanlar daha dün gibi hatırladığım günlerdi...Mevlüt abimiz yurt dışına tatile gidemesede mutluydu kazandığı az parayla sonra...
Sonra birileri geldi satın aldı oyunumuzu dediler size para kazandırcağız inandı yönetim yıllardır ticari gözle bakılmayan oyunumuza artık ticari gözler bakar oldu kandırdılar mevlüt abimizi efsunlara boğdular büyülediler para büyüledi gözlerini belki yeni hedefleri vardı para lazım dı eh evet lazımdı para sonra ı can football kurdu evet başarmıştı yeni bir oyun yapmıstı ve günden güne ikv ye olan ilgi azaldı sonra...
Sonra süpercan sunuldu her yerde reklamı yapıldı evet müthişti büyük başarıydı ama bu coşku ikv nin unutulmasına sebeb oldu getirilen güncelleştirmelerde detaylar unutuldu test ekibine alınan kişiler iyi incelenmedi sorunlar sorular sorunlar...
UNUTTUNUZ BİZİ.
Biz İkv oyuncusuyuz seni hiç yanlız brakmadık ama bize bir iksiride parayla satmaya kalkman gerçekten onur kırıcıydı abi biz senin için neler yaptık senin destekçin olduk her zaman ama sen bizi hatırladın mı ! oyuncunun genelinin yararlanamadığı bir bölgeden ne kadar mutlu olabilirdiki biz oyuncular.
İkv nin hakkını savunmada her daim en önde bayraktarlığını yapmış biri olan ben artık ikv yi savunmak için hiç bir nedenim yok nedenmi çünkü bu oyunu bu hale getiren sizlersiniz online oyundan hiç bşir sey bir ekip le Bir şaheser nasıl yok edilirmiş gördük bir tasarımcı eğer bir oyun ürettiyse onun her gelişimini takip etmeli ama siz ürettiniz aldınız paranızı gittiniz neden çünkü siz sadece piyasacısınız tasarımcı ve sanatçı asla olamazsınız bir tasarımcı kendi çizdiği bir çizgiyle dahi duygusal bağ kurar kendi parcası olarak görür ama siz bunu nasıl aştınız bilmiyorum nasıl insan kendi tasarladığı bir seyin mahvedilmesine karalanmasına nasıl izin verir sanatçı kimliğinizi lütfen sorgulayın...
Aynanın karsısına geçin ve ben tasarımcımıyım diye sorun kendinize.
Artık oyunu brakıyorum yep yeni bir Türk oyunu yapılanakadar online oyun oynamayı brakacağım
Azizler az eserinize sahip çıkın.Emeğinize yazık !
Tılsım eski //Sahinx
Kuklacı PANALGINE
Sahinx/PANALGINE Son sözler.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Sahinx/PANALGINE Son sözler.

LEPRECHAUN
- Aspirinn
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sahinx/PANALGINE Son sözler.
Üzeyir Sen , Ben Yazariz Birileri okur, bazilari elestirir yada begenir, yorum yaparlar. Sanmiyorumki yönetimden ve oyunla gercekten Muhatap olanlardan birisi okusun, yani sen cal ben söyleyeyim Bazilarida Oynasin. Hic bir sey degismeyecek. Zaman sonra belki IKV diye güzel bi oyun vardi deriz, Ben Zaten birakmis gibiyim, sende bilirsinki bu oyuna ismi duyulmadan emegi gecen kisilerdenim ben bile sesimi duyuramadin, oyunu biraktim her ay yaklasik 800-1000 TL arasi kara gectim, oyuna yatirmaktansa ihtiyaci olanlara verip Dua almak daha mantikli, biz yine oyun disinda görüsmeye devam ederizde bazi dostluklar burda kalacak
ASPIRINN ASPIRINXSIFA ASPIRINXBÜYÜ
DEVA LONCASI
DEVA LONCASI