Çarlarınız Nasılmı Çalınıyor Beni Takip Edin ! !
Çarlarınız Nasılmı Çalınıyor Beni Takip Edin ! !
Evet Arkadaşlar Başlıktada Görüldüğü Gibi Çarlarınız Nasılmı Çalınıyor Bunu Herkese Açıklayacağım Neden Sadece Kuklacı Sunucu Kanalında Açıklıyorum Kuklacı Sunucusu İnsanlarını Sevdiğim İçin Akşam Saatlerine Doğru Açıklayacağım Nasıl Çalındıgını Çünkü Herkesin Görmesini Ve Dikkat Etmesini İstiyorum . ( Forum Yetkililerine Sesleniyorum İsterseniz Kapatın Konuyu Siz Bilirsiniz BEn sizin İçin Açtım Bu Konuyu ) Saat 20.00 Da Açıklayacagım Yorumlarınıı Okuyacağım Arkadaslar
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Gazixonurburkel
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Re: Çarlarınız Nasılmı Çalınıyor Beni Takip Edin ! !
KrAL OLsAN Ne YaZaR GirCeN 2 MeTrE MeZaR
Oyunda Epe Alanlar Sanki Kendi Hakkıyla emeğiyle Yaptığı PAraylamı Alıyor sanıyorsunuz
Ya Onur VAlla Üst Komsunun Oğlu Yapıyor Gözümle Gördüm Valla
Evet Şimdi Size MAden Hilesi Vs. Vs. ŞEyler Diyip Kandırıyorlar Size Bi Site Veriyorlar Sizde O Siteye Girdiğinizde Oda O Siteye Girip PAylastıgı Konugu Düzelt Yaparak Keylogger Yazısını Atıyor Sizde İndirip Kurdugunuzda Hiç Birşey Anlamıyorsunuz Şifreniz Direk Çocuga Gidiyor ama Şifrenizi Değişmiyor 1 KAç Gün Bekliyip ÇArınızı Aktarım Yapıyor Söyliyeceim Bu Kadar Daha Fazlasıda Var Ama Bu KAdar Yeterli Diye Dünüşüyorum İyi ForumlarBiskrem yazdı:Evet Arkadaşlar Başlıktada Görüldüğü Gibi Çarlarınız Nasılmı Çalınıyor Bunu Herkese Açıklayacağım Neden Sadece Kuklacı Sunucu Kanalında Açıklıyorum Kuklacı Sunucusu İnsanlarını Sevdiğim İçin Akşam Saatlerine Doğru Açıklayacağım Nasıl Çalındıgını Çünkü Herkesin Görmesini Ve Dikkat Etmesini İstiyorum . ( Forum Yetkililerine Sesleniyorum İsterseniz Kapatın Konuyu Siz Bilirsiniz BEn sizin İçin Açtım Bu Konuyu ) Saat 20.00 Da Açıklayacagım Yorumlarınıı Okuyacağım Arkadaslar
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Alla alla demek öyle Her epe alan üstünü dizen o zman hırsız sana göre ? ne alaka
O senin dedigin şeye sadece oyuna yeni baslayanlar yada kendini uyanık sanan salaklar inanır Yani Şurda eger bu oyunu oynayıp biyerlere gelen adam bilir o siteye girmiyecegini
genede bilgilendirme için teşekür ettim
O senin dedigin şeye sadece oyuna yeni baslayanlar yada kendini uyanık sanan salaklar inanır Yani Şurda eger bu oyunu oynayıp biyerlere gelen adam bilir o siteye girmiyecegini
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- SwEaTII
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Biskrem yazdı:Oyunda Epe Alanlar Sanki Kendi Hakkıyla emeğiyle Yaptığı PAraylamı Alıyor sanıyorsunuz
Her Epe si olan hırsızmı yani
İrOnMaNII
İrOnFaSt
Geçmişini Unutan Geleceğini Kuramaz...
CİHAN I HÜKÜMRAN
İrOnFaSt
Geçmişini Unutan Geleceğini Kuramaz...
CİHAN I HÜKÜMRAN