Hani Ya Nerede ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Hani Ya Nerede ?

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

Arkadaşlar hidra eklentisiyle gelen havadiste Sunucularda çeşitli etkinliklerin düzenlenebilmesi için özel GM komutları eklenmiştir. Diye Bir Madde vardı. Aradan 9 gün geçmesine rağmen biz daha hiç bir etkinlik göremedik. Susacam Konu açmayacam diyorum ama olmuyor. Biz geceleri pc başında Sabahlıyoruz. Bi ihtimal yeni Güncelleme gelirse zorluk çekmeyelim diye ama gelen giden bişey yok.

Geçmiş zaman hatırlamıyorum GM yeraltında bölgeden sorularımıza cevap veriyordu. Sorduk Yeni gözlük - şifacıya büyücüye zırh gelecekmi diye. Gelecek az Kaldı. Yakında Kp Ler çok işinize yarıyacak kp harcamayın dediler. Dişimizi Tırnağımıza Kattık. Gece gündüz Meteorda savas yaptık. Kp mizi ayarlardık ama ortalıkta Ne gözlük var Nede zırh :lol:

Fuara Gidenler Bilir. Sığınaklar - Miğrat Bölgesi diye konusup duruyorlardı. Açıklama felan Yapılılıyordu. Bizde Doğal olarak Seviniyorduk oyuna Heycan Gelecek daha zevkli olacak diye ama sonuç belli koskoca bir HİÇ. :cry:

Siz bizi kandırmaya devam edin. Koyun 2-3 ay sonra karşımıza 2 canavar daha biz onların başında da sabahlara kadar bekleriz. Başka işimizmi var :D

Yeni Gelecek güncellemelerden. Açılacak bölgelerden bir nebzede biz Bilgi almak istiyoruz. Sizce Çok bişey mi istiyoruz.

Saygılar...
İyi Forumlar...

2 gün sonra bu konuyuda kitlerler biliyorum.
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Re: Hani Ya Nerede ?

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

KonyaDabbee yazdı:Arkadaşlar hidra eklentisiyle gelen havadiste Sunucularda çeşitli etkinliklerin düzenlenebilmesi için özel GM komutları eklenmiştir. Diye Bir Madde vardı. Aradan 9 gün geçmesine rağmen biz daha hiç bir etkinlik göremedik. Susacam Konu açmayacam diyorum ama olmuyor. Biz geceleri pc başında Sabahlıyoruz. Bi ihtimal yeni Güncelleme gelirse zorluk çekmeyelim diye ama gelen giden bişey yok.
Daha 9 gün oldu daha kadim hidrayı kesemeyen sunucular var.9 günde hemen ne bekliyorsun.
Geçmiş zaman hatırlamıyorum GM yeraltında bölgeden sorularımıza cevap veriyordu. Sorduk Yeni gözlük - şifacıya büyücüye zırh gelecekmi diye. Gelecek az Kaldı. Yakında Kp Ler çok işinize yarıyacak kp harcamayın dediler. Dişimizi Tırnağımıza Kattık. Gece gündüz Meteorda savas yaptık. Kp mizi ayarlardık ama ortalıkta Ne gözlük var Nede zırh :lol:
Kesinlikle yarıyacak ama herşeyin birden olmasını bekliyorsun.
Fuara Gidenler Bilir. Sığınaklar - Miğrat Bölgesi diye konusup duruyorlardı. Açıklama felan Yapılılıyordu. Bizde Doğal olarak Seviniyorduk oyuna Heycan Gelecek daha zevkli olacak diye ama sonuç belli koskoca bir HİÇ. :cry:
İkv yönetimin planıda ilk önce Sığınaklar ve Miğratlardı fakat oyuncuları yoğun isteği ve şaheser silah isteği üzerine önce hidralar açıldı
Siz bizi kandırmaya devam edin. Koyun 2-3 ay sonra karşımıza 2 canavar daha biz onların başında da sabahlara kadar bekleriz. Başka işimizmi var :D

Yeni Gelecek güncellemelerden. Açılacak bölgelerden bir nebzede biz Bilgi almak istiyoruz. Sizce Çok bişey mi istiyoruz.

Saygılar...
İyi Forumlar...

2 gün sonra bu konuyuda kitlerler biliyorum.

Bence hepimizin biraz sabır ve anlayış içersinde olmamız gerekiyor.Daha 9 gün içinde hani nerde diye isyan konuları çıkarsa vay halimize...
Resim
Kullanıcı avatarı
McK1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: Hani Ya Nerede ?

Mesaj gönderen McK1907 »

Bence herşeyin bir zamanı var.
Siz bizi kandırmaya devam edin. Koyun 2-3 ay sonra karşımıza 2 canavar daha biz onların başında da sabahlara kadar bekleriz. Başka işimizmi var
Bahsettiğiniz 2 yaratık değil 3 yaratık ve bu yaratıklar hidralar.Hidraların geç gelmesinin sebebi henüz yeni efsunların oyunda yayılmaması ve oyuncuların henüz hidrayı kesecek güçte olmamalarıdır.Yeraltı bölgesinin geç gelmesinin nedeni ise bence oyuncuların kalmış görevlerinin tamamlamalarıydı.Anlayacağınız herşeyin bir zamanı var.İKV Yönetimi doğru zamanda güncellemeyi yapacaktır..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön