Çemberlitaş güncellemesi geleli 1 ay oldu. Aylar öncesinden malzememizi hazırladık. Çarlarımız olabilceğinin en üst seviyesinde hazır beklerken. Nihayet güncelleme geldi. Sabahın kör vaktinde girdik oyuna başladık taaruz du sıhhıyedi çıraktı kalfadı vb... derken Yol Savasçısını indirdik. Zamanla GBMX düştü. Stuartı İndirdik. Semiha HANIMI gördük kestik(GAFFAR ın yanına gonderdık). Nihayet GAFFAR ile karsılastık ilk deneme süre yok kısa süre sonra atıldık Dedik yanlıs yapıyoruz taktıkler gelıstırdık. Kısa zamanda gitmek ıcın devrıyesıydı, dırencıydı derken en kısa zamanda hatasız gıttık. Sonuc GAFFAR bey KADIM, Junon, Motor, Kenan, Cent'ı bırlesımı gıb bısey olmus nerdeyse 10 canda bır 1 yetenek cıkıyor karsımıza alan saldırısıydı, sahıs saldırısı vb... her yenı gırısımızde carların yeteneklerını degıstırıp gırıdık. Beyın fırtısına yapmaktan beynımız jole kıvamına geldı, her gaffar macerası sonrası beyni cıkartıp masanın ustune koyuyorum tokatlamaya baslıyorum kendıne gelsın dıye. SELMAN kardesım ısyan ettı sonuna kadar haklı bir isyan yaptıkları hataların farkına vardılar yenı bır guncelleme geldı. Sonucu soyleyım GAFFAR'ı kesıme basladıgımız vakıt 4.30 saatten fazla zamanımız oluyor gunlerdır her gun durmadan denıyoruz. Dıkkat ettıgım bısey var kac grup var GAFFAR ı devırmeye calısan pek fazla oldugunu sanmıyorum. Sıgınak, Mıgrat boylemıydı ınsalar gırıyordu kesmeye calsıyordu gucu yettıgı kadar motor kesıyordu bıseyler yapılıyordu. Sımdı bellı kısım harıcındekı oyuncular bırakın GAFFAR'ı kesmeyı Yol Savascısını bıle goremez. Ayıyı mecbur kostunuz ınsalara burda aslında kızmadım sızlere bı emegınız var karsılıgını sonuna kadar almalısınız. Iksır cıkardınız akce sıstemı ıle ınanılmaz malzememız vardı soylemek ıstemıyorum resmen suan tukenıyor. Harcagımız ıksır tum grubumla bırlıkte gunluk 50 ejder mınumum(sahıs bası sayı tılkısı dırenc ıksırlerı cabası). Güzel hesaplamıssınız ınsanların malzemelerının tukenecegını zamanlamada guzel kudretı akce ıle satın alınması guncellemesı. Fakat hesaplamadıgınız cuvalladıgınız bıseyler var. İş yapıcam derken oyunda kac oyuncu kaybettınız bılıyormsunuz. Para kazanma kaygınız bu kadar buyuk olursa tam olarak daha oturmamıs, sıstemı cokertırsınız. Buraya yazıyorum sız bu gaffarın ya yeteneklerınden kısıcaksınız ya zırhını dusurceksınız. Kesımı kolaylastırmak ıcın bıseyler yapıcaksınız yoksa oyuna gırer kendınız oynarsınız. Yakın bır zamanda ben grubumla bu Boss u ındırıcem. Sonra ne mı olucak 1 TL. dahı harcımıycam sadece dostlarımla muhabbete gırıcem. Tecrubelerımıde paylasmıycam kımseyle cunku bu sıze ıyılık olur. Sız benım sınırlerımı alt ust ettınız oyun oynayıp zevk aldıgım bı ortamı bana ezıyet halıne donusturdunuz. Yazmak ıstedıgım cok sey var fakat da fazla konusmak ıstemıyorum.
Exixiz-Jinekolog-BASİ
TUNA
TEBRİKLER YÖNETİM
- Aspirinn
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TEBRİKLER YÖNETİM
Tüm IKV Camiasina Müjde Cemberli Süre Arttirici Artik Markette, 1950 Akce ile Cemberli Sürenizi 21 saat arttirin, yaninda 5 ejder iksiri hediyesi
ASPIRINN ASPIRINXSIFA ASPIRINXBÜYÜ
DEVA LONCASI
DEVA LONCASI
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Tuna abi haklısın oyunu iyice bozdular
Yazıklar olsun
Yazıklar olsun
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
İçinde plus paket varmı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Aspirinn yazdı:Tüm IKV Camiasina Müjde Cemberli Süre Arttirici Artik Markette, 1950 Akce ile Cemberli Sürenizi 21 saat arttirin, yaninda 5 ejder iksiri hediyesi![]()
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
İçinde plus paket varmı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Chatlaqs yazdı:Aspirinn yazdı:Tüm IKV Camiasina Müjde Cemberli Süre Arttirici Artik Markette, 1950 Akce ile Cemberli Sürenizi 21 saat arttirin, yaninda 5 ejder iksiri hediyesi![]()
tuna aslında herşeyi özetlemişsin yani söylenmesi gereken herşeyi fakat benim gibi ikv hastası olan bir oyuncuyu bile soğutmuşlarsa ikv artık sadece gm ve yandaşları girer oynar bizler zamanımızdan paramızdan sosyal hayatımızdan kısarak ikv nin belirli yerlere gelmesini istedik türk oyunu diye fakat yapılan son güncelemelerle beraber ikv türk oyunu olmak tan çok bizans oyununa dönmüş topluma eziyet ederek para kazanma hırsı sonları olacak muhakkak biz bu kadar uğraşırken yakında gm devler oyuna girecek yandaşlarına itemleri dizecek bizde baka kalacağız migrat ve sığınak ta yapıldığı gibi artık ikv zamanın en güzel geçiren oyun olmaktan çok Guantanamo Kampı na döndü benim esaret te gözüm yok kırdım zincirlerimi 3 tl ye 3 ekmek mi 3 tl ye 5 iksir mi tercih sizin....? ZaGRoS-BüYüKDoĞu-SeYiDHaN
Bravo kardeşim güzel espri ama yakında gerçek oLur eminim. Düşünüyorum kendi kendime diyorum başka nerden para kazanabilirler ne kaldı yapmadıkları ama bulamıyorum çünkü bana göre herşeyi yapmışlar lakin adamlar buluyor sırf bu iş üzerine çalışan ekipleri oLduğna eMinimm gruplaşıp beyin fırtnası yapıyolarAspirinn yazdı:Tüm IKV Camiasina Müjde Cemberli Süre Arttirici Artik Markette, 1950 Akce ile Cemberli Sürenizi 21 saat arttirin, yaninda 5 ejder iksiri hediyesi![]()
KefreNMikerinoS [(^)Ejder Asa]
Kefoo
Kefoo
Exixiz yazdı:Çemberlitaş güncellemesi geleli 1 ay oldu. Aylar öncesinden malzememizi hazırladık. Çarlarımız olabilceğinin en üst seviyesinde hazır beklerken. Nihayet güncelleme geldi. Sabahın kör vaktinde girdik oyuna başladık taaruz du sıhhıyedi çıraktı kalfadı vb... derken Yol Savasçısını indirdik. Zamanla GBMX düştü. Stuartı İndirdik. Semiha HANIMI gördük kestik(GAFFAR ın yanına gonderdık). Nihayet GAFFAR ile karsılastık ilk deneme süre yok kısa süre sonra atıldık Dedik yanlıs yapıyoruz taktıkler gelıstırdık. Kısa zamanda gitmek ıcın devrıyesıydı, dırencıydı derken en kısa zamanda hatasız gıttık. Sonuc GAFFAR bey KADIM, Junon, Motor, Kenan, Cent'ı bırlesımı gıb bısey olmus nerdeyse 10 canda bır 1 yetenek cıkıyor karsımıza alan saldırısıydı, sahıs saldırısı vb... her yenı gırısımızde carların yeteneklerını degıstırıp gırıdık. Beyın fırtısına yapmaktan beynımız jole kıvamına geldı, her gaffar macerası sonrası beyni cıkartıp masanın ustune koyuyorum tokatlamaya baslıyorum kendıne gelsın dıye. SELMAN kardesım ısyan ettı sonuna kadar haklı bir isyan yaptıkları hataların farkına vardılar yenı bır guncelleme geldı. Sonucu soyleyım GAFFAR'ı kesıme basladıgımız vakıt 4.30 saatten fazla zamanımız oluyor gunlerdır her gun durmadan denıyoruz. Dıkkat ettıgım bısey var kac grup var GAFFAR ı devırmeye calısan pek fazla oldugunu sanmıyorum. Sıgınak, Mıgrat boylemıydı ınsalar gırıyordu kesmeye calsıyordu gucu yettıgı kadar motor kesıyordu bıseyler yapılıyordu. Sımdı bellı kısım harıcındekı oyuncular bırakın GAFFAR'ı kesmeyı Yol Savascısını bıle goremez. Ayıyı mecbur kostunuz ınsalara burda aslında kızmadım sızlere bı emegınız var karsılıgını sonuna kadar almalısınız. Iksır cıkardınız akce sıstemı ıle ınanılmaz malzememız vardı soylemek ıstemıyorum resmen suan tukenıyor. Harcagımız ıksır tum grubumla bırlıkte gunluk 50 ejder mınumum(sahıs bası sayı tılkısı dırenc ıksırlerı cabası). Güzel hesaplamıssınız ınsanların malzemelerının tukenecegını zamanlamada guzel kudretı akce ıle satın alınması guncellemesı. Fakat hesaplamadıgınız cuvalladıgınız bıseyler var. İş yapıcam derken oyunda kac oyuncu kaybettınız bılıyormsunuz. Para kazanma kaygınız bu kadar buyuk olursa tam olarak daha oturmamıs, sıstemı cokertırsınız. Buraya yazıyorum sız bu gaffarın ya yeteneklerınden kısıcaksınız ya zırhını dusurceksınız. Kesımı kolaylastırmak ıcın bıseyler yapıcaksınız yoksa oyuna gırer kendınız oynarsınız. Yakın bır zamanda ben grubumla bu Boss u ındırıcem. Sonra ne mı olucak 1 TL. dahı harcımıycam sadece dostlarımla muhabbete gırıcem. Tecrubelerımıde paylasmıycam kımseyle cunku bu sıze ıyılık olur. Sız benım sınırlerımı alt ust ettınız oyun oynayıp zevk aldıgım bı ortamı bana ezıyet halıne donusturdunuz. Yazmak ıstedıgım cok sey var fakat da fazla konusmak ıstemıyorum.
Exixiz-Jinekolog-BASİ
TUNA
İLK KELİMENİZDEN SON KELİMENİZE KADAR HEPSİNE KATILIYORUM ARKADASLARIM SON GUNCELLEMEYLE HERSEY PARAYA DÖNDÜ... OYUNDA ZEVK ALMAK DOSTLARIMIZDA OLMASA NERDEYSE İMKANSIZ OLDU... <<ESKİDEN ÖYLE SEVERDİM Kİ OYUNU PARA KAZANDIRMADIGIMIZ HALDE COK TAT VERIRDI OYUN , SIMDI ISE PARA YATIRDIGIMIZ HALDE ESKI TADI ALAMIYORUZ BİLE>>Zagros yazdı:tuna aslında herşeyi özetlemişsin yani söylenmesi gereken herşeyi fakat benim gibi ikv hastası olan bir oyuncuyu bile soğutmuşlarsa ikv artık sadece gm ve yandaşları girer oynar bizler zamanımızdan paramızdan sosyal hayatımızdan kısarak ikv nin belirli yerlere gelmesini istedik türk oyunu diye fakat yapılan son güncelemelerle beraber ikv türk oyunu olmak tan çok bizans oyununa dönmüş topluma eziyet ederek para kazanma hırsı sonları olacak muhakkak biz bu kadar uğraşırken yakında gm devler oyuna girecek yandaşlarına itemleri dizecek bizde baka kalacağız migrat ve sığınak ta yapıldığı gibi artık ikv zamanın en güzel geçiren oyun olmaktan çok Guantanamo Kampı na döndü benim esaret te gözüm yok kırdım zincirlerimi 3 tl ye 3 ekmek mi 3 tl ye 5 iksir mi tercih sizin....? ZaGRoS-BüYüKDoĞu-SeYiDHaN
*Bu gidişle oynayan kalmayacak yazık oldu ilk Türk MMOG oyununa nerede o eski cıkarsız ikv zevk alarak oynadıgımız o günleri mumla arıyorum...*
Saygılarımla ; Arenaxbüyü
:? İLK KELİMENİZDEN SON KELİMENİZE KADAR HEPSİNE KATILIYORUM ARKADASLARIM SON GUNCELLEMEYLE HERSEY PARAYA DÖNDÜ... OYUNDA ZEVK ALMAK DOSTLARIMIZDA OLMASA NERDEYSE İMKANSIZ OLDU... <<ESKİDEN ÖYLE SEVERDİM Kİ OYUNU PARA KAZANDIRMADIGIMIZ HALDE COK TAT VERIRDI OYUN , SIMDI ISE PARA YATIRDIGIMIZ HALDE ESKI TADI ALAMIYORUZ BİLE>>
*Bu gidişle oynayan kalmayacak yazık oldu ilk Türk MMOG oyununa nerede o eski cıkarsız ikv zevk alarak oynadıgımız o günleri mumla arıyorum...*
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
sıgınak geldiginde kapısında kuyruk oluyoduk 5 dk da bır ıcerı gırıyodu ınsanlar.çemberli geldı bır 2 grup denıyo sadece içeri girmeyi onlarda 7 saattte cıkıyolar.gerı kalan oyuncular çemberlı taşın oldugundan habersız.arkadaş lıstem 20 kısılık ama ıcınde bı kere çemberlıye girmiş adam yok.1yıllık çalışmanız 700 bın (sözde) kişiye hıtap etmelıydı 10 kısıye deıl.